Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4219 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

חיברתי איפד ליחידת ראש והטעינה מאוד איטית אם בכלל לכן חשבתי על פיתרון טוב אבל אני לא בטוח לגביו.

האם אפשרי לחבר את האיפד למפצל USB ומשם ליחידת ראש (פיוניר P99RS)

ובנוסף לחבר למפצל כבל מהמטען.

האם זה יעבוד?

האם המתח מהמטען לא יזלוג למכשיר?

ואם כן אז צריך\עדיף להתקין דיודה על הכבל שהולך למכשיר?

האם נדרש להתקין פיוז ואם כן איפה?

האם מייצב מתח (5V) שמוציא אמפר גבוהה יכול לגרום לנזק?

בגדול אני מעונין לחב את האיפד למכשיר דרך הכבל סינכרון (DATA) ולקבל טעינה טובה.

המלצות וטיפים יתקבלו בברכה.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

בטעינה של מוצרי אפל יש כמה בעיות - הראשונה היא שאייפונים "מחליטים" בכמה להטען לפי התנגדות משתנה על חיווט הDATA פלוס ומינוס בכבל USB

הבעיה השניה היא במטען עצמו אם הוא מקוצר על חוטי הדאטה שלו (במקרה שלך לא כי אז יחידת הראש לא תוכל לקרוא מידע) או לא.

השאלה היא האם לP99RS יש טעינה של 0.5A מלחתכילה ולכן אין לך טעינה מהירה מספיק? או שהמתאם USB של הP99 כן מסוגל להוציא זרם יותר גבוה בין 1 ל2 אמפר?

מפצל USB לדעתי רק יחמיר את המצב כי או שיהיו לו שקע שידע לתת רק 0.5A או שיהיה לו שקע שידע לתת טעינה מהירה אבל עם חיווט דאטא מקוצר ואז - הP99 לא יוכל להעביר מידע בינו לבין האייפון.

אולי הייתי מנסה לקחת את הכבל של האייפון ולפצל את חיווט הפלוס והמינוס (לא הדאטא) שלו למטען מהיר שמוציא 1 עד 2 אמפר אבל שוב - לא בטוח איך זה יעבוד על אייפון.

אם האייפון שלך הוא לפני גרסאות 5 ומעלה - יש לחברה בשם KONNET מטען מפוצל שמסוגל לחבר אותו מצד אחד למחשב ומצד שני למטען קיר - היה לי אחד כזה כשהיה לי CARPC ברכב אבל לצערי הוא לא החזיק הרבה זמן מעמד. שווה בדיקה - עולה 10 דולר הבעיה היא כמובן מיסים ומשלוח.

אולי הם הוציאו אחד כזה גם לסדרה 5 ומעלה - לא בדקתי.

נסה גם לפנות לעוזי רדיו ותראה אם הם מציעים לך פתרון טוב יותר - אם כן, תבדוק עלויות ואם כדאי לרכוש דרכם או בחו"ל

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפיוניר בקושי מוציא חצי אמפר לכן הטעינה שלו איטית מאוד ולא מספיקה בכלל לאיפד

בקושי לאייפון 4

וזאת בדיוק הייתה הכוונה שלי

לפצל את החוטים של המתח אבל בלי לחתוך את הכבל.

הכוונה שלי שהמפצל USB יהיה מחובר למכשיר (P99)

והאיפד והמייצב מתח יתחברו אליו ואז תהיה לי טעינה טובה וגם תקשורת עם המכשיר.

או פשוט לחתוך את החוטי מתח ולחבר אותם ישירות למייצב מתח אבל אני לא בטוח שזה יעבוד.

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם

אם זה אייפון 4 אז יכול להיות שהמוצר שהיה לי יעשה לך את העבודה - כנראה שכן - אני מתאר לעצמי שעם מתאם לחיבור לייטנינג הוא גם יעבוד עם סדרות 5 ו 6

http://www.amazon.com/KONNET-PowerExpress-Charge-iPhone-management/dp/B00438RCIS/ref=sr_1_13?ie=UTF8&qid=1417013336&sr=8-13&keywords=konnet

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בפתרון של קונט יש בקר התנגדות אלקטרוני - זה לא סתם פיצול וזה עובד נהדר.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...