Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4194 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

הכנסתי את הרכב שלי למוסך לתיקון פחחות אחרי תאונה. היום אני מגיע למוסך ורואה שהאוטו מונע בלי שיש מישהו לידו , המנוע רותח והמד חום עד הסוף.עשן יוצא מהאגזוז ושלוליות נוזל קרור מתחת לאוטו.

מסרתי את האוטו עם חצי טנק דלק ועכשיו הוא כמעט ריק. אלוהים יודע כמה זמן האוטו היה מונע ובמצב של רתיחה.

המוסכניק טוען שלא הלך המנוע ומתנער מהכל. לדעתי בתיקון שעשו בפרונט פגעו ברדיאטור ועקב זה ההתחממות וההרס מנוע. בשמן אין מים ולהפך אבל יוצא עשן לבן כהה על גבול הכחלחל. משמע שהרינגים גמורים.

אני לא רוצה שיתקן את המנוע או משהו כי אחרי זה אני לא סומך עליו .בכללי אני בלבד מתקן את הרכב .לא נותן לאיש לגעת במנוע(לפני 5 חודשים עשיתי בעצמי ראשי מנוע). מה תיעצו לי לעשות. אני חושב שאני אבקש לסגור את הסיפור בכל שאני לוקח את האוטו ולא משלם לו על התיקון של הפחחות. המחיר שסגרתי איתו היה בין 3500-5000 מה גם התיקון לא בוצע עד הסוף ובוצע בצורה מאוד לא מקצועית.

20150116_095350.jpg

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

לגבי ההתנהלות - אציע לך לא להזכיר את זה שביצעת טיפול עצמאי למנוע לפני חצי שנה,

ברגע שהוא ישמע זאת הטיעון יהיה שהתקלה באה כתוצאה מתיקון רשלני ולא מקצועי בתנאים ביתיים.

פורסם

למה בכלל היה צריך להניע את הרכב בתיקון פחחות?

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

פורסם

לטענתו בכדי להטעין את המצבר.

מה שנראה לי מיותר .במקרה הכי גרוע להניע עם בוסטר או כבלים

R.I.P -PONTIAC G.P 1994 LPG     MIATA NC ex     SUBARU GC8 ex,     bmw m140     corolla 2022

פורסם

בין השאלות הכי מיותרות שראיתי בפורום.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

מאטריקס מה הסיבה שההתיעצות שלי מיותרת?

פורסם

הגבנו בו זמנית, הכוונה שלי הייתה:

למה בכלל היה צריך להניע את הרכב בתיקון פחחות?

אבל בואו לא נכנס לוויכוח.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פשוט ביזיון מה שקורה במוסכים. אני עושה כל שביכולתי להשאר ליד הרכב בכל טיפול, אפילו אם זה עולה לי בימי חופש מהעבודה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם (נערך)

זאת בדיוק הסיבה שלא סומך על מוסכים, ולכן מעדיף לעשות לבד. אבל לפעמים אין בררה כמו במקרה הזה.

במקרה שלי משהו מריח לי שם מוזר מאוד .

התרוץ של להטעיו את המצבר ולשרוף חצי מיכל דלק נשמע הזוי קצת.

במצב של מצבר שנפרק פשוט מניעים עם כבלים או במוסך מכובד מטעינים במטען יעודי.

האם לדעתכם זה הגיוני מה שאני רוצה לבקש?

עריכה אחרונה על ידי mike6

פורסם

לא מאמין שהוא יוותר לך על התשלום. מבחינתו הוא אחד מל"ו צדיקים והרכב שלך התקלקל בכלל באשמתך.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

מנוע מפרוק+רדיאטור+עבודה+עוגמת נפש שווה יותר מהסכום שסוכם על הפחחות.

מה נהוג לעשות במקרה כזה?

פורסם

האם תוכל להוכיח שהנזק נעשה במוסך? האם תוכל להוכיח שמסרת את הרכב עם חצי מיכל דלק?האם תוכל להוכיח שמסרת את הרכב למוסך במצב מכאני תקין?

God decides how long your life will be,you decide how wide it will be

פורסם

שמתי לב רק עכשיו שהוא גם נסע על האוטו 29ק"מ ושרף חצי מיכל דלק.יש לי תמונה ווידאו יום לפני שמסרתי לו את האוטו.ותמונה עכשיו עם החם מנוע עד הסוף. הוא לא ציין ולא ביקש רשות לנסוע.מה גם הרשיון רכב והביטוח אצלי ולא ברכב

פורסם

1) תציע למוסך את הרעיון שלך, כנראה הוא ייסרב.

2) שלח מכתב למוסך בדואר רשום כולל אישור מסירה עם דרישה לתשלום של X שקלים מבחינתך.

3) במידה ולא מסכים, תארגן את כל החומר שלך וגש לתביעות קטנות.

• תוכן חדש...