Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד פעם אותו דוח חניה עם אותו סעיף שביטלתי פעמיים, פעם שלישית גלידה?

חניתי בכחול לבן "רק לתושבי האיזור" (לא ראיתי את השלט כי היה בהתחלת הרחוב, למי שמכיר) ביום שבת האחרון בתל אביב ברחוב לאונרדו דה וינצ'י 29, הרחוב היה מפוצץ ברכבים חונים (מיותר לציין שרוב הרכבים לאורך כל הרחוב קיבלו דוחות, חוץ מבעלי תווים שלא תואמים לשלט חוץ מרכב של נכה וחוץ מבעלי תווים שתואמים לשלט שחלק מהם חונים 2 גלגלים על המדרכה.) וקיבלתי דוח בשעה 19:12 (אחרי צאת השבת), זה השלט:

שלט.JPG

לא מצויין בו בכלל יום שבת, ובאתר של העיריה רשום:

עיריה.JPG

בלי קשר לזה שלדעתי השלט נתון לפרשנות אישית (קראתי את השירשור הקודם), השלט סותר ("החניה לבעלי תו מ-17:00 עד 08:00 " וגם את החלק השני שלו כי בשבת החניה גם בתשלום) את מה שרשום באתר של העיריה (וגם את המציאות) והוא פשוט לא נכון .

אז מה אתם אומרים יבטלו גם הפעם או לא?

Detailer.gif
פורסם

שלט ברור ביותר

משעות אחה"צ מותר לחנות רק לבעלי תו חניה ספציפי

בשעות הבוקר החניה בתשלום, וללא תשלום לכל בעלי תו חניה של תל אביב .

לא כתוב שם שהחניה בשבת בתשלום!!

תוכל להצביע היכן זה כתוב??

מה שקובע בגדול זה התמרור!!

בכל מקרה אפילו אם נלך על הפרשנות הכתובה באתר העיריה הרי צאת השבת היא הרבה לפני השעה שקיבלת דו"ח אם מדובר לאחרונה

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם (נערך)

אם השלט כלכך ברור, בוא ותגיד (או תאמר) לי בבקשה אם מותר לחנות ביום שישי (רמז) מ-17:00 עד 08:00 ביום למחרת רק עפ"י השלט (עוד רמז: אי אפשר להבין לפי השלט), לא רק שלא מצויין אם מותר לחנות בשבת, גם מצויין בחלקו העליון שהחניה מ-17:00 עד 08:00 רק לבעלי תו איזורי, לא רשום בכלל באיזה ימים כאילו רק לבעלי תו מותר לחנות בשעות אלו בכל הימים, אז כן זה מטעה ולא ברור לדעתי.

בקשר לחניה בתשלום בשבת, זה כל הקטע מי שלא יודע לא יכול להבין את זה מהשלט (רק אם יקרא באתר העיריה,ינסה לשים סלופארק או פנגו או שמישהו מתל אביב או לא מתל אביב יגיד לו), אם את זה לא ניתן להבין מהשלט, אין סיכוי להבין מהשלט שאחרי צאת השבת החניה היא רק לתושבי האיזור, כנראה שבגלל זה רוב הרכבים שחנו שם קיבלו דוח.

מה שקובע (יותר) בגדול הוא חוק העזר העירוני (למרות שלא מצויין שם בקשר לחניה בשבת או עד מוצ"ש), בכל מקרה אם התמרור לא תקין אז גם הדוח לא תקין וסופו להתבטל בלי קשר למקרה שלי.

וכל זה בלי להזכיר את האכיפה הסלקטיבית של עירית תל אביב.

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

נסביר לאט את התמרור

כל יום לרבות שבת יום כיפורים ורמאדן משעה 1700 עד לשעה 0900 למחרת , החניה בצד הזה של הרחוב מותרת רק לבעלי תו החניה הספציפי!!

כמובן שאותו בעל רכב פטור מתשלום גם בין השעות 0900 עד ל 1700 אבל לא רק הוא אלא כל תושב תל אביבי עם תו חניה. ובין השעות המופיעות בשלט לגבי יום ו' וערבי חג.

מי משלם? כל אחד אחר בין השעות 0900 עד 1700 בימים א-ה ובין 0900 עד 1300 בימי ו וערבי חג.

לכן בין 1300 ל 1700 ביום ו' וערבי חג , ביום שבת בין 0900 לבין 1700 אתה יכול לחנות בחינם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
נסביר לאט את התמרור

כל יום לרבות שבת יום כיפורים ורמאדן משעה 1700 עד לשעה 0900 למחרת , החניה בצד הזה של הרחוב מותרת רק לבעלי תו החניה הספציפי!!

כמובן שאותו בעל רכב פטור מתשלום גם בין השעות 0900 עד ל 1700 אבל לא רק הוא אלא כל תושב תל אביבי עם תו חניה. ובין השעות המופיעות בשלט לגבי יום ו' וערבי חג.

מי משלם? כל אחד אחר בין השעות 0900 עד 1700 בימים א-ה ובין 0900 עד 1300 בימי ו וערבי חג.

לכן בין 1300 ל 1700 ביום ו' וערבי חג , ביום שבת בין 0900 לבין 1700 אתה יכול לחנות בחינם.

לקרוא כנראה שכולנו יודעים, בחלק של ההבנה, כנראה שלא כלכך מהצד שלך.

אני שאלתי אם אפשר לחנות ביום שישי (או ו') מ-17:00 עד 08:00 (התכוונתי ל-09:00 אבל לא חשוב) ביום שלמחרת (כלומר שבת), אתה כתבת לנו את מה שרשום בשלט אם תוספת פרשנות קטנה שלא עונה על השאלה שלי, לפי הפרשנות הקטנה שלך, אם לא רשום שהחניה חינם צריך להסיק את זה מהשלט (ו/או בגלל שאתה יודע שהחניה חינם בשבת) וגם זה לא מכסה את כל השעות, השאלה היא למה פשוט לא לרשום את השעות והימים של החניה חינם (כמו באתר של העיריה)?

ואני בכלל לא מדבר על הקטע של מוצאי שבת, שכידוע מוצאי שבת זה אחרי השעה 17:00 בתל אביב (לפחות בתקופה הזאת).

ד"א שוב, רכבים בעלי תו החניה השונה מבשלט שחנו אחרי מוצאי שבת, לא קיבלו דו"ח כמובן, בלי להזכיר את בעלי התו המתאים שחנו על המדרכה ולא קיבלו דו"ח.

I REST MY CASE

Detailer.gif
פורסם

בוא נבדוק ההבנה של מי טובה יותר

החלק העליון בתמרור מציין מפורשות כי החניה בצד זה של הרחוב מותרת כל יום מהשעה 1700 עד למחרת בשעה 0900 רק לבעלי תו החניה הספציפי.

האם אתה מסכים לכך? אם כן ברור שביום ו' משעה 1700 ועד ליום שבת בשעה 0900 וכן ביום שבת משעה 1700 ועד ליום א' בשעה 0900 חניה לכלי רכב אחר אסורים!!

החלק התחתון בתמרור מורה לנו מתי צריך לשלם ומי צריך לשלם. כל כלי רכב שאינו נושא תו חניה של תל אביב בשעות המוגדרות בשלט.

בשאר הזמן בכפוף לאמור בחלק העליון של התמרור אין צורך לשלם.

אתה מתרעם למה לא כתוב מתי החניה בחינם , אם היה כתוב מתי החניה בחינם והיית מקבל דו"ח מיד היית פותח שרשור רענן ומתלונן למה לא כותבים ברור מתי צריך לשלם.

תחכמוני.

זה בכללי

ולגבי הדו"ח הספציפי שלך , ברור שהוא אחרי צאת השבת , ברור!! ברור שהחניה אסורה בצד הזה של הרחוב למי שאין לו תו חניה ספציפי גם ברור.

וברור מאתר העיריה שמצאת השבת במידה שיש תמרור המורה על חניה רק לתושבי האיזור , אסור לך לחנות גם כן ברור.

לכן אין לך מהיכן להיוושע, לא מהתמרור וגם לא מאתר העיריה!!

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם (נערך)

האמנם ישה?

לפי האתר של העיריה, לא נגענו:

"האם בשבת מותר לחנות באופן חופשי בסימון כחול לבן?

בתחום אבני שפת מדרכה הצבועות בכחול לבן ניתן להחנות את הרכב החל מיום ו' בשעה 13:00 עד יום א' בשעה 09:00, אלא אם במקום מוצב תמרור המתיר חניה לתושבי האזור בלבד. במקרים אלה – החניה מותרת החל מיום ו' בשעה 13:00 עד צאת השבת בלבד."

זה המצב בפועל, צאת השבת = אחרי 17:00 ככה שזה סותר את התאוריה של ישה, שאסור לחנות אחרי 17:00 בשבת ללא תו תואם.

מותר לי לחנות שם בחינם ללא תו תואם ביום ו' מ-17:00 עד 08:00 ביום שבת, בכוונה הבאתי את הדוגמא הזו כי ידעתי שתתבלבלו, אני ממש לא מאשים אתכם, פשוט אי אפשר להבין את זה מהתמרור, כי הוא לא חד משמעי ולא כזה ברור, גם נוח לעירייה שאנשים לא יבינו כדי שהם יתנו קנסות.

בוא נאמר שאם היה רשום הסעיף הספציפי שהדגשתי מהאתר של העירייה, לא היה נפתח שום שירשור כי לא הייתי מקבל דו"ח.

איך זה קשור לדוח שלי? פשוט, אם התמרור לא תקין גם הדוח לא תקין.

בינתיים 2-0 לי על העירייה והתמרור הספציפי הזה, כנראה שזה יהיה השלישי.

I REST MY CASE

עריכה אחרונה על ידי lei1989
Detailer.gif
פורסם

הנה לינק עם המועדים של יציאת השבת בערך ב 1700 כאשר הדו"ח שלך בשעה 19.12

ואיך כתבת בהודעה הראשונה

"

וקיבלתי דוח בשעה 19:12 (אחרי צאת השבת),"

לכן הדו"ח תקין!!

לפי התמרור אסור לך להחנות החל משעה 1700 במוצאי שבת לפי האתר של העיריה אסור לך להחנות מצאת השבת מרקרת לנו אבל כנראה שאתה לא מבין מה אתה ממרקר. ואת הדו"ח הרי קיבלת אחרי צאת השבת.

אז מהיכן החלטת שהדו"ח לא תקין.

התמרור תקין לאללה , הוא זה שמחייב , העיריה עושה לתושבים ג'סטה וצ'יפרה אותם שבין יום ו' בשעה 1700 עד לצאת השבת לא יקבלו דו"ח. ולמעשה דפקה את תושבי האיזור בלילה בין שישי לשבת.

http://calendar.2net.co.il/?gclid=Cj0KEQiAwaqkBRDHx6rzxMqAobgBEiQAxJazJ4Kb4g0ThLd20pZ0CndBABlLqLK5oT0pCLNRZ_KpxU8aAs7c8P8HAQ

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

יש לך חניון חינם, בקפלן פינת לאונרדו דה וינצי.

שייך לקריה, אבל בסופישבוע ובערבים הוא חינם לכולם.

CT200h

MX-5 :-P

Mini Cooper S - Sold

MX-5 - Sold:twisted:

• תוכן חדש...