Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4166 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם משהוא התנסה פה בייבוא אישי שלל משאבת דלק?

מדובר במשאבה מקורית חדשה.

לא מצאתי "משאבת דלק" ברשימת החלקים המותרים לייבוא בשחרור מהיר ללא אישור משרד התחבורה.

אך האם מעבר לאישור משרד התחבורה, ידרשו ממני דברים נוספים כמו אישור מכון תקנים או מוסך מורשה?

תודה,

דודי

פורסם

בדקת אפשרות של החלפת המנוע בלבד ולא את כל המכלול? (במידה ורק מנוע תקול)

לי באופן אישי זה חסך עלויות ומחזיק יפה מאוד.

פורסם

אני הזמנתי בעבר משאבת דלק והיא כן נתקעה במכס, למעשה - היא עדיין שם.

שורה תחתונה - יש מספיק סדנאות בארץ שיוכלו למכור לך משאבת דלק.

פורסם

תודה לכולם על התשובות והעצות.

מדובר באלפא 159, בעיה כנראה ידועה של המשאבה שהיא מפתחת סדקים זעירים בחלק העליון (המכסה). החלפת המנוע לא תפתור את הבעיה.

לא קיים חלק תחליפי. משאבה מקורית חדשה מהחברה - נמכרת במחיר ההזוי של 4626 ש"ח כולל מע"מ.

בחו"ל מצאתי חדשות בטווח מחירים של 850 - 1300 ₪.

פורסם

מהיכן אתה בארץ ? במרכז למשל יש 2 מכוני הזרקות דלק: משה זר בפ"ת (חבר הפורום הזה חיים יוד) ואלי את דושי בת"א. אולי לאחד משניהם יש במלאי משאבה כזו משופצת קומפלט במחיר שפוי יותר.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

תיבדוק אולי עם מוסך אוטו איטליה בסגולה.אולי הם יכולים לייבא לך משאבה מקורית במחיר נורמלי ,או יש להם משומשת.

• תוכן חדש...