Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קיבלתי את הרכב עם מפתח אחד ללא לחצנים עליו (ז''א המפתח הרזרבי), אני מעוניין לעשות עוד מפתח שיהיה כמו המקורי עם השלט, השאלה האם ניתן בכלל לעשות זאת בהתאם לאזעקת הרכב שיהיה כמו המקורי?

הבנתי שפעם היו בעיות אם האזעקה, בכל מקרה היום אין לי דרך לוודא זאת במדויק כי אין לי שלט אלה רק מפתח, יש גם קודן ברכב דלא קשור לכל זה.

 

האם ניתן לעשות שלט מקורי של סיטרואן לרכב? מה עלותו? האם ניתן להוזיל עלויות אולי דרך איביי?

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

  • ספונסר פורום
פורסם

אפשר לשכפל את המפתח הקיים שלך ולהפוך אותו למפתח משולב בשלט. בחלק מהמקרים אפשר גם להכניס את השלט של האזעקה לתוך השלט של המפתח כך שיהיה לך בעצם שלט אחד.

דבר עם קאר קי פור יו בתל אביב. הוא מומחה בדברים האלו והמחירים שלו זולים יחסית.

×
×
  • תוכן חדש...