Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מתכוון להזמין דרך אייבי כבל aux שיכול להתחבר למע׳ הרכב, רציתי לדעת האם זה מצריך התקנה מיוחדת אצל בעל מקצוע

או שהדבר פשוט (אין לי כלים יותר מדיי וכמובן לא נסיון).

במידה וצריך לגשת לבעל מקצוע, אשמח לקבל המלצה באיזור המרכז (ת״א - פ״ת) והערכה של מחיר עבור העבודה.

ד״א - כשאני שומע גלגלצ (לא בחניון - בלב העיר) יש קירקושי רקע מפריעים (בדקתי והאנטנה בגג הרכב מחוברת ומוברגת עד הסוף), הרמקולים תקינים מאחר וכשאני שומע דרך דיסק שומעים חלק.

גם כאן אשמח לקבל הכוונה מהיכן התקלה נובעת והערכה של תיקון דבר כזה, תודה רבה!

כאמור מדובר במאזדה 3 2008 (צורה ישנה).

פורסם

המערכת בדגם שלך מתפרקת בקלות, אבל דורשת זהירות בכדי לא לשבור פלסטיקים.

אתן לך טיפים עד לנקודה שבו הרדיו בחוץ.

הפלסטיק דמוי עץ שנמצא על אמצע הדשבורד נשלף (שלושה קליפסים) אחד בפינה הימנית אחד באמצע ואחד בפינה השמאלית.

פתח תא כפפות ותשאיר, פתוח תשלוף (בעדינות עם כוח) את הפינה הימנית שלו ולאחר מכן את האמצע ואז את השמאלית.

עכשיו מתגלים בפניך הברגים של קונסולת הרדיו, תפתח אותם שים בצד (טיפ שלי לשים בשקית קטנה עם פתק "ברגי קונסולת רדיו")

מתחת לרדיו ישנה מגירה שחורה שגם היא מחוזקת על ברגים תשלוף אותם גם (שים בשקית ותרשום "ברגי מגירה")

ובמשיכה קלה עם קצת כוח ועדינות תמשוך את הרדיו החוצה.

איך לחבר את כבל הAUX אני לא יודע:-P

אבל מקווה שלפחות עזרתי לך בשליפת הרדיו, ועל הדרך שלוף את הכבל שמחבר את האנטנה לרדיו (שפיצי עגול נראה כמו AUX שמן) ותחזיר חזרה זה אולי יסדר לך את השיבושים ברדיו.

למה לשים בשקיות את הברגים? כי ברגע ההרכבה חזרה אתה בטוח לא תזכור איזה ברגים ישבו איפה ובמקרים מסוימים הפלסטיקה לא תתיישב טוב בגלל סלט בברגים.

פורסם

תודה רבה על ההכוונה!

בעקרון אני רוצה לתקן את העניין עם הרעשי רקע בגלגלצ, ולכן אני מעדיף לגשת לבעל מקצוע שידע לסדר את זה + על הדרך לחבר את הכבל aux.

יש המלצה לאיש מקצוע במרכז שידע לעשות את זה ללא תקלות מיותרות?

הערכה של מחיר פלוס מינוס?

פורסם

אני לא בטוח שיש יותר מדי מה לעשות לגבי הרדיו. אם כל החיבורים תקינים (ואין סיבה שלא יהיו אם לא פורק שום דבר בעבר), אולי, התקנה של מגבר קליטה, אם כי הוא עשוי להגביר איתו גם את הרעשים.

גם ככה כל השירים בגלגל"צ בלופ, תכין לך דיסק עם כולם :wink:

לגבי פירוק הפאנל, זה לא שחסרים בימינו מדריכים ביוטיוב וברשת, כמו לדוגמה:

אגב, מקום השרשור הזה בפורום אודיו.

פורסם

Thebox השליפה של הפלסטיק דמוי עץ או בצבע שחור אמור להתחיל מהפינה השמאלית (קרוב להגה) עד הפינה הימנית ואז צריך להזיז את הפלסטיק טיפה שמאלה והוא יוצא ואח"כ יש לך שני ברגים פיליפס ואז הרדיו יוצא בשליפה .

החיבור של הaux יש לך שם מקום פנוי לכניסה של הaux

::FEEL THE {XS} power::

פורסם

בשום אופן אל תתחיל מפירוק הפינה הימנית!

דווקא הפינה הימנית היא שן שצריך לפרק אחרונה, כי היא לא יוצאת במשיכה אחורה, אלא במשיכה ימינה!

קודם כל מפרקים את האמצעית שנמצאת בערך מעל הקצה השמאלי של דלת תא הכפפות.

אחר כך מפרקים את הפינה השמאלית, ורק בסוף מושכים את כל הפס הזה לכיוון ימין. הפינה הימנית כבר תצא.

אחר כך צריך לפרק שני ברגים שמחזיקים את החלק האמצעי של הדשבורד (החלק שבו יש את שני פתחי האיוורור המרכזיים),

ולהרים את החלק כלפי מעלה בעדינות.

זהו, הרדיו מוכן להישלף החוצה. כמובן לאט ובזהירות.

בגב הרדיו המקורי יש לך כניסה מוכנה לחיבור האביזר שתקנה. כמובן במידה ותקנה אביזר מתאים :)

לאחר מכן, זה כבר יהיה תלוי בך היכן תרצה למקם את כניסת ה AUX בתא הנוסעים.

אצלי ברכב החלפתי למערכת דאבל דין. כדי להחליף לדאבל דין, צריך מתאם פלסטיקה.

אצלי, קדחתי חור קטן במתאם הזה, ומיקמתי את כניסת ה AUX צמוד למערכת.

אותו דבר עשיתי עם כניסת USB, רק שאותה מיקמתי בתוך משענת היד כדי שתהיה נסתרת :)

בהצלחה!

אגב, בעיות הקליטה ידועות. יש לא מעט רכבי מאזדה 3 עם רדיו מקורי בעל קליטה לא טובה בחלק מהתחנות.

זו לא בעיה של אנטנה. זה פשוט המכשיר עצמו עד כמה שהבנתי.

זה גם נשמע לי הגיוני כי אצלי זה הסתדר מיד עם ההחלפה לדאבל דין :)

פורסם

מאזדה6 דגם ראשון גם היו את הרעשי רקע שאתם מתארים. גם מהדיסק המקפיץ סבלתי, אבל רציתי להשאיר מקורי בגלל השליטה מההגה.

פות"ש, אני חיפשתי בזמנו מקום שיבצע את העבודה שתיארת, עברתי יותר ממקום אחד ובזמנים שונים (ירדתי מזה בשלב מסוים, וחזרתי). הצעה הכי זולה הייתה 750 שקל, הכי יקר 1000 שקל. לא הבנתי למה להתקין מתאם קטן עולה כ"כ הרבה, אמרו לי שהפירוק וההרכבה של הפלסטיקים זאת רוב העבודה.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם (נערך)

750-1000 ש"ח?????

האם יש סיכוי שאתה מדבר על התקנת אביזר שנקרא yatour?

אם כן, זה עוד יכול להישמע הגיוני, כי נדמה לי שרק האביזר הזה עולה משהו כמו 350 ש"ח. וגם בזה אני לא בטוח לגמרי.

גם נדמה לי שהוא כבר כולל USB ו- SD בנוסף ל- AUX.

עדיין, לדעתי, מחיר מופקע.

אם אתה מדבר על שתילת כבל לחיבור AUX בלבד (עולה כ- 10$ באיביי),

אני חושב שזה המחיר הכי מופקע למשהו כלשהו, ששמעתי אי פעם ממישהו, בכל נושא שהוא!!! פשוט ביזיון אם כן!

ואני לא אומר את זה בגלל מחיר הכבל, אלא בגלל שזה לוקח אולי חצי שעה. בהגזמה. לא בהגזמה? לוקח כ 10 דקות.

ואתה עוד אומר שאמרו לך שזה בעיקר בגלל זמן העבודה? הזוי מאוד.

נו, שיהיו בריאים כולם...

עריכה אחרונה על ידי תומרובין
פורסם

תומר,

לא יודע מה זה יתור. אולי זה המתאם המדובר כל כך שמאפשר לשליטה מההגה להישמר גם כשמחליפים מערכת\מוסיפים AUX?

אני רק יודע שבסוף התהליך, לא רק שלא הייתי מקבל כניסת AUX נורמלית, אלא דובר על כבל משתלשל עם PL 2.5 בסופו.

כנראה הלכתי למקומות לא נכונים באזורים לא נכונים. לאחד מהם הגעתי אפילו בהמלצה של חבר.

הייתי צריך להיות יותר פעיל פה. סתם סבלתי מגלגל'צ מקרקש ודיסקים קופצים 3 שנים.

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
  • ספונסר פורום
פורסם

בוקר טוב

התקנת הכבל פשוטה יסית ניתן לצע את זה ממש ב 15 עד 20 דקות מחיר הכבל כ 60 שח עבודה סכום דומה לפחות זה המחירים אצלנו

בברכה שמעון

0532707333

מרכז שירות שי לי - מורשה יבואן לרכבי פורד ומאזדה. רחוב היוזמים 12 אור יהודה, טלפון: 03-5333082
מוסך הסדר לחברות הביטוח מגדל, מנורה, ביטוח ישיר, 9 מליון, איילון, שירביט וליברה.
לחנות האונליין של שי לי עם הנחות ומבצעים לחצו כאן

• תוכן חדש...