Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיה עם מערכת הפעלה איטית windows7

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4149 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השיפור הגדול ב8 זה שהוא לא חונק את המחשב כמו ה7. הם ייעלו את תהליך הבוט. צריך להתרגל רק לתפריט התחל עם הממשק אריחים. אבל אם 8 אז רק 8.1.

פורסם

אני בכול אופן חושב להוסיף כונן SSD ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה מחדש ולראות אם זה יעשה משהו.

הכוננים של קינגסטון שווים משהו? או יש מותג אחר מומלץ?

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם
השיפור הגדול ב8 זה שהוא לא חונק את המחשב כמו ה7. הם ייעלו את תהליך הבוט. צריך להתרגל רק לתפריט התחל עם הממשק אריחים. אבל אם 8 אז רק 8.1.

לך תשכנע את המאובנים. קהל החליט ש-8 אינה טובה (ודומני שכל 8 משתדרג אוטומטית ל-8.1), ואי אפשר לשנות את הדעה. בערך כמו בעולם הרכב.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

יש סיכון קטן שיהיה איזה דרייבר לא תואם שיעשה בעיות אחרי התקנת 8 על מחשב ישן יחסית. את המשתמש הממוצע זה ירתיע. לי אישית נשאר מחשב אחד (בן 8) עם 7 בבית . כשהמחירים של הssd ירדו עוד קצת אחליף ל8

פורסם

באותו עניין - ישהו ניסה כבר את גרסת הניסיון של ה-10? יש לי בבית מחשב נייד ישן (לא לספר לאף אחד, אבל כרגע מריץ ויסטה) ואני שוקל להשתמש בגרת הניסיון. השימושים קלים מאד, אינטרנט וביצוע הדפסות, כיון שמדובר במחשב הסמוך לעמדת המדפסות הביתית.

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
אני בכול אופן חושב להוסיף כונן SSD ולהתקין עליו את מערכת ההפעלה מחדש ולראות אם זה יעשה משהו.

הכוננים של קינגסטון שווים משהו? או יש מותג אחר מומלץ?

הכוננים של קינגסטון מצויינים. תמורה טובה מאוד למחיר.

פורסם
באותו עניין - ישהו ניסה כבר את גרסת הניסיון של ה-10? יש לי בבית מחשב נייד ישן (לא לספר לאף אחד, אבל כרגע מריץ ויסטה) ואני שוקל להשתמש בגרת הניסיון. השימושים קלים מאד, אינטרנט וביצוע הדפסות, כיון שמדובר במחשב הסמוך לעמדת המדפסות הביתית.

התקנתי לפני שבוע את גרסת הניסיון של ווינדוס 10 ויש לי רק מילים טובות להגיד. גם ווינדוס 8.1 מבחינתי היה הצלחה והיה מאוד מהיר, אבל 10? פשוט טס.

אני אומנם משתמש בחומרה מאוד חזקה שאין במחשב ביתי ממוצע אבל בכל מקרה המערכת מרגישה קלה יותר.

לא נתקלתי בבעיות יציבות או בעיות דרייברים, הכל הותקן אוטומטית.

*חשוב להתקין את הדרייבר של הכרטיס מסך. בלעדיו משום מה המחשב נתקע כל רגע.

פורסם

אצלי מדובר במחשב נייד ישן. העניין הוא שהכבדות של הויסטה (המערכת המקורית שהגיעה עליו) מתסכלת, גם לאחר פרמוט והתקנת מינימום תוכנות.

פורסם

ווינדוס 7, במחש כמו שלך, צריך לעלות בתוך 45-50 שניות. המצב שאתה מתאר, של 2 דק', לא תקין בוודאות.

או שיש פה בעיית תוכנה (כנראה שרק פרמוט יעזור) או שיש בעיית חומרה. הייתי מתחיל מבעיית תוכנה.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם

אוקיי אעדכן משהו.

הורדתי את התוכנה הזאת driver max שהיא סורקת עידכונים לדרייברים במחשב.

היה צריך עידכון לפחות ל10 רכיבים במחשב ועשיתי עידכון ל8 מהם והמחשב עולה יותר מהר מקודם.

רק נשארה הבעיה היחידה שעד שעולה הגוגל כרום קצת לוקח לו זמן טעינה.

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

גם אצלי, אם אני מנסה לעבוד עם כרום,הוא נטען לאט. פיירפוקס קצת יותר נסבל (אבל עדיין איטי בגלל ה ADBLOCK)

• תוכן חדש...