Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4232 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מסכים עם הגישה לא להתעסק עם מי שלא מוסר מחיר בטלפון. בכל תחום.

יש לי רק שאלה, כתבת שהבחור החליט להתקדם - האם החלפת מרצדס בת 3 בסופרב זה באמת התקדמות? זה לא שהסופר דגם חדיש או משהו, סה"כ דגם וותיק מאוד כבר.

C-180. הוא רצה מרצדס חדשה חזקה יותר, אבל זה היה רחוק תקציבית.

בכל מקרה הוא לא היה מרוצה ממנה. אין לי מושג מדוע.

• תגובות 99
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

C-180 זו גרסת הכניסה של ה-C קלאס וכמו רוב גרסאות הכניסה של מותגי הפרמיום הגרמנים- היא לא מרשימה בצורה יוצאת דופן, לא בכח ולא באבזור.

ככל שמתקדמים אל הגרסאות הבכירות הביצועים משתפרים משמעותית והרכב מגיע מאובזר משמעותית.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

אגב זה לא ברכבים, ניסיתם פעם לארגן חתונה? אף לא מקום אומר את מחיר המנות האמיתי (אם בכלל), והדי ג'ים חיים בסרט שהם צריכים לקבל 7 אלף שקל על 3-4 שעות של מוזיקה, בקיצר כל המדינה ככה.

אוטו-מאניה :-)

פורסם

אחד השרשורים הכי ילדותים שהיה לאחרונה.

מסכים שזאת לא התנהגות ראויה בטלפון, אבל מפה ועד לא לרכוש רכב שרצית בגלל זה?

כל כך קשה להזיז את התחת בשביל 200 אלף ש"ח. מי קונה רכב בטלפון?

על ה"נוחות" של הזמנה טלפונית, אתה תשלם ובמוסכים.

העיקר שיצאת מבסוט.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

זה באמת מה שצריכים להגיד,

אבל מכאן עד לרכישת רכב בסכום לא מבוטל כדי לעשות "דווקא" זה קצת מוגזם ולא רציני.

אבל העיקר שיהיה מרוצה מההזמנה שביצע.

so far so good so what

פורסם
אחד השרשורים הכי ילדותים שהיה לאחרונה.

מסכים שזאת לא התנהגות ראויה בטלפון, אבל מפה ועד לא לרכוש רכב שרצית בגלל זה?

כל כך קשה להזיז את התחת בשביל 200 אלף ש"ח. מי קונה רכב בטלפון?

על ה"נוחות" של הזמנה טלפונית, אתה תשלם ובמוסכים.

העיקר שיצאת מבסוט.

זהו ש לא רצינו להזיז את התחת בשביל 200 אלף שקל, בנסיעה מאילת לבאר שבע ובחזרה.

אילו היא הייתה אומרת בטלפון שיש על מה לדבר היינו לוקחים ציאנס ונוסעים. המחיר ההתחלתי של הניסאן הוא 178000 על הכביש. הדגם המפואר יותר לפי אתרי האינטרנט עובר את ה-200. לא הרגשנו לפי טון הדיבור שלה שיש בכלל על מה לדבר...

לא היה טעם לנסוע על הרכב הזה שוב. אחי כבר מכיר אותו ונסע עליו בחו"ל. בכל מה שקשור לנסיעה, נוחות, התנהגות, גודל, תאוצה וביצועים, הסופרב עדיפה בהרבה.

ההתפשרות הייתה רק על העיצוב הפנימי וזהו. שיחת הטלפון השאירה "טעם רע" וחוסר רצון למכור את הרכב.

אם הם כל כך אוהבים אותו ולא רוצים למכור או לפרסם את מחירו כפי שאחרים עושים, גם ברכבים יקרים יותר, שישארו איתו.

פורסם

כשאתה מוכר את הרכב שלך יד שניה, אתה מנהל משא ומתן בטלפון? זה לא רציני.

אם אתה רציני, תופסים טיסה לת"א, מגיעים לאולם הראשי ומנהלים משא ומתן.

עלות הנסיעה בטלה בשישים מול עלות הרכב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

להזיז את התחת מאילת לבאר שבע זה ״קצת״ קשה. לדעתי עשה בשכל - בחר ברכב מעולה.

גם אני באותו המצב הייתי מנתק את הטלפון ופונה לרכב אחר. אבל שאלה - הוא הסביר שהוא מתגורר באילת?

פורסם

ומה היה קורה אז? הם בטח היו אומרים:"באו מאילת עד לכאן, הם לא יחזרו בלי הזמנה. הם ייקנו בכל מחיר".

אז זהו שהניסאן, ממש, אבל ממש אינה מצדיקה את מחירה, וגם ב190 אלף.

אל תשכח שהיא נמכרת לצרכן הסופי שם, ב-21500$. מה המחיר ההיגיוני שיהיה כאן?

כבר מזמן לרכבים מסויימים, אין שום היגיון בתמחור אצלנו. כמו ברוב המקרים העקשנות מובילה להעברת הבעלות על הרכב בידי החברה או מכירתה במחיר קצת יותר שפוי, או הפיכתה לרכב נדיר בכבישי ארצנו.

תחשוב מה היה קורה, אם בשביל כל רכב היינו צריכים לטוס או לנסוע מרחק רב, בשביל תשובה כמו: "אין הנחות אצלנו".

בקצב הזה נחיה ונראה את כמויות העצומות של האלטימות בכבישי ארצנו.

מילא לא להגיד מחיר זה עוד אפשר לעכל. אבל לדרוש מחיר מטורף על האוטו ולפחד להגיד אותו בטלפון זה יותר טוב?{כי מן הסתם לא ייקנו}.

פורסם

סולל - אני חולק על דעתך.

ראשית אני קניתי רכב בטלפון. הייתי צריך רכב לאימי, ידעתי שאני רוצה אחת משתי מכוניות והתקשרתי לכמה סוכנויות של אותם יבואנים. תתפלא, אבל אחרי חצי דקה, הם הבינו שאני רציני, וזה לא בגלל שהתחלף לי הקול, ונתנו מחירים, מפרט, תוספות וצ'ופרים בטלפון. את כל התהליך ניהלתי מהבית במקרכז, כשאימי גרה בגליל, והסוכנות ממנה הוזמן הרכב היתה באשדוד. התהחליך היה כל-כך ידידותי ונעים, ששנתיים אח"כ כשרציתי רכב מאותו היצרן התקשרתי מייד לאותה הסוכנות באשדוד, וביקשתי את אותה אשת מכירות.

נותן שירות שלא מוסר מחירים בטלפון "כי הוא מפחד מהמתחרים" הוא לא רציני, וטוב עשה פות"ש שנמלט ממנו, ועוד יותר טוב הוא עשה כשפרסם.

אפשר לומר מחיר רשמי, אם יש מבצע באוויר, אז אפשר לומר מה מחיר המבצע, ואפשר להוסיף "כשתבוא ונשב על המפרט אני אבדוק אם אני יכול לעשות עוד משהו בשבילך שתצא מרוצה" שני הצדדים מבינים בדיוק שיש כאן עוד מקום למו"מ / צ'ופרים.

לגבי מכירת רכב משומש - אני לא מנהל מו"מ טלפוני, אלא נוקב במחיר שאני ציינתי במודעה, ואומר בטלפון שזה לא רציני לנהל מו"מ טלפוני. יותר מזה, אני גם אומר במפורש שנאי לא מפיל עסקה על 1000 שקלים לכאן או לכאן. יבין הקונה מה שהוא רוצה. אם פרסמתי רכב ב 55,000 שקל, והוא מצפה לסגור עסקה ב 40,000 שקל - אז יש לו בעיה בהבנה.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

פורסם

כבר היו מספיק שרשורי קרסו כדי להבין מי הם ומה הם, השרשור הזה הוא רק פיסה אחת בפאזל. מי שקורא עליהם ועושה אחד ועוד אחד, מבין שזה מתחיל בשיחת טלפון, ממשיך בנסיעות מבחן וכנראה ייגמר בשרות. ככה מפסידים לקוחות.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

גם לדעתי חבל שהם נוקטים בגישה הזאת.

גם אני הזמנתי השבוע רכב בטלפון ולא הייתה שום בעיה וקיבלתי שירות טוב.

פורסם (נערך)

לגבי מכירת רכב משומש - אני לא מנהל מו"מ טלפוני.

יפה שאתה חולק על דעתי ובאותה הנשימה נוהג כמוני.

אני מניח (תקן אותי אם אני טועה) שרכשת לאמך רכב "סטנדרטי" ולכן המחיר הטלפוני יותר מסתדר לי.

ברכבי נישה, שנמכרים בכמויות קטנות תמיד יש מרווח למשא ומתן והמחירון הוא לא רלוונטי, עסקאות כאלה סוגרים פנים אל פנים.

מי כמוך כבנקאי יודע שיש עיסקאות שסוגרים פנים אל פנים. כמה פעמים הקפתי חצי עולם בכדי לחתום על עיסקה שיכולתי לחתום עליה במייל... במגרש של הגדולים כללי הטקס שונים.

אני מסכים עם הטענה שקרסו יכלו להיות יותר נחמדים בטלפון, אבל בגלל פקידה מפגרת לא לרכוש רכב שאהבת... ילדותי.

עריכה אחרונה על ידי סולל הדרך
פורסם (נערך)

בוודאי שסטנדרטי. קיאה סיד. הייתי אדיש בינה לבין יונדאי I30.

כל סוכנויות יונדאי היו קשיחות והציגו מחיר אחיד. סוכנויות קיאה היו גמישות יותר, והציגו את מחיר המחירון שבבסיס היה נמוך יותר משל יונדאי, ואחרי מו"מ קצר התכוננו למחיר נמוך יותר עם הפרשים של עד 2000 שקלים.

בסוף נרכשה סיד EX (הדגם ה"מפואר" כאילו כזה) במחיר זול משמעותית מהיונדאי I30 הכי פשוטה.

אני עדיין לא רואה מניעה שנציגת מכירות תנקוב במחיר ללקוח, לפני שהיא מטריחה אותו להגיע אליה. זו הרי עבודתה. את העבודה הקשה כבר עשו עבורה. יש בטלפון לקוח - הוא התקשר אליה ולא היא אליו (בכל תיאוריות השיווק מדובר במצב בו לקוח כבר מונע לפעולה) וכל מה שהיא (כמעט התפלק לי כאן 'הסתומה') צריכה לעשות זה לסגור מכירה. 70% מהעבודה כבר נעשתה (הלקוח קיבל החלטה מה הוא רוצה, הלקוח באופן יזום בזמנו הפנוי מתקשר בשביל להתקדם - זו אשכרה מכירה כמעט סגורה) . היא צריכה לתפור את ה 30% האחרונים. ובזה היא נכשלה.

עריכה אחרונה על ידי discoTD5

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...