Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

נקסוס 5 32GB מבסט מובייל. כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחותי הוזמן מוטו G 2014 ועכשיו אחי רוצה לשדרג לנקסוס 5.

ראיתי את המבצע הזה http://www.bestmobile.co.il/product.asp?id=1683

אז קודם כל, מבחינת מחיר אם אני לא טועה זה מחיר סבבה ועם שנתיים אחריות. אני מניח שהדגם זה לא זה שתומך בדור 4.

האם מישהו יש לו ניסיון עם החנות הזו? לא מכיר אותם ולא קניתי דרכם מעולם. בדרכ נוהג להזמין מחו"ל אבל הפעם אין במלאי כרגע את הנקסוס.

כיוון שהמחיר יחסית זול לשאר החנויות לדגם של 32, האם יש פה איזה קאץ' במכירה שלא שמתי לב אליו?

פורסם

הרשת לוקחת חלק מBLACK FIRDAY

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אין דגם של נקסוס 5 שלא תומך בדור רביעי. יש דגם אמריקאי (D820) שתומך בתדרים אמריקאים ולא יעבוד עם דור רביעי בישראל ויש דגם אירופאי (D821) שכן יעבוד בישראל.

יש גם חבר פורום שמוכר מכשיר כזה, דגם אירופאי. הייתי מציע לך לברר מולו קודם. גם תקבל מחיר זול יותר וגם תפרנס חבר פורום.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

לדעתי המחיר זול מדי לדגם ה 32 גיגה עם אחריות רשמית, אלא אם בחודש האחרון הייתה צניחה במחירו של הנקסוס 5.

הייתי מתקשר אליהם ומוודא כי אכן יש אותו במלאי ושזה באמת המחיר ולא סתם עוד תרגיל ישראבלוף טיפוסי של חנויות מהסוג הזה, קח דוגמה מ"חוויית הרכישה" של הנקסוס שלי מלפני חודש.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

כמה עולה מיבואן רשמי?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הבדל רציני..

פורסם

טוב. אז התקשרתי וכמובן שהכל בלוף. קודם כל אין במלאי. ושתבינו שהמודעה מפורסמת כולה מספר ימים. כנראה לא היה יותר מדי במלאי מלכתחילה. דבר שני, המחיר שצוין הוא ליבואן מקביל ולא ליבואן רשמי. אז מה שיש במלאי זה רק יבואן רשמי (כמובן, איך לא). וכששאלתי כמה יעלה היבואן הרשמי אמרו לי "לא אומרים בטלפון, תבוא ונגיד". בקיצור, שיחפשו אותי. בלוף במיטבו

פורסם

מה ההבדל בין יבואן רשמי למקביל?

המכשיר שונה? האחריות?

חבר הציע להביא לי מסינגפור נקסוס 5 32G [כמובן שפתוח לכל סים ישראלי, זה החוק שם] במחיר של 1700 שקלים, אבל טען שבשביל 100 שקלים הפרש בארץ, לא שווה לי לחכות חודשיים עד שיחזור משם.

LG G3 וגלקסי S5 עולים שם 2000 שקלים בדיוק, גדול.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

תיאורטית לא צריך להיות הבדל במכשיר. רכישה מיבואן רשמי מבטיחה לך מכשיר חדש ולא מחודש או כזה שנפתח והוחזר לחנות, מקבלים מטען מקורי ואחריות לשנתיים. אחרי שנכוותי מיבואנים פרללים והתעלולים שלהם זה בכלל לא אופציה מבחינתי.

איתמר

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם (נערך)
תיאורטית לא צריך להיות הבדל במכשיר. רכישה מיבואן רשמי מבטיחה לך מכשיר חדש ולא מחודש או כזה שנפתח והוחזר לחנות, מקבלים מטען מקורי ואחריות לשנתיים. אחרי שנכוותי מיבואנים פרללים והתעלולים שלהם זה בכלל לא אופציה מבחינתי.

איתמר

בדיוק מה שרציתי לשאול ושמח שהעלית את הנקודה. ראיתי באתר של אייבורי נקסוס 5 ביבוא רשמי ויבוא לא רשמי. שים לב להערה במכשיר של היבוא הרשמי.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12015

עכשיו אשמח אם תסביר לי, מה לעזאזל זה אמור להביע? איך יכול להיות שאני קונה מכשיר חדש מהקופסא ומקבל מטען לא מקורי גם אם זה ביבוא שהוא לא רשמי? הם מוציאים אותו ושמים לי מטען שלהם? מה העניין? טלפון שמגיע חדש מהמפעל יוצא עם כל החלקים המקוריים, או שאני טועה?

וגם מה זה בדיוק אומר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12015

בדגם של היבוא המקביל כתוב ללא עדכונים , ללא FOTA

ממתי דגם של נקסוס מגיע בלי אפשרות לעדכונים?

לעצמי הזמנתי את הטלפון מאנגליה והכל הגיע עם מטען מקורי סגור וסים פרי מהמפעל. מה זה הפויילישטיקים האלה שיש בארץ?

עריכה אחרונה על ידי mazinya
פורסם
בדיוק מה שרציתי לשאול ושמח שהעלית את הנקודה. ראיתי באתר של אייבורי נקסוס 5 ביבוא רשמי ויבוא לא רשמי. שים לב להערה במכשיר של היבוא הרשמי.

https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12015

עכשיו אשמח אם תסביר לי, מה לעזאזל זה אמור להביע? איך יכול להיות שאני קונה מכשיר חדש מהקופסא ומקבל מטען לא מקורי גם אם זה ביבוא שהוא לא רשמי? הם מוציאים אותו ושמים לי מטען שלהם? מה העניין? טלפון שמגיע חדש מהמפעל יוצא עם כל החלקים המקוריים, או שאני טועה?

וגם מה זה בדיוק אומר? https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=12015

בדגם של היבוא המקביל כתוב ללא עדכונים , ללא FOTA

ממתי דגם של נקסוס מגיע בלי אפשרות לעדכונים?

לעצמי הזמנתי את הטלפון מאנגליה והכל הגיע עם מטען מקורי סגור וסים פרי מהמפעל. מה זה הפויילישטיקים האלה שיש בארץ?

לא בטוח, אבל יכול מאוד להיות שבשביל להשתמש במטען המקורי הם צריכים להעביר אותו קודם כל במכון התקנים. וכנראה שיותר זול להם פשוט להשאיר את המטענים במכס ולספק ללקוחות מטענים חליפיים.

Putting a rear-spoiler on a front-wheel drive car. Yeah, that's gonna help

• תוכן חדש...