Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ביטוח רכב אתר WOBI

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4247 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

קיבלתי הצעה לבטח את רכבי דרך סוכנת WOBI במחיר מדהים ועם מתנה של חניה חינם לשנה.

לגבי הפנגו בוובי אמרו וכתבו שזה לא מוגבל "חנייה חופשית בכחול לב ללא עלות בהפעלת פנגו ".

למישהו יש ניסיון עם זה , האם מדובר באמת בחנייה חינם ללא עלות או שזה מוגבל.

מה לגביי ההפעלה של הפנגו , הבנתי שלהפעיל דרך האפליקציה עולה כסף, מישהו מכיר ?

מה דעתכם ?

פורסם

אם עשית השוואה עם הצעות אחרות שקיבלת ישירות מחברות הביטוח אז עם המחיר אי אפשר להתוכח.

לגבי הפנגו לשנה, תוודא שלא מכניסים לך בדלת האחורית מנוי על שירותים בתשלום כמו התרעה על זמן החניה וכו..

אם כן, אז הם בונים על זה שתשכח לבטל את המנוי לאחר שנה ושתמשיך לשלם להם בלי לשים לב. אני אף פעם לא עושה את המנויים האלה על שירותים שאני לא צריך גם אם יש תקופה ראשונית "בחינם" כי אני אף פעם לא זוכר לבטל את התשלום וגם בד"כ זה אומר שאני אכנס למאגר הלקוחות שלהם והם יבלבלו לי את המוח וינסו לדחוף לי דברים שאני לא צריך עד שאמות.

פורסם
אני אף פעם לא זוכר לבטל את התשלום וגם בד"כ זה אומר שאני אכנס למאגר הלקוחות שלהם והם יבלבלו לי את המוח וינסו לדחוף לי דברים שאני לא צריך עד שאמות.

איך שאני נרשם להטבה שמוגבלת בזמן ( נניח עוד 2 GB גלישה בסלולר לחודשיים) אני מיד שם תזכורת בפלאפון להתקשר 3 ימים לפני למוקד של החברה לבטל וזה עובד יופי. לגבי כניסה למאגר לקוחות - 99% מהפעמים הם מתקשרים מאותו מספר ואז פשוט אפשר להכניס את המספר הזה לחסומים ושלום על ישראל. דווקא נשמעת מאד מפתה ההטבה הזו של פנגו חינם לשנה.

פורסם

אני גם בהתלבטות דומה, קיבלתי הצעות מוובי באמצעות שלמה ביטוח - 3200 ש"ח לעומת 3500 בAIG ו 3800 במתיב סוזוקי.

ההפרש משמעותי בהחלט.

פורסם

מניסיון שלי אצל סוכן ניתן להשיג ביטוח במחיר קצת יותר נמוך, אבל אם אתה זקוק לפנגו כנראה וובי יותר זול עם ההטבה של 250 שקל. אם תקרא את התקנון רשום שם על ההגבלה הזאת.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

אם כן, אז הם בונים על זה שתשכח לבטל את המנוי לאחר שנה ושתמשיך לשלם להם בלי לשים לב.

אין דמי מנוי בפנגו.

חוצ'מזה, שווה לבדוק לבד גם עם סוכן וגם באתר של 555 או 9000000 כי WOBI ךא משווה בין כל החברות

אם זה לא מקולקל- אל תתקן את זה.

פורסם
מניסיון שלי אצל סוכן ניתן להשיג ביטוח במחיר קצת יותר נמוך, אבל אם אתה זקוק לפנגו כנראה וובי יותר זול עם ההטבה של 250 שקל. אם תקרא את התקנון רשום שם על ההגבלה הזאת.

רשום שההטבה שווה 250 ש"ח לא רשום שזה מוגבל עד 250 ש"ח .

הם טוענים שזה לא מוגבל , קצת מוזר .

• תוכן חדש...