Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4154 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם יש שיפור משמעותי בדור החדש שיצא בסוף 2013 לאומת הישן ?

מנועי ה 1.8T ו DSG7 ? ה (MBQ 3)

התחלתי לשקול לקנות אחת בן חצי שנה-שנה שכבר ספגה ירידה משמעותית במחיר...

2017 Type R

פורסם

הדור החדש של הלאון 1.8 קצת יותר חזק:

180 כ"ס לעומת 160

המומנט זהה 25.5 קג"מ אך בלאון החדשה המומנט מתקבל בסל"ד נמוך יותר 1250 סל"ד לעומת 1550

מ0 ל100 7.1 ש' בדור החדש לעומת 7.8

ונראה שצריכת הדלק גם מעט טובה יותר

פורסם

ראיתי גם שמבחינת שיפורים יש שינוי משמעותי , למשל מתוכנה בלבד ההספק עולה ל 250 כ"ס ו 40 קג"מ.

מה מניח שיש טורבו אחר ?

2017 Type R

פורסם

בגדול כן זה עדיין אותו גיר DSG7 , אבל הבנתי שכבר עבר כמה שיפורים , ועושה רושם לפחות בינתיים שהוא עוד כמו שצריך.

מהשכן עדיין יש הגבלת קג"מ אומרים שלקאת ה 45 קג"מ הו מתחיל ל לגי בנוח...

2017 Type R

פורסם
אריק, התיחסתי לספורטיביות, לא כוח. מבחינת הספק כל האופציות שנזכרו חזקות יותר. מבחינת התנהגות והנאה, הבראבו מניסיון עולה על כולן, אבל... אני לפעמים שוכח שאנשים כותבים "ספורטיבי" כשהם בעצם מתכוונים "מאיצה בקו ישר", אז בהצלחה עם הלאון.

ספורטיביות זה מכלול של תכונות, אבל יחס הספק/ משקל זה ללא ספק הבסיס . ו למכונית עם נתונים כמו של בראבו באמת קשה לקרוא ספורטיבי

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
ראיתי גם שמבחינת שיפורים יש שינוי משמעותי , למשל מתוכנה בלבד ההספק עולה ל 250 כ"ס ו 40 קג"מ.

קח בחשבון ששיפורים עלולים לגרום לפקיעת האחריות, מה שאני באופן אישי לא הייתי עושה ברכב עם DSG7.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

GTC אין חמש דלתות, והיא עגלה ביחס לשאר האופציות שהעלו כאן, אפילו ביחס לבראבו.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תוכן חדש...