Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7858 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבר'ה לא מתאים.....

יכול להיות שיש דעות שונות,סבבה,לגיטימי.....אבל לא צריך לרדת לרמות כאלה.מה הבעיה שכל אחד יביעה את דעתו ינמק וכך יתנהל דיון תרבותי כמו שפורום אמור להיות.

ובקשר לתשובה שתומר נתן,אני מבין מזה שהקלריון מוצלחים יותר?יש למישהו ניסיון איתם מהגברה ישירה מהHU?

sani

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
זה לא עניין של דעה שונה!

אני לא חושב שיש מצב שהקומפוננט הזה הוא פחות מ 20 RMS

זה כן דעה אחי...תבדוק,תביא הוכחות ותשתיק פה את כולם....

sani

פורסם
זה כן דעה אחי...תבדוק,תביא הוכחות ותשתיק פה את כולם....
אתה צודק לקח לי 10 שניות לחפש

Nominal Power Handling40 Watt

http://www.epinions.com/Clarion_SRS1324_170W_Phase_1_5_25__Separate_Speaker_with_PEI_Tweeter__Main_Speaker_SRS1324/display_~full_specs

לפי זה ניתן לראות שהקומפוננט הוא 40 RMS ולדעתי 40 RMS של קלריון זה לא פחות מ 40 אם לא יותר

פורסם

אחלה אחי,תודה.

מפרט הזה נתון גם עומק הרמקול?כי חיפשי ולא מצאתי.

והשאלה השאלתית,הוא שווה משהו?עפ"י הנתונים האלה הוא שווה את המחיר שלו?עד כמה איכותי הוא באמת בהגברה מHU?

sani

פורסם

אכן מתן צודק, אני לא מבין בכלל על מה הויכוח מתן :)

אי אפשר לקבוע שקומפוננט "נחנק" על ידי שימוש בהגברה מצחיקה ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם
אכן מתן צודק, אני לא מבין בכלל על מה הויכוח מתן :)

אי אפשר לקבוע שקומפוננט "נחנק" על ידי שימוש בהגברה מצחיקה ...

וואי כמה חיכיתי שמישהו נורמאלי יבוא ויגיד את זה

לפותח התרד לי אישית אין נסיון עם המוצר הזה מה שכן הוא נראה נחמד אומנם הוא באמת לא חזק

מה שיהיה הכי טוב תנסה לשמוע את הסט אם תיהיה מרוצה מה חשוב מה אנחנו אומרים ?

אבל בכול מקרה אם אתה רוצה להיות רגוע תלך על המגנאט

לא נראה לי שתתאכזב ממנו

פורסם

לא צריך להיות נורמלי בשביל לדעת זאת, (אפילו אני :) )

זה היגיון פשוט, אם אנחנו יודעים שההגברה לא תהייה יעילה מעל ההספק המקסימלי שלה, אז איך תוכל לדעת האם הרמקול יכול לעמוד ביותר מזה ?

אם יש לך חדר, עם תקרה של 2 מטר. ואתה קופץ מאוד מאוד גבוה.. ותמיד הגעת עד - 2 מטר, כי זה המקסימום שיש לך..

זה נכון שמישהו יעיד מהצד - שהמקסימום קפיצה של הבחור היא אכן 2 מטר, מפני שהיה מוגבל ?

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

חחחחחחחחחחחחחחח........אהבתי את הדוגמא,עכשיו הכל ברור......:)

מתן על איזה מאגנט אתה מבדר ה100W? כי ה6 וחצי לא יכנסו אצלי.

sani

פורסם
חחחחחחחחחחחחחחח........אהבתי את הדוגמא,עכשיו הכל ברור......:)

מתן על איזה מאגנט אתה מבדר ה100W? כי ה6 וחצי לא יכנסו אצלי.

אני דיברתי על המגנאט שנתת בקישור

שי באמת דוכמא טובה.

ובלי קשר אתה טוב בלהסביר דברים אז תן את ההסבר שלך למה שמגבירים הרבה והמגבר מתאמץ יוצא "צליל " פחות טוב.

פורסם

את האמת, אין לי הרבה ידע בנוגע להגברות של הפאנלים ..

אך אני יודע שאינם בנויים כמו רוב המגברים החיצוניים, ו"שימור" הצליל שלהם לעומת מגברים "אמיתיים" לא תמיד קולע ..

ולכן יש השלכה ישירה, ל"כמה" הגברת.. לעומת "כמה" נשארת צמוד למקור ..(רעש)

אשמח עם מישהו ישפוך אור בנושא :)

אם אני לא טועה ההגברות של הפאנלים הם בנויים מ8 ערוצים מגושרים, זה בעצם מטכנולוגיה שנקראת IC.

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

נגעת בנושא מעניין איל, אך אפשר להוציא מהגברה דלה, שאינה חיצונית, יותר ?

איך אפשר לדעת, מהזה בעצם "יותר" ?

המשתמש עזב את הפורום.

פורסם

יותר הכוונה להספק גבוה יותר, ואי אפשר להוציא יותר. אותם אנשים פשוט מגבירים את הווליום ושומעים עם עיוותים נוראיים.

גם מהגברה "דלה" חיצונית אי אפשר להוציא יותר, אין שוני בדברים.

• תוכן חדש...