Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אופציה להחלפת בורגמן ב-GPZ

shainin
שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בוקר טוב,

הוצעה לי אפשרות להחליף "ראש בראש" את הבורגמן שלי (2004, מחירון 42 6אלף ק"מ)

בGPZ שנת 2002 (מחירון זהה +-, ק"מ כ15 אלף)

ברור שקפצתי על המציאה אך לפניי עומדות כמה התלבטויות

בעיקר בגלל שהבורגמן קצת מרדים אותי, ויותר בגלל שחסר לי הרצון לעלות ולנסוע לטיול בשבת.

הנסיעות שלי הם יום-יומיות , בכבישים בין עירוניים בעיקרן, כ100 ק"מ ביום.

האם הקוואסאקי נוח בנסיעות ארוכות (גב, חלקים אינטמיים..)?

כמובן שישנה גם בעיית האחסון , הבורגמן יכול להכיל לי ציוד לשבוע מחיה בחוץ. בקוואסאקי צריך לבנות על ארגז או על סוג כלשהו של תיק.

האם כדאי בתקופה גשומה להחליף כלי? סה"כ אני רוכב עם הבורגמן בגשם בלי בעיות מיוחדות האם מעבר לכלי אחר יכול לסכן אותי משמעותית בתקופה כזו?

תודה לכל המגיבים.

עודד

HOOTERS

:ladysman:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר אור עודד,

תאמין לי שבתקופה כזאת לא כדאי לעבור לGPZ תישאר עם הבורגמן שלך לבינתיים זו עצתי.

אתה יכול לעבור לקטנוע מנהלים יותר ספורטיבי עם יותר כוח זו גם אפשרות.

אופנועים כגון הGPZ GS והER הם אופנועים שמסוגלים להתמודד בלי בעיה עם גשם חלקם נוחים יותר חלקם נוחים פחות אבל לפי דעתי בתקופה זו עדיף להישאר עם דו"ג נוח ולהנות משתי העולמות..

ורק אח"כ לעשות את ההחלפה כי באביב המחירים קופצים ואתה לא יכול לדעת מה יקרה.

מאור.

הונדה סויויק 2002 מבסוט עד הגג! כי התקנתי עליו גגון והוא מכועררר...:roll:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר טוב,

הוצעה לי אפשרות להחליף "ראש בראש" את הבורגמן שלי (2004, מחירון 42 6אלף ק"מ)

בGPZ שנת 2002 (מחירון זהה +-, ק"מ כ15 אלף)

ברור שקפצתי על המציאה אך לפניי עומדות כמה התלבטויות

בעיקר בגלל שהבורגמן קצת מרדים אותי, ויותר בגלל שחסר לי הרצון לעלות ולנסוע לטיול בשבת.

הנסיעות שלי הם יום-יומיות , בכבישים בין עירוניים בעיקרן, כ100 ק"מ ביום.

האם הקוואסאקי נוח בנסיעות ארוכות (גב, חלקים אינטמיים..)?

כמובן שישנה גם בעיית האחסון , הבורגמן יכול להכיל לי ציוד לשבוע מחיה בחוץ. בקוואסאקי צריך לבנות על ארגז או על סוג כלשהו של תיק.

האם כדאי בתקופה גשומה להחליף כלי? סה"כ אני רוכב עם הבורגמן בגשם בלי בעיות מיוחדות האם מעבר לכלי אחר יכול לסכן אותי משמעותית בתקופה כזו?

תודה לכל המגיבים.

עודד

ישנן כאן מס' נקודות למחשבה שעליך לתת עליהן את הדעת והן:

1) פאן-אופנוע הרבה יותר מהנה לרכיבה.

2)פרקטיות -כמו שציינת הבורגמן יותר פרקטי מבחינת יכולת נשיאת הציוד שלו.

3)סחירות-מניסיון של חבר מאוד טוב שלי, קטנוע הרבה יותר קשה למכור מאשר אופנוע.

4)נוחות-זה עניין אישי לדעתי, אם אתה יכול קח את האופנוע לרכיבה ותראה איך אתה מרגיש איתו.

5)רכיבה בגשם-אם אתה אדם שקול ואחראי, אין שום בעיה של החלפת כלי בתקופה זו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בוקר אור עודד,

תאמין לי שבתקופה כזאת לא כדאי לעבור לGPZ תישאר עם הבורגמן שלך לבינתיים זו עצתי.

אתה יכול לעבור לקטנוע מנהלים יותר ספורטיבי עם יותר כוח זו גם אפשרות.

אופנועים כגון הGPZ GS והER הם אופנועים שמסוגלים להתמודד בלי בעיה עם גשם חלקם נוחים יותר חלקם נוחים פחות אבל לפי דעתי בתקופה זו עדיף להישאר עם דו"ג נוח ולהנות משתי העולמות..

ורק אח"כ לעשות את ההחלפה כי באביב המחירים קופצים ואתה לא יכול לדעת מה יקרה.

מאור.

אתה אומר מצד אחד להשאר עם הבורגמן בגלל התקופה, ומצד שני אתה אומר שהם מתמודדים יפה עם גשם וגם נוחים.

אז מה הסיבה להשאר עם הבורגמן?

הייתי שמח לקבל דעה ספציפית על נוחות נסיעה על GPZ .

RaananC בנושא הסחירות ממה שאני מבין שווה לקפוץ על המציאה, מכוון שאני יכול להתקע עם הבורגמן עוד הרבה זמן אח"כ.

ושוב, השאלה היא מעבר בין קטנוע לאופנוע בעונה הגשומה, סגנון הרכיבה משתה לגמרי, והפחד שלי שנהיגה על אופנוע כזה אחרי תקופה ארוכה עם קטנוע יכולה ליצור נהיגה לא נכונה על אופנוע.

HOOTERS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אתה אומר מצד אחד להשאר עם הבורגמן בגלל התקופה, ומצד שני אתה אומר שהם מתמודדים יפה עם גשם וגם נוחים.

אז מה הסיבה להשאר עם הבורגמן?

הייתי שמח לקבל דעה ספציפית על נוחות נסיעה על GPZ .

RaananC בנושא הסחירות ממה שאני מבין שווה לקפוץ על המציאה, מכוון שאני יכול להתקע עם הבורגמן עוד הרבה זמן אח"כ.

ושוב, השאלה היא מעבר בין קטנוע לאופנוע בעונה הגשומה, סגנון הרכיבה משתה לגמרי, והפחד שלי שנהיגה על אופנוע כזה אחרי תקופה ארוכה עם קטנוע יכולה ליצור נהיגה לא נכונה על אופנוע.

בנושא הסחירות כן, אתה יכול להיתקע עם הבורגמן. מה לעשות אבל קטנועים יד שניה פחות סחירים מאופנועים. בכל מקרה בדוק טוב לפני שאתה קופץ.

שנית, החורף שלנו לא כזה גשום ויש הפסקות די ארוכות בין חזית גשומה אחת לשניה. היתרון בחורף הוא כבישים נקיים מגי'פה לאחר גשם. ולדעתי הרבה יותר נעים לרכב בחורף עם כל ביגוד המיגון (מעיל/חליפה וכ"ו) מאשר בקיץ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

זה מזכיר לי את ההשוואה שהייתה במוטו 200 בין ה-GS לבורגמן...

בכל אופן, כמו שאמרת זאת הזדמנות יפה, אני הייתי הולך על זה.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מרכיבה של שנתיים על GPZ ,אני יכול להגיד לך שלי הוא נוח . מתגובות שאני מקבל הוא

יותר נוח מ GS .

הכל תלוי בך. אם יש לחבר שלך GPZ , קח אותו לסיבוב ארוך ,חצי שעה משהו כזה, ואז תדע.

מבחינת נסיעה בחורף באופנוע אז הרגליים חשופות למים. הגלגל הקידמי משפריץ לך על הנעליים.

כשאתה נוסע אחרי מכוניות, אין משהו שיסתיר לך את הרגליים וככה המכנס והנעליים נרטבים.

מבחינת כוח, בכביש רטוב תאיץ לאט עד שתכיר את האופנוע ומגבלות האחיזה.

GPZ הוא אופנוע מצויין גם לכבישים מפותלים. בשבילי לפחות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

חצי שעה זה סיבוב ארוך?

טוב לא חשוב..

תשמע.. אופנוע, הרבה יותר כיף, הרבה יותר חזק, הרבה יותר אמיתי ו.. הרבה יותר פוזה למי שזה משנה.. (תכל'ס, לכולנו.)

עם אתה חובב אדרנלין מידי פעם ואוהב לתת בראש קצת.. אין על אופנוע... אין, ולעזאזל הנוחות.

עם אתה בחור משעמם שאוהב לרכב על כלי דו"ג שלא מרעיש.. לשבת על כורסא מפנקת.. ורוצה להראות יותר כמו מנהל מאשר כמו.. מישהו אידיוט..

אז כן, תשאר עם הקטנוע..

אני אישית? פעם אופנוע, תמיד אופנוע.

בעליו החדש של HONDA CR 125!!

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אתה מחפש נוחות ופרקטיות תשאר עם הבורגן.

היתרון של הGPZ הוא רק בכל הקשור לספורטביות, אם זה לא מה שאתה מחפש חבל להחליף.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש קצת פאן, מה שאין בבורגמן.

הבורגמן הוא כלי הגעה מנקודה א לנקודה ב בבטחה.

שזה מה שאני צריך ביום יום , חסר לי את הפאן של הסופ"ש. אני מניח שעכמה מבינים את העניין.

לדעתי הקוואסקי בתוספת ארגז בימי חול מספק את שניהם.

HOOTERS

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחפש קצת פאן, מה שאין בבורגמן.

הבורגמן הוא כלי הגעה מנקודה א לנקודה ב בבטחה.

שזה מה שאני צריך ביום יום , חסר לי את הפאן של הסופ"ש. אני מניח שעכמה מבינים את העניין.

לדעתי הקוואסקי בתוספת ארגז בימי חול מספק את שניהם.

את הפאן תוכל למצוא באופנוע.

גם כן פורום של אופנועים,

חצי מהאנשים כאן כשהם יוצאים לרכב עושים את זה במגרשי חניה, אופנוענים עלק.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הרבה מאוד אנשים הם אנשים של קטנועים... ולא אופנועים. הם מוצאים את הסביבה הקטנועית כבטוחה ואת המשיכה הפראית של אופנוע כפחד אלוהים.

אם יש לך את החיידק של האופנועים(ולא אני לא מדבר על קטנועים) לך על ה-GPZ. בלי שום ספק.

לפי דעתי בכל מקרה קח אופנוע, GS, או GPZ, לסיבוב נחמד. תרגיש את האופנוע. תרגיש את ההילוכים, תרגיש את המצערת, תרגיש את האופנוע... אם אתה רואה שאתה אוהב את זה ושאתה מסוגל להתמודד עם כלי כזה, לך על זה בלי שום ספק!!! אם לא? נראה שנגזר גורלך להישאר על כורסאות ממנועות לשארית חייך(או עד שתיכנס האישה לחייך :) ). וזה מבחירה.

תתחדש. או שלא

עריכה: את התשובה לשאלה שלך לא תמצא בפורומים אלא רק על הכביש. עם מיגון טוב :) . תעשה חיים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 7266 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...