Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חניה על אדמת כורכר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4191 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחרונה עברתי דירה ולצערי אין בה מספיק מקומות חניה לכל דיירי הבית שלי,

ואני נאלץ לחנות על אדמת כורכר(אדמה חולית ומאובנת)כי זה או זה או לעשות ריצה קלה של כמה דקות לפני שאני מגיע לאוטו שלי :/

רציתי לשאול אם זה מזיק בצורה מסוימת ואם זה יכול ליצור בעיה..

תודה (:

פורסם

מזיק זה לא, אלא אם כן, מישהו עושה דריפטים בחניה ומעיף את כל האבנים על האוטו, אז זה כבר פוגע בצבע. אין שום סיבה לא להחנות שם.

:crazyeyesVRUM VRUM

פורסם

לדעתי הדבר היחיד שקורה זה שחיקה גבוהה יותר לצמיגים לעומת חניה על כביש.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

אם ממש רק עולים לכורכר ומחנים ואין ממש נסיעה ארוכה על כורכר בכל פעם שנכנסים ויוצאים מהחניה - לא יהיה לדעתי ביטוי לשחיקה, אך בתחילת נסיעה תמיד כדאי לך להיות עדין וזהיר כי לא רק שהצמיגים קרים אלא הם גם מכוסים בעפר. אחרי כחמש דקות של נסיעה הצמיגים יתנקו במידה שתשפר מאוד את אחיזתם.

במקרה של נסיעה על כורכר בכל פעם - תהיה השפעה על אורך חיי הצמיגים, הבולמים (ואם אלו לא יוחלפו בזמן - גם הקפיצים), מסננים ברכב (מנוע, מזגן) ויהיה צורך לנקות את הרכב יותר וגם חלקים כמו הרדיאטור וכונסי האוויר של המנוע והמזגן. במידה ולא תנהג עם חלונות סגורים (או פתוחים עד הסוף) על דרך כזו גם ייגרם נזק לתפסי החלונות. מידת ההשפעה תלויה באורך הנסיעה ויכולה להיות קטנה למדי.

הייתי בטוח שהילוך M נועד בשביל עליות [Mountain]

פורסם

ואי אתם נשמעים כמו רשימת תופעות לוואי של איזה תרופה.

במקרה הגרוע זה יקצר את חיי הצמיגים שלך בחלקיק האחוז, רק סע לאט ובזהירות על הכורכר וזהו.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

טוב שלא הרגתם את המכונית. זה כלי רכב, כלומר: הוא אמור להיות בתנועה. מכונית אינה מוגבלת לכביש בלבד, היא יכולה גם לנוע על כורכר.

אני מתפלא שאיש עדיין לא הציע לחפוף את הצמיגים עם שמפו חוחובה בריח ניצת הגודגדן ואפקט הז'אוול לאחר כל חניה כזאת :?

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

הבעיה הפוטנציאלית העקרית שאני רואה היא הצפות בחורף - אם מדובר במשטח שאינו מנוקז.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

נכון. העניין הוא שהרבה משטחי כורכר אינם מטופלים, במיגוד למגרשי חניה מוסדרים עם תשתיות מתאימות.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
טוב שלא הרגתם את המכונית. זה כלי רכב, כלומר: הוא אמור להיות בתנועה. מכונית אינה מוגבלת לכביש בלבד, היא יכולה גם לנוע על כורכר.

אני מתפלא שאיש עדיין לא הציע לחפוף את הצמיגים עם שמפו חוחובה בריח ניצת הגודגדן ואפקט הז'אוול לאחר כל חניה כזאת :?

למען האמת רכב פרטי כן מוגבל לכביש בלבד,זה שבישראל עושים ממאזדה 3 גיפ זה לא אומר שזה טוב.

פורסם

למען איזו אמת בדיוק?

נסעתי בניו זילנד על כביש בינעירוני, כולל שילוט של 90 קמ"ש, ב...ניסאן טידה סטיישן (שם קוראים לזה wingroad), ותאמין לי שלא הייתי היחיד.

זה שב"מערב" קונים ג'יפ בשביל לעלות מדרכה לא אומר שרכב פרטי לא יכול לנסוע על חצץ, כל עוד יש אחיזה ואין בעיית מרווח גחון, אין בעיה, קצת בלאי לצמיגים לא הרג אף אחד, גם ככה הרוב נוסעים עם זבל סיני קשה.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

נזק נוסף מחנייה על אדמה, במיוחד בחורף זה לטווח ארוך יגרום לחלודה בתחתית הרכב (שימו לב מה קורה עם רכבי אספנות שעמדו על אדמה - כל התחתית רקובה).

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
למען איזו אמת בדיוק?

נסעתי בניו זילנד על כביש בינעירוני, כולל שילוט של 90 קמ"ש, ב...ניסאן טידה סטיישן (שם קוראים לזה wingroad), ותאמין לי שלא הייתי היחיד.

זה שב"מערב" קונים ג'יפ בשביל לעלות מדרכה לא אומר שרכב פרטי לא יכול לנסוע על חצץ, כל עוד יש אחיזה ואין בעיית מרווח גחון, אין בעיה, קצת בלאי לצמיגים לא הרג אף אחד, גם ככה הרוב נוסעים עם זבל סיני קשה.

זה שאתה נסעת,ועוד כמה אחרים נסעו,זה ממש לא אומר שזה טוב או/ו לא גורם לנזק לרכב..

• תוכן חדש...