Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר העדכונים האחרונים (אוטומטיים), ב-5 לפטופים (דל) קיבלתי הודעה כי חלונות 7 לא מקורי.

הלפטופים נרכשו עם מערכת ההפעלה והותקנו עם אופיס שנרכש יחד עם הלפטופים.

שחזור מערכת ללפני שבועיים גם לא עזר.

פתרונות?

תודה.

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אם יש לך את הסידיקי והדיסק אז תתקשר לתמיכת מיקרוזיפט

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אתמול קיבלתי טלפון מאמא שלי שמתארת בדיוק את אותה הבעיה.

אבדוק את הנושא ואעדכן.

חבר טוב נמדד בכמה השקעה הוא מנער את הרגליים לפני שהוא נכנס לך לאוטו.

פורסם

כן.

בינתיים עוד 4 לקוחות שלי קיבלו false positive ממיקרוסופט, דיברתי עם שירות הלקוחות שלהם והם לא מודים שהיתה פשלה שלהם, אבל הם אומרים שזה לא אמור לקרות עוד פעם.

מעצבן, כי לקוחות יכולים לחשוב שלקחתי את הכסף לכיסי והתקנתי להם תוכנה פרוצה.

הדבר שהכי מצחיק לטעמי, שרק מי שקנה תוכנה מקורית כדת וכדין הושפע מהעניין, לקוחות שהתקינו תוכנה פרוצה, לא נתקלו בשום בעיות.

פורסם

תבצע שוב אקטיבציה. בדר"כ אקטיבציה מול שרת האימות שלהם בטלפון פותר את הבעיה.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

גם אצלי החל מאתמול התחיל להעלות הודעה שהמערכת הפעלה לא מקורית - מחשב נייח של דל, ביצעתי אקטיבציה מחדש ועדיין יש הודעה.

פורסם
Microsoft ready to sue you for activating too many pirated Windows and Office products

התחיל להמאס על מיקרוספט שלכולם יש תוכנות לא חוקיות.

כל התוכנות שאתם מדברים עליהם חוקיות והן מותקנות רק על מחשב אחד?

חוקי לגמרי.

מתוך 8 לפטופים שנרכשו ביחד עם מערכת הפעלה לאחרונה, 5 מערכות הפעלה התחילו ליילל.

עכשיו גם במחשבים של הילדים יש את ההודעה הזו, וגם שם מערכת ההפעלה חוקית.

אתקשר ביום א' למיקרוסופט.

תודה על התשובות.

שבת שלום.

פורסם

וזה למה לא קונים WINDOWS..

אם הם היו מוכרים בסכומים הגיוניים אז מילא, אבל סביב 500 שקל למערכת הפעלה? ועוד אתה לא מקבל שידרוג כשיוצאת חדשה.

אני מאמין שאנשים היו מוכנים לשלם 50 ש"ח על מערכת הפעלה, אומנם זה רק עשירית מהמחיר המקורי אבל הרבה יותר אנשים יקנו את המערכת.

They are trying to ban me...

פורסם

הם לוקחים את המחיר כי הם יכולים. אנשים מכורים למערכות הפעלה האלו, לכן מי שרוצה להשתמש ללא חשש קונה מקורית. עיקר הרווח שלהם על בתי עסק שכולם קונים את המקורית, לכן לא כדאי להם להוריד מחירים.

מי שרוצה להיות חוקי ולא רוצה לשלם על מערכת הפעלה - שיתקין לינוקס. עד הדרך תקבל מערכת שעובדת מהר יותר והרבה יותר יציב, לא צריך לעשות ריסטרט לפני כל פתיחה וסגירה של קובץ. ממשק משתמש של גירסאות החדשות פשוט מדהים.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
וזה למה לא קונים WINDOWS..

אם הם היו מוכרים בסכומים הגיוניים אז מילא, אבל סביב 500 שקל למערכת הפעלה? ועוד אתה לא מקבל שידרוג כשיוצאת חדשה.

אני מאמין שאנשים היו מוכנים לשלם 50 ש"ח על מערכת הפעלה, אומנם זה רק עשירית מהמחיר המקורי אבל הרבה יותר אנשים יקנו את המערכת.

:shock::shock::shock:

50 ש"ח על מערכת הפעלה? שנייה, אתה מדבר על התוכנה הזאת שמאפשרת למחשב שלך להיות שימושי ולהתקין עליו כל דבר שתרצה? אתה יודע איך המחשב שלך היה נראה בלי מערכת הפעלה? כמו בלטה שיושבת על הרצפה וצוברת לכלוך.

הסיבה היחידה שאתה כותב את זה היא כי נוח לך להוריד מערכת הפעלה פרוצה בחינם, אבל אם לא היית יכול לעשות את זה, היית משלם 500 שקלים כמו גדול.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם (נערך)
...

מי שרוצה להיות חוקי ולא רוצה לשלם על מערכת הפעלה - שיתקין לינוקס. עד הדרך תקבל מערכת שעובדת מהר יותר והרבה יותר יציב, לא צריך לעשות ריסטרט לפני כל פתיחה וסגירה של קובץ. ממשק משתמש של גירסאות החדשות פשוט מדהים.

ניסיתי לעבוד עם לינוקס...

אחרי הרבה זיעה הצלחתי להגדיר דריוורים של רשת/רשת אלחוטית, גם אביזרים שלא ממש נפוצים או בעלי דרייוורים גנרים יהוו בעיה.

אך מה ששבר אותי זה הגדרות VPN כדי להתחבר למשרד, התייעצות בפורמים (בארץ) לא הניבה דבר.

חזרתי ל WIN7 עם זנב בין הרגליים.

נ.ב

את המחשב שלי בבית אני מכבה כל ערב, כך שאפשר להתייחס לזה כאל ריסטרט.

אך המחשב שלי בעבודה עושה ריסטרט רק פעם ב... כאשר עדכון גרסה מחייב זאת, עובד כמו תותח.

עריכה אחרונה על ידי Ron Poh
פורסם
:shock::shock::shock:

50 ש"ח על מערכת הפעלה? שנייה, אתה מדבר על התוכנה הזאת שמאפשרת למחשב שלך להיות שימושי ולהתקין עליו כל דבר שתרצה? אתה יודע איך המחשב שלך היה נראה בלי מערכת הפעלה? כמו בלטה שיושבת על הרצפה וצוברת לכלוך.

הסיבה היחידה שאתה כותב את זה היא כי נוח לך להוריד מערכת הפעלה פרוצה בחינם, אבל אם לא היית יכול לעשות את זה, היית משלם 500 שקלים כמו גדול.

זה בדיוק מה שאני אומר.

בגלל שכל אחד יכול להוריד בלי בעיה אז אף אחד לא מוכן לשלם את המחיר הזה.

אבל אם המערכת הייתה עולה 50 ש"ח הייתי קונה אותה כדי לא להתעסק עם פריצות, אפילו שזה לא כזה כאב ראש.

They are trying to ban me...

• תוכן חדש...