Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בקניית גולף 2001

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4200 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אני מעוניין לקנות גולף 2001 ומצאתי כבר רכב.

האדם אשר מוכר לי את הרכב אמר לי שיש רק בעיה אחת ברכב וזה שצריך להחליף חוטי הצתה.

השאלה שלי היא מהם חוטי ההצתה וכמה יעלה לי להחליף אותם ואם זה משהו שבגללו אני צריך לוותר על הרכב ולמצוא משהו אחר?!?!

תודה רבה..

פורסם (נערך)

חוטי הצתה מקוריים זה באיזור 400 שקל, השאלה למה צריך להחליף אותם?

חוטי הצתה מעבירים מתח מהכויל (סליל הצתה) לפלאג. אבל משהו מוזר, בגולף כזכור לי היו 4 כוילים

שיושבים מעל הפלאג. או שזה מנוע SR ושם כויל אחד נדמה לי.

תבדוק את הרכב ואל תסמוך על מה שהוא אמר לך.

עריכה אחרונה על ידי vitek15
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

אני חושב שאם זה היה משהו כ"כ פשוט- הוא היה מתקן את זה בעצמו. או שזה רק נראה לי.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

חד משמעית מומלץ לקחת את הרכב לבדיקה במוסך, רצוי מוסך שגם מבין כמו שצריך בדגם.

לא מכיר את המנוע של הגולף, אבל במנועים מודרניים הקויל יושב על הפלאג ואין שום חוטי הצתה ברכב שצריך להחליף.

תקלה של סלד לא יציב יכולה להגרם מהרבה סיבות, ולכן כדאי מאד לאבחן בדיוק מה מקור התקלה לפני שאתה קונה.

ובלי קשר, לבדוק את תקינות הרכב טוב טוב לפני הקניה. לדעתי יש סבירות גבוהה שאם יש תקלה אחת שלא טופלה, אז קיימות גם תקלות נוספות שאתה יכול לפספס כשאתה רואה ובודק את הרכב מול המוכר.

פורסם

קח את הרכב לבדיקה במוסך (שאולי גם יוכל לשים חוטי הצתה משלו ולראות שלא מדובר בתקלה אחרת) ואם אתה כבר במוסך כדאי לחבר למחשב דיאגנוסטיקה ולבדוק הכל.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
תגיד למוכר שיתקן וימכור רכב תקין, מוכר שנמתקמצן על 400 שקל חסך מהאוטו עוד דברים....

צודק, ולכן כנראה שהבעייה היא לא רק חוטי הצתה.

חובה לקחת לבדיקה.

alfa 156 2.5.

פורסם

תשאל בפורום טכני מה יכולה להיות הבעיה, אך לי אישית נדמה שהבעיה במצערת אלקטרונית. לי אישית עלתה לפני כ 5 שנים 1600 כולל מע"מ אחרי חיפושים נרחבים (במורשה רצו 2300).

הייתה לי אותה בעיית טורים רק ההיפך, דקה אחרי שהמנוע עבד קפצו הטורים. זה קרה באיביזה עם מנוע 1.6 SR שיש גם בגולף מודלים 99-01.

• תוכן חדש...