Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה זה "לא חלק מ-D ל-R" - יש מכה בהעברה ?

ואגב, זה גיר רציף אז במצב D אין החלפת הילוכים כמו בגיר אוטומט רגיל. הסל"ד יכול להישאר קבוע והמהירות תעלה.

תודה, תאמת בזמן האחרון לא תקלתי בבעיה והכל מרגיש בסדר אבל קרה שיש מן השהייה ואולי איזה מכה קטנה.

עוד משהו שעלה לי לראש עכשיו - קורה לפעמים שרוני מעביר לפארקינג והסל"ד קופץ לכמה שניות ואז מתייצב.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם (נערך)

אכן לפי אתר סמל"ת, 1 ליטר כחול מרוכז עולה 46.

בגדול ממה שאני יודע - הכחול לשנים 2001-2003. האדום, 2004-2006. אחרי מתיחת הפנים.

אסור לערבב ביניהם אבל כן אפשר לשים אדום במקום כחול אחרי שטיפת כל מערכת הקירור.

לא יודע מה ההבדל הטכני ביניהם.

הגיר הרציף מאוד אמין ולרוב אם כבר אז יש בעיות חשמל לא משמעותיות. רק מילוי שמן לא מתאים או חוסר שמן נחשב לקטלני לגיר הזה.

מכה בהעברה אולי קשורה לתושבת גיר פגומה - קל מאוד לבדוק על ליפט. המקורית מחזיקה 3-5 שנים.

קפיצה בסל"ד - לא נתקלתי. כל דבר שקשור לסל"ד ברכב הזה אז בודקים שהמצתים מקוריים ומתאימים. כנ"ל חוטי הצתה. לבסוף לשקול ניקוי בית מצערת ואולי ניקוי חיישן לחץ אוויר (למרות שיש כאלה שאומרים שאין צורך לעשות את זה כלל).

רצוי גם להחליף מסנן אוויר של המנוע - רצוי מקורי וממש קל לעשות את זה לבד.

עריכה אחרונה על ידי student
בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

לגבי פראפלו כחול - קניתי לא מזמן מיכל 4 ליטר נוזל מהול ומוכן לשימוש ב-90 שקל בע.מ חלפים נתניה. אני מניח שניתן למצוא גם בפחות.

זה חוסך את ההתעסקות במהילה.

כמובן שהכנופיה תשמח לעזור.

Stay Dirty

פורסם

אישית לדעתי - לקנות רק מהול מראש. חוסך התעסקות וטעויות. ההבדל במחיר לא גדול.

בתאריך 23.5.2021 בשעה 22:04, Shab00 כתב:

(פורד פיאסטהאוטו מצוין אבל למי שתכנן את בקרת האקלים בו מחכה מקום שמור בגהנום.

מדויק לחלוטין. 😂🤣.

עריכה: תודה על 6 שנות שירות פיאסטה יקרה. היי שלום!..... ולא להתראות🤪.

פורסם

פניתי אל אבי שהזכרתם אותו קודם מחכה לתשובה שלו לגבי הפאראפלו. נתניה קצת רחוק לי.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

פורסם
אפשר אבל לראות ולדעת מה מצב שמן הגיר? וגם כמה עולה השמן עצמו אם אני קונה חדש?

ההילוכים עצמם בD חלקים לגמרי, אבל לפעמים שעוברים מD לR וכאלה אולי זה לא חלק כל כך.

קבל ביטול בעניין השמן..היתכוונתי לידני..לא שמתי לב שאצלך אוטומט. סליחה.

פורסם

אוקיי, לגבי הפאראפלו עדיין אשמח להצעות איפה אפשר למצוא במחיר טוב עדיף את המדולל כבר.

היום הוחלף הנשם שמן לאחד חדש ומקורי. הקודם היה מפורר כבר מכל מקום.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...