Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם , אני מיתייעץ עבור חבר .

הרכב: לאנסר 2007 עם 100K יד שניה .

היום בבוקר הרכב התחמם , הבחור לא שם לב ובצומת כבה, הוא הניע שוב ואחרי ק"מ כבה שוב .

הבחור הזמין גרר והעביר למוסך שלו (שהוא תמיד טוען שהם "גנבים" :?)

לאחר מספר שעות קיבל הצעת תיקון :

שיפוץ ראש מנוע + החלפת רדיאטור + אטמים + עבודה = ~9000 ש"ח

לי זה נשמע הזוי !

הצעתי לו להחליף מנוע .

1) הצעת המחיר אכן מוגזמת ?

2) מה סדר גודל של עלות החלפת מנוע מפירוק/יבוא ?

3) שיפוץ ראש מנוע במיצובישי לאנסר זה הליך עם תוצאות סבירות , או שיהיו עוד תקלות לוואי נוספות בעתיד ?

4) המלצה למוסך מתמחה/הגון באיזור נתניה ?

5) אם הוא יחליט להעביר את הרכב למוסך אחר , מה העלות המקובלת על הבדיקה שכבר נעשתה ?

תודה

פורסם

אני מכיר מישהו שעשה שיפוץ ראש בלאנסר 2008, ללא רדיאטור ועלה לו באזור ה5.. לדעתי אכן המחיר גבוה..

Chevrolet Cavalier 1999 - 2012-2015 | Citroen C5 2003 - 2015-2017 | Oldsmobile Alero 2002 - 2017-2017 | Chevrolet Sonic R S2015 - 2017-2024

BYD Dolphin 2024 Design 2024-Unknown

BYD Atto 3 2024 Design 2024-Unknown

פורסם

מחיר הזוי עד כדי בדיחה.

מה זה מוסך מורשה? למה הוא לקח דווקא למוסך הזה אם הם "גנבים"? שילך למוסך אחר לבדיקה.

אם המנוע נפגע כתוצאה מההתחממות שזה סביר להניח קרה לאחר שהוא נהג זמן מה ברכב חם / ללא נוזל קירור וכו' אז יש סיכוי שצריך לעשות תיקון לראש המנוע.

אבל 9000 ש"ח זה כבר יבוא של מנוע חדש + צביעה של הרכב במחיר הזה.

Opel Adam S 2017

פורסם

תודה , הבחור הבין שהמחיר אכן גבוה מאוד לתיקון , הוא בדרכו להוציא את הרכב ולעבור למוסך מומלץ שמצאתי לו פה בפורום.

נחכה לשמוע מה הדיאגנוזה/הצעת מחיר של המוסך המומלץ .

פורסם

קודם כל צריך לבדוק אם בכלל המנוע נפגע. יש רכבים שיודעים לכבות את המנוע לפני שהחום דופק אותם.

יותר מידי פעמים יצא לי לראות מוסך שבפסקנות אומר שהלך ראש מנוע ואחר כך מתברר שהכל בסדר עם המנוע.

ולמה בכלל ללכת למוסך של גנבים ? לך לאחד המוסכים המומלצים כאן בפורום וקבל חוות דעת נוספת.

• תוכן חדש...