Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מערכת windows 7 בגירסאות הביתיות עלתה כ500₪, בדיוק כמו הגירסאות העדכניות שנמכרות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הם תיקנו את כבר הבעיה, מי שלא הסתדר לו, תריצו Windows Update ותתקינו את העדכונים האחרונים, ביניהם עדכון שפותר את הבעיה שנוצרה

פורסם

זה לא כ"כ פשוט, יש לי עדיין 2 לקוחות עם מערכת חוקית שמיקרוסופט מתעקשת לקרוא להם גנבים, הם אנשים עסוקים ולכן אין להם את כל היום לשבת עם מיקרוסופט על הקו בניסיון לפתור את הבעייה, אז הם שילמו לי לעשות את זה, ממה שנאמר לי מהתמיכה שם, הם כנראה יאלצו לפרמט, או "להתרגל להודעה".

מקסים.

פורסם

אצל רוב הלקוחות שלי הבעייה אכן נפתרה, חוץ מאצל 2 מהם.

ישבתי מול התמיכה של מיקרוסופט שעתיים היום, עשינו בערך כל מה שיכלתי לחשוב עליו ועוד כמה דברים שלא חשבתי עליהם, נאדה.

פורסם
ילד היברידי, אם אתה רוצה משחק חדש אז תשלם עליו כמו שעולה משחק חדש.

לא במחיר הזה..

HybridBoy

מת על התירוצים שלך.

מע הפעלה - יקרה מדי

משחקים לסמארטפון - מתעדכנים מהר מדי

שירים - לא יודע אם ימצאו חן בעיניך

צריך לשים את התמונה שלך ליד ההגדרה של "דיסוננס קוגניטיבי".

אז אני היחידי שחושב ככה, או שפשוט אני היחידי שמדבר תאכלס?

זה שהתרגלתם לשלם הרבה זאת בעיה שלכם.

אני רק מתבאס מזה שהרבה אחרים סובלים כי החברות רואות שעדיין יש אנשים שקונים אז הן לא מורידות מחירים, וזה לא רק בתחום הזה.

בדיוק.

רוצה להוריד דברים לא חוקית? אין בעיה. מודה שגם אני עושה את זה. אבל אל תתלונן שיקר לך מדי לקנות את זה באופן חוקי ולכן אתה מוריד. תגיד ת'אמת. אתה מוריד כי אתה יכול, ואתה לא רוצה לשלם על משהו שאתה יכול לקבל בחינם. אם לא היית יכול לקבל בחינם היית משלם כמו גדול.

אגב, אני גם הייתי מוריד הכל בחינם, אבל אני לאט לאט משנה פאזה ומתחיל לשלם על דברים. לא באופן גורף, לא אקנה משחק ב-300 שקלים אלא רק אם זה באמת משהו מיוחד, אבל בהחלט כן אבדוק אם יש משחקים קצת יותר ישנים שאני יכול לקנות ב-10 יורו ב-steam, למשל. וכן אשלם 7 יורו בחודש ל-spotify כדי ליהנות מחוויה איכותית של מוזיקה. ואם יתאים לי, גם אקנה אפליקציה ב-2-3 יורו במקום לחפש אותה פרוצה.

רוני

האמת שלא, אם היו מחירים שנראים לי הייתי קונה גם אם היה להוריד בחינם.

הדבר היחידי שקניתי זה battlefield 4 , כולל Premium, זה יוצא כמעט 300 שקל.

לא שאני חושב שזה מחיר ריאלי אבל החלטתי לחרוג ולקנות אותו.

They are trying to ban me...

פורסם

ילד היברידי, כמו שכתבתי. אם לא מתאים לך המחיר אז אל תשתמש אבל אל תגנוב.

למה אתה לא אוכם במסעדת יוקרה ומחליט לשלם כמו בפלאפליה השכונתית כי דעתך זה יקר?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...