Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4230 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצל חמי במחסן מצאתי כספת ישנה בגודל של בערך 1/2 מ"ר, מפלדה. כמובן שהוא לא זוכר מי - מה - מו ועוד יותר כמובן - אין מפתחות.

אני נדלקתי עליה ורוצה לאמץ אותה אליי הביתה, לשפץ ולצבוע ולהשמיש, והשאלה היא מה אני עושה במיקרה שכזה?

מי יפרוץ אותה?

איך מתאמים מפתחות?

האם עליי להוכיח בעלותי עליה בכדי שיסכימו לפרוץ לי אותה? כי אין לי שום הוכחה שכזו...

כל עזרה תתקבל בברכה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ש אנשי מקצוע בנושא. פורצי כספות. לגבי בעלות- לא יודע.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם

כספת 50X50X50 נעילה כפולה (קומבינציה ומפתח) שוקלת בערך רבע טון, ועולה כחדשה בערך 4K ש'.

כזו משומשות, עם מפתחות תקינים הובלה והתקנה בביתך תעלה בערך חצי מזה.

עכשיו- הובלה של הנבלה מהחבר, זה לפחות 250 ש'?

פריצה תעלה לא פחות מ-700-800 ש'.

התאמת מפתחות חדשים עוד כ-300.

שינוי קומבינציה והתאמת מפתח (למאחורה של הקומבינציה) זה עוד כסף.

אז כלכלי זה לא.

אם אתה מתעקש, יוסי היה תמיד מחלץ אותנו כשהיתה נתקעת הכספת מגן-גולדמן-טון-וחצי בעבודה הקודמת שלי.

054-5547112

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

כמו וודא שהרצפה שעליה אתה מתכנן להציב את הכספת (במידה ומדובר בקומות) - יכולה לשאת בעומס.

אני זוכר שבזמנו הרבה בניינים דחו אותנו מלשכור אצלם, כי הכספות היו כבדות מידי לתקרה\רצפה

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

ברור שהיא מיועדת לשימוש ולא לדקורציה (?).

ההובלה היא ע"י חבר עם טנדר, כך שזה לא עולה לי כסף. המקום יכול לשאת אותה (מרתף) ובכלל, אין לי בעיה לשנע ויש כלי עבודה וידע טכני.

השאלה היא למי פונים (במרכז) חוץ מיוסי הנ"ל, והאם ניתן לרכוש (ברשת למשל) מנעול חדש? הישן ניראה (לפחות מבחוץ) כמו הצרות שלי.

שוב תודה.

פורסם

תציב אותה בתור פיתיון.

קנה בנוסף אחת אמיתית ותציב במקום אחר.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

אגב בעניין כספות - יש כספת בינונית (לא קטנה מהעלובות האלה ששמים בתוך הארון בבתי מלון) עם תא אחסון למעלה מומלצת?

• תוכן חדש...