Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
יותר הכוונה להספק גבוה יותר, ואי אפשר להוציא יותר. אותם אנשים פשוט מגבירים את הווליום ושומעים עם עיוותים נוראיים.

גם מהגברה "דלה" חיצונית אי אפשר להוציא יותר, אין שוני בדברים.

BASSS זה בדיוק מה שאתה שמעת.
  • תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

למה אף אחד לא עונה לי:(

אני מרגיש לא רצוי פה...:(

סתם אני צוחק.....טוס חבר'ה שורה תחתונה מה אני לוקח את הקלריון 5 וברבע או מאגנט 5 ורבע?

sani

פורסם

הסיבה שמגבר מגיע לעיוות היא מפני שמוזיקה וצליל... מגיעים בגל "סינוס" יש לו קו ממוצע, קו מינימום וקו מקסימום.

כאשר מגבירים אז בעצם גובה הגל מתארך ומגיע לקצוות...שם הוא "נחתך" בפראות (כי זה שיא ההספק)

ולכן מגיע דיסטורשן- עיוות, יש מגברים קלאס A שאפשר להגביר עד מלוא העוצמה ללא עיוות יש אמצעי שנקרא SOFT CLLIPING שבעצם "חותך" את הגל בצורה עדינה ומשחזר אותו.

יש מגברים קלאס AB שהם בעלי עיוות משלב בינוני, ו-B ששם העיוות הוא קשה מנשוא...:? .

בקשר לענין ה-הגברה והויכוחון...אין שום ספק... שהעיוותים מגיעים מה"ראש"...

ד"א למישהו יצא לשמוע את הפולס 6 (מורל)??? איך הם?

שאו ברכה.

אני הייתי לוקח את המגנט - ללא ספק.

:screwy:
פורסם

קניתי בסוף את הקלריון....מבסוט עד השמיים,מחוברים להגברה של הHU,איכותים מאוד ביחד למחיר הגיי נמוך שלהם!!! ולמי שאמר שהם "נחנקים בחצי הגברה מHU" שילך לישון על האף.מתן אני איתך....

עכשיו יש לי שאלה אחרת,כשמגבירים בעוצמה מסויימת מתחילים לשמוע את הרעשים מהפח,איך ניתן להתגבר על תופעה זאת?אם בכלל?(אני יודעשיש כאלה שאוהבית את זה,אני ממש לא)

sani

פורסם

קודם כל מאברוק והעיקר שאתה מרוצה...

אם הרעשים מהפח והדלתות אז - יש חומר איטום כמו זפת, שבא ברצועות, במיוחד לכך... אפשר לאלתר - חופשי (יש אישור ממני...:wink: ).

אם הרעשים מבחוץ - פגושים מספר רישוי , טאסות...= הכל אפשר לסדר... קצת סיליקון, קצת חוש אילתור...

בהצלחה...

תבדוק כל דבר רופף ולא מחוזק...הברגות ועוד...

שים מוזיקה ותחפש את מקור הבעיות...

פורסם

גפטו, גל קטום רחוק מלהיות דיסטורשיין.. אני חושב שכדאי שתקרא קצת בנושא CLIPPING

אני לא חושב שיש אמת בדברייך ..

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גם לי משהו פה נראה מוזר,לא דיברתי על איכויות שמע(גל קטום כמו שקראתה לזה) אלה על רעשים מהפח,בבאסים עמוקים מן הסתם....

sani

פורסם

הוא הגדיר את זה בצורה כזאתי, "ברגע שנחצה את יכולת ההגברה הבריאה שלנו, נשמע דיסטורשיין"...

קליפינג של 1:3 אכן חוצה את יכולת ההגברה שלנו, ואיני יכול להגיד שהתוצאה היא דיסטורשיין ..

וכמובן שמרמה "מסויימת" נשמע עיוות, אך אין זה אומר שזה יקרה מייד אחרי שנחרוג מיכולת ההגברה שלנו

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
גם לי משהו פה נראה מוזר,לא דיברתי על איכויות שמע(גל קטום כמו שקראתה לזה) אלה על רעשים מהפח,בבאסים עמוקים מן הסתם....
הוא לא התייחס להודעה שלך :-o

אלא להודעה הזאת:

הסיבה שמגבר מגיע לעיוות היא מפני שמוזיקה וצליל... מגיעים בגל "סינוס" יש לו קו ממוצע, קו מינימום וקו מקסימום.

כאשר מגבירים אז בעצם גובה הגל מתארך ומגיע לקצוות...שם הוא "נחתך" בפראות (כי זה שיא ההספק)

ולכן מגיע דיסטורשן- עיוות, יש מגברים קלאס A שאפשר להגביר עד מלוא העוצמה ללא עיוות יש אמצעי שנקרא SOFT CLLIPING שבעצם "חותך" את הגל בצורה עדינה ומשחזר אותו.

יש מגברים קלאס AB שהם בעלי עיוות משלב בינוני, ו-B ששם העיוות הוא קשה מנשוא...:???: .

בקשר לענין ה-הגברה והויכוחון...אין שום ספק... שהעיוותים מגיעים מה"ראש"...

ד"א למישהו יצא לשמוע את הפולס 6 (מורל)??? איך הם?

שאו ברכה.

אני הייתי לוקח את המגנט - ללא ספק.

פורסם
גפטו, גל קטום רחוק מלהיות דיסטורשיין.. אני חושב שכדאי שתקרא קצת בנושא CLIPPING

אני לא חושב שיש אמת בדברייך ..

נאי חושב שתקרא קצת ותלמד פיזיקקה לפני שתגיב.

שא ברכה.:wink: .

אני למדתי גם נגרות שנים...

פורסם

האם יצא לך לעבוד פעם עם SCOPE ?

או עם דיסק כיול תדרים ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

מה עשיתם מזה כזה סיפור?!?!

אני כולה שומע תרעשים של הברס בפח ברגע שאני מגיע לרמה מסויימת של באסים,איך אני יכול לפתור את זה?יכול להיות שזה נובע ממגע ישיר של הרמקול עם הפח וברגע שהוא יבוטל הרעשים האלה יופחתו או יעלמו לגמרי?

sani

• תוכן חדש...