Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4210 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ב-100,000 אפילו הסוזוקי קרוסאובר הידני נכנס.

חוץ מזה אני מציע לבדוק את ה-2008 הידנית, המבצע שלה יחזיר לך עודף.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

הסיבה שאני מייחס חשיבות גדולה לצריכת הדלק היא כי כרגע המקום עבודה שלי מאוד קרוב לבית אבל בעוד שנה זה כנראה ישתנה והקילומטראז' יגדל משמעותית.

החלטתי לפרט יותר סדר העדיפויות שלי, מההכי חשוב להכי פחות:

- בראש ובראשונה שתיהיה אמינה, וחסכונית במוסך.

- חסכונית בדלק.

- כיפית לנהיגה, במיוחד בהעברת הילוכים.

- איכות נסיעה טובה (ללא רעשי מנוגע ורוח חזקים)

- ביצועים (האצה מהירה וסחיבה טובה בעליות)

- איבזור

- תא מטען גדול (במידה והוא נעשה גדול רק כשמקפלים את המושבים זה גם טוב כי לרוב אני נוסע לבד)

- אפשרות להסיע 5 אנשים (ממש לא קריטי).

בנוגע למרחב המכונית, אני בחור קטן (1.60) ככה שמהבחינה הזאת אני אסתדר בכל רכב. בנוגע למרחב במושב האחורי, ממש לא חשוב לי.

מזכיר שהתקציב עלה ל 100,000

פורסם (נערך)
הוא כתב שהסעה של נהג+4 זה לא קריטי

הסוויפט אחד הרכבים הכי צפופים מסופר מיניs,חוץ מזה הוא בינוני במקרה הטוב,ולא בר תחרות לפיאסטה,208,קליאו.

עריכה אחרונה על ידי GUGY
פורסם

הוא ביקש אמין, לא טורבו, לא כפול מצמדים, לא עם מותחנים בעייתים. אמינות כזאת הוא ישיג עם הסוויפט שהיא דגם וותיק, עם מנוע קטן יותר וחסכוני, מאובזרת יחסית טוב, זריזה ובטוחה.

התענוג שמוביל אותך

פורסם

אמינות כזאת הוא ישיג עם כל רכב חדש שהוא יקנה,למעט אולי פולו,בגלל הDSG,וגם זה בספק.

כמו שרשמת,הסוויפט מיושנת,צפופה,לא איכותית,אין שום סיבה להשכיב 100K על רכב כזה,במיוחד שיש רכבים כל כך מוצלחים אחרים.

פורסם
הסיבה שאני מייחס חשיבות גדולה לצריכת הדלק היא כי כרגע המקום עבודה שלי מאוד קרוב לבית אבל בעוד שנה זה כנראה ישתנה והקילומטראז' יגדל משמעותית.

החלטתי לפרט יותר סדר העדיפויות שלי, מההכי חשוב להכי פחות:

- בראש ובראשונה שתיהיה אמינה, וחסכונית במוסך. - הריו פשוט ובסיסית ידועה לא כבעייתית במוסך

- חסכונית בדלק. - הריו שלי בנסיעות עירוניות+ ירושלים תל אביב עושה 1/14 עם מזגן, לא ספייסטאר אבל לא נורא

- כיפית לנהיגה, במיוחד בהעברת הילוכים. - ההגה נורא קל וג'ויסטיקי(לטובה ולרעה) השילוב הילוכים קל ונוח.

- איכות נסיעה טובה (ללא רעשי מנוגע ורוח חזקים) - רעשי רוח קיימים בגלל הצמיגים שהאוטו מגיע איתם, הרכב נוקשה אבל יודע לסנן שברים.

- ביצועים (האצה מהירה וסחיבה טובה בעליות) - בגירסה הידנית הרכב מאיץ לא רע בכלל וסוחב יפה בעליות(אבל דורש הורדת הילוכים).

- איבזור - מגיע עם אבזור בטיחותי מלא, 4 חלונות חשמל USB ,AUX כל מה שאני הייתי צריך.

- תא מטען גדול (במידה והוא נעשה גדול רק כשמקפלים את המושבים זה גם טוב כי לרוב אני נוסע לבד) - תא מטען ענק מצליח להכיל בלי קיפול מושבים 2 מזוודות(גדולה וביינונית)

- אפשרות להסיע 5 אנשים (ממש לא קריטי). - מרווחת מספיק

בנוגע למרחב המכונית, אני בחור קטן (1.60) ככה שמהבחינה הזאת אני אסתדר בכל רכב. בנוגע למרחב במושב האחורי, ממש לא חשוב לי.

מזכיר שהתקציב עלה ל 100,000

אם אתה לוקח בחשבון את הריו, זה הנקודות הטובות והרעות ביחס לדרישות(עולה 90 אלף כחדשה).

Honda Civic Si Sedan 1.5 6MT 2019

פורסם

אם אתה בקטע של ידנית אני תמיד ממליץ ללכת על הפיקנטו. היא מציעה אחלה של תמורה ביחס למחיר.

יש לה אבזור פנימי מעולה והיא די מרווחת (כמובן שהכל תלוי מה הגודל שלך כי זה בכל זאת רכב מיני).

בקיצור זאת יכולה להיות אחלה אופציה גם מבחינת חסכוניות וביצועים וגם מבחינת האמינות

פורסם

פיקנטו?

שותה דלק כמו בהמה!

בן דוד שלי רכש את הפיקנטו "ספורט" האוטומטית.

אחרי כמה שבועות עם האוטו יצא לי לראות אותו. המסכן פשוט סובל מצריכת דלק מזוויעה. הוא ממש מצטער על הקניה. רק אחרי שהריץ חיפוש באינטרנט הוא גילה את התופעה. לפני זה הוא ציפה לצריכת דלק טובה הרי הנתונים בסוכנות מדברים אחרת.

לפני זה הייתה להם ביואיק עם מערכת גז. לדבריו הביואיק הייתה חסכונית יותר מהגועל הקטן הזה.

לא רואה שום סיבה לקנות פיקנטו. אם הייתי קונה רכב קטן זה היה בעיקר בשביל צריכת הדלק. אם היא לא טובה מה הוא שווה?

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

הבחור רשם שהוא מחפש ידנית, אתה מדבר על האוטומט.

הידנית לא רעה בכלל אבל פיקנטו זה לא רכב נוח ונעים ומפנק לנסיעה, בטח שלא אם יש תקציב של 80K ש"ח.

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם (נערך)

מכיוון שזאת הגרסה הידנית של הפיאסטה אז האמינות מאוד גבוהה בניגוד לגרסה הרובוטית ששנויה במחלוקת.

הרכב נמצא כבר כמה שנים על הכביש ולא שמעתי הרבה תלונות עליו, המנוע קצת עצל זה נכון אבל כל השאר עושה את הפיאסטה אחד רכבי הסופר מיני הטובים כיום.

עריכה אחרונה על ידי אוהד זכי

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

מצד שני אם יש לך 100 אלף ש"ח, אז אולי עדיף את הפוקוס הידנית?

רכב מרווח יותר, מאובזר יותר, חזק יותר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
הסוויפט אחד הרכבים הכי צפופים מסופר מיניs,חוץ מזה הוא בינוני במקרה הטוב,ולא בר תחרות לפיאסטה,208,קליאו.

נכון שהסוויפט קטנה יחסית לסופר מיני אבל הבחור כתב את המרחב לנהג, לנוסעים ובתא המטען בסוף הרשימה שלו.

גם הצעתי את הקליאו או ה 208 (שלא נהגתי בה) אבל להגיד שהסוויפט לא ברת תחרות זה לא נכון. בטח בדגש על עלויות מכל הסוגים ואמינות.

הסוויפט מיושנת,צפופה,לא איכותית,אין שום סיבה להשכיב 100K על רכב כזה,במיוחד שיש רכבים כל כך מוצלחים אחרים.

הידנית עולה 80

• תוכן חדש...