Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4221 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

מחפש\מתלבט ברכב ספורט\רגיל עד 15K

לדוגמה: פיגו 106\306 דגמי ספורט וקדומה?

מה כדאי ?

אפילו סופר לנסר שנת 97 זה גם טוב

עריכה אחרונה על ידי Aviran Navaro
פורסם

קח בחשבון שרכבי "ספורט" בתקציב הזה ובשנתונים כאלה יהיו שחוטים, ז"א שאתה צריך עוד כמה אלפים רק ליישור קו.

15 אלף זה התקציב הסופי?

עוד חודשיים היא מגיעה...IBANEZ S5521Q PRESTIGE :)

פורסם

לדוגמא מצאתי פיגו 106 XS אחרי ישור קו אוטו במצב טוב המחיר שלה 10K עכשיו השאלה אם שווה להשקיעה על אוטו שנת 98 יד רביעית עם הרבה קילומטרז?

פורסם

שווה להשקיע, ממש לא. מהסיבה הפשוטה שזה לא יגמר בקניה וביישור קו אלא רכבים בשנתון כזה כל כמה חודשים מבלים במוסך על אלף ואחד דברים, אלא אם כן הרכב יחסית שמור ומבצעים טיפולים בזמן ושומרים עליו ממש טוב (ואני בספק אם כל זה קרה).

אם אתה ממש ממש רוצה רכב כזה, לך על זה ושיהיה רק בכיף ותהנה מהרכב, אבל קח את כל הדברים האלה בחשבון.

בתקציב שלך אם תהיה מוכן לוותר על רכב שנראה ספורטיבי יש לא מעט אפשרויות לא רעות בכלל.

פורסם

אם אני מוותר על הספורטיבי כמו שאתה אומר לאיזה כיוון ללכת להתחיל לחפש?

לגבי ה 206 XS בדקתי וזה רכב טוב בתקציב של 20K ושווה מאוד לפי מה שאומרים

פורסם

ב-20K בסדר, רשמת 15 ועוד תיקונים. הרכב בסדר גמור במידה ומצאת אקזמפלר שמור, שוב...הרכבים האלה שחוטים בדר"כ.

בתקציב כזה הייתי רוכש יונדאי גטס או פונטו ספייס, הרכבים אמינים עם אחזקה זולה.

פורסם

הכל שאלה של מה שאתה רוצה לקבל מהרכב ומה ההגדרה שלך ל"רכב ספורט".

פיג'ו 106\306 רגילות הן לא באמת ספורטיביות, למרות התנהגות מעולה והגה מתקשר.

הגרסאות הספורטיביות שלהן יותר מפולפלות, אבל אם ההגדרה שלך לרכב ספורט זה תאוצה בקו ישר אז אתה לא מחפש במקום הנכון.

206XS זה אחלה רכב עם ניחוח ספורטיבי. הוא זריז, מתנהג, מתקשר. לדעתי עם תקציב כמו שלך ניתן למצוא אחת טובה, אבל צריך לחפש טוב טוב.

- לגבי גטס וספייס, אם אתה רוצה רכב כיפי אז לא נראה לי שאלה אופציות טובות. הן מתאימות אם אתה צריך כלי שיעביר אותך מנק' א לנקודה ב' באמינות ובטיחות יחסית.

- לגבי פוקוס, גם לא נראה לי כאופציה מעניינת. עם תיבה אוטומטית, מנוע עצל ולא חסכוני.

- כמו שנאמר, מה הקשר בין ספורטיבי ללנסר?

לגבי רכבים של פיג'ו, מה שאפשר להגיד על המנועים שלה הוא שהם דיי אמינים, כך שקילומטרז' גבוה נטו לא בהכרח אומר שהרכב לא יהיה טוב. הכי חשוב לראות איך תוחזק ואיך טופל. יש רכבים טובים בשוק, כנראה שצריך יהיה להתאמץ ולחפש טוב טוב אחד כזה, אבל הם קיימים.

כמו כן, חשוב לקחת כל רכב לבדיקה במוסך לפני קניה. אם מדובר על צרפתיות, רצוי מאד לקחת אותן לבדיקה במוסכים מתמחים בצרפתיות שיודעים מה לבדוק ומה לחפש.

פורסם

בחור רוצה רכב "ספורט" ומוכן לוותר על הספורט לכיוון ה"רגיל",

איך הגענו משם לגנט וספייס.

2 עגלות סוס עם מנוע, אחת יותר גרועה מהשניה.

פורסם
בחור רוצה רכב "ספורט" ומוכן לוותר על הספורט לכיוון ה"רגיל",

איך הגענו משם לגנט וספייס.

2 עגלות סוס עם מנוע, אחת יותר גרועה מהשניה.

זאת בדיוק ההגדרה של רכב רגיל בפעם האחרונה שבדקתי.

ואם אתה אומר על הפונטו והגטס שהן גרועות אז כנראה שהיה לך ניסיון ממש רע איתן {או שאתה ניזון משמועות}, אבל תעשה חיפוש קטן בפורום ותראה על מה אני מדבר.

הגטס ברמות גימור GLX/GLI/GLS רכבים מאוד אמינים ויש חבר פורום שהמשפט הקבוע שלו הוא "הרכב ישרוד הפצצה גרעינית".

לגבי הפונטו, היה לי את כל הסוגים ונסעתי על המון פונטו בחיי והרכבים אמינים, חסכוניים, אחזקה זולה, נוחים לנסיעות ארוכות.

אז תסביר לי מה גרוע פה?

פורסם

אם בסוף תחליט לוותר על העיניין של הלוק הספורטיבי, מגאן דור ראשון (מהשנתונים 2001 ומעלה) תהיה בחירה לא רעה.

אם לוקחים אחת עם מנוע 1.6 אתה מקבל רכב מאד נוח, זריז ושלא חסר לו כוח, מבחינת מנוע הוא בערך בעל אותם ביצועים כמו ה206XS, אבל על מרכב כבד יותר.

מניסיון שלי עם אחת, בינתיים אני יכול להגיד שהרכב דיי נוח וחסכוני, הופתעתי לטובה ממנו מבחינת כוח בכביש מהיר. בעיר קצת פחות, אבל פה זה עיניין של עד כמה חשוב לך להיות ראשון ברמזור או לחסוך קצת דלק. אפשר לחפש האצ'בק, אישית הייתי מוותר על הסדאן כי הוא סתם ארוך ונראה פחות צעיר, פחות נוח לחניה אבל לפחות לפי נתוני יצרן אין הבדל משמעותי בין שניהם מבחינת משקל וביצועים.

לאחר כל זה, הן נמכרות במחירי זנות. כך שאחרי שתקנה, תעשה יישור קו מסודר אתה עדיין תשאר עם המון עודף בכיס. ולא תצטרך לנסוע בפחית.

• תוכן חדש...