Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4193 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש באמאזון הרבה סוגי מערכות דאבל דין שבאות עם פלסטיקה מתאימה בסביבות ה2000 שח לאחר משלוח, יש למישהו ניסיון עם אחת? חיפשתי תמונות של כזו מערכת מורכבת וגם סרטונים לא מצאתי כלום.

לפני 16 שעות, HybridBoy כתב:

1. לא אישרתי לך לצטט אותי לחתימה.

פורסם

אצל מי? מצאתי הרבה שטוענים שזה ל+2009 אך בפועל לא עודכנו שיש שינוי צורה בשנים החדשות אז הפאנל לא מתאים

פורסם

יותם אצלי התקנתי מערכת אפטר מרקט ( Pioneer AVHX2650BT).

השתמשתי במתאם פלסטיקה מאיבי.

מתאם שליטה מההגה מאיבי,למרות שבסוף גיליתי שלא היה בו צורך מכיוון שלמערכת מגיע מתאם מובנה.

מתאם של חיבורי הUSB+AUX ששקועים אצלך ברכב על מנת לשמור על מראה מקורי.

מצלמת רוורס מאיבי.

את ההתקנה ביצעתי לבד,בסוף הכל עלה לי כ2400.

1400 למערכת עצמה.

1000 לאביזרים.

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם

שברולט אופטרה 07 > קיה פורטה 10 > קיה פורטה 11 > ניסאן סנטרה 17 > קיה ריו 18 > סיאט איביזה 12 > סיאט ארונה 21

פורסם (נערך)

מתאם של i10 החדשה הוא יקר גם בחו״לhttp://www.ebay.co.uk/itm/Hyundai-i10-2014-Car-CD-Stereo-Double-Din-Fascia-Panel-Adaptor-Kit-CT23HY38-/371035684622

עריכה אחרונה על ידי george
פורסם

אני יודע ג'ורג'...

גבי נראה טוב! גם אצלי ביונדאי זה אותו מתאם? אשמח לקישורים מהאיביי

פורסם

עם כל הצער שבדבר לא הייתי מזמין כלום עד שלא הייתי מפרק ורואה בעיניים שלי איזה חיבור יש מאחורי הAUX+USB.

אי אפשר לסמוך על מוכרים מאיבי.

אני הזמנתי את זה:

http://www.ebay.com/itm/AXXESS-AX-HYKIA-US-Hyundai-Kia-aftermarket-USB-adapter-cable-jack-plug-from-2009-/231330397035?pt=US_MP3_Player_Cables_Adapters&hash=item35dc5dbb6b

סיכוי גבוהה שכל מה שקשור ליונדאי/קיה אונברסלי.

אבל עדיין שווה קודם לפרק ואז להזמין.

• תוכן חדש...