Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4222 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא כ"כ שמתי לב לנושא התאונות, כי הבוחן במכון אמר לי שאין לפגיעות האלו שום משמעות בטיחותית.

בכל אופן תודה רבה לכל המגיבים עזרתם לי מאד!

ירדתי מהעניין.

פורסם
אין מתנות חינם צריך לבדוק איפה יש קאץ'.

בכל מקרה, כל חברות הליסינג מפוצצות ברכבים ומורידות את המכנסיים כדי למכור לא רק אוויס.

אשמח לשמוע על מקרה שאתה מכיר שבו חב' ליסינג "הורידה את המכנסיים". ממה שאני התרשמתי, השחקנים הגדולים בשוק הרכב לא עושים את זה בכלל. יותר חשוב להם לא ליצור מגמה שתגרור את השוק למטה.

פוקוס 2006 זה בכלל מצב של טרייד. כמה כבר הם יכולים לרדת?

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

השוק היום מוצף במכוניות והתחרות קשה. אויס זו לא החברה היחידה.

הם באתר יכולים לפרסם משהו אחד אבל שאתה מגיע עם מזומנים הם מדברים אחרת (בלי רכב שלך שאתה מעוניין להחזיר) אבל זה כמובן תלוי באיזה רכב מדובר.

אם מדובר ברכב עם ק"מ נמוך ומבוקש (למשל טויוטה פיריוס) הם לא ימהרו להוריד מחירים. אם מדובר בדגם נפוץ ורכב עם ק"מ גבוהה- תוכל למצוא במחירים נמוכים (למשל יונדאי I20).

ואני לא דיברתי ספציפית על הפורד אלא באופן כללי על אוויס.

פורסם

למה פוקוס 2006? נסעת על הרכב הזה בשנתון הזה עם הבלאי הטבעי שלו... לפי דעתי האישית והבלתי מחייבת מדובר ברכב איטי וסרבני להחריד וההרגשה שהוא נותן לך בנהיגה זה הרגשה של סבא בן 90, הגיר גרוע,המנוע גרוע,צריכת הדלק גרועה,כל האוטו מרשרש וב 155 אלף ק"מ תצטרך להחליף בו חלקים כמו לחמניות. קיצר משהו כתב לך פה לעבור לרכב הבא...ועדיף שזה לא יהיה פוקוס, לפחות לא בשנתונים האלה.

כולם לומדים,יש כאלה בדרך הקשה ויש כאלה בדרך הקלה, בסוף כולם מגיעים לאותה המסקנה.

פורסם (נערך)
אני לא כ"כ שמתי לב לנושא התאונות, כי הבוחן במכון אמר לי שאין לפגיעות האלו שום משמעות בטיחותית.

מה הוא 'לגיד!

אין משמעות בטיחותית? משקופים זה אחת הפגיעות הכי קשות שיכולות להיות לרכב, ושאמורות (במדינת חוק) לגרום לו להפוך לפחיות קולה בהקדם האפשרי.

פגיעה כזו עלולה להשפיע לרעה על התנהגות הרכב בתאונה נוספת.

תראה מה יצחק לוי כותב על העניין במשפט האחרון במאמר הזה.

טוב עשית שירדת מהרכב. ועכשיו אתה גם יודע שכדאי להתרחק מאותו מכון בדיקה...

עריכה אחרונה על ידי natco

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014

פורסם

לוי יצחק נתנו לי הערכת מחיר (יש להם בחינם באתר) של 12-15% פחות ממחיר המחירון - על כל הבעיות שיצאו (חוץ מהתאונה), ככה שנראה שזה לא רציני. או שאני טועה. בכל מקרה ירדתי מהרכב.

פורסם

זה רכב שעבר תאונה מהסרטים. שתרצה למכור אותו תקבל במקרה הטוב 7000 שקלים. לפי הבדיקה מריח כמו יישור קו של לפחות 5000 שקלים.

במחיר של 25-30 אפשר למצוא מאזדה 3 פרטי 2005-2006 במצב הרבה יותר טוב.

פורסם
השוק היום מוצף במכוניות והתחרות קשה. אויס זו לא החברה היחידה.

הם באתר יכולים לפרסם משהו אחד אבל שאתה מגיע עם מזומנים הם מדברים אחרת (בלי רכב שלך שאתה מעוניין להחזיר) אבל זה כמובן תלוי באיזה רכב מדובר.

אם מדובר ברכב עם ק"מ נמוך ומבוקש (למשל טויוטה פיריוס) הם לא ימהרו להוריד מחירים. אם מדובר בדגם נפוץ ורכב עם ק"מ גבוהה- תוכל למצוא במחירים נמוכים (למשל יונדאי I20).

ואני לא דיברתי ספציפית על הפורד אלא באופן כללי על אוויס.

מעניין שאתה אומר את זה, הניסיון שלי שונה לגמרי. בחודשים האחרונים עשיתי סבב בכל חברות הליסינג הגדולות, בחיפושים אחר סופרמיני או משפחתית רגילה. כל מקום שהגעתי, התבאסו עליי שאני בא עם מזומן ורק ניסו לשכנע אותי לקחת מימון ולשדרג. הייתי מאוד פתוח לכיוון של רכב 2006-2009 עם קילומטראז' לא נמוך (נסועה שנתית שלי כ14K ותקזז את זה), אבל כל מה שהוצע לי ממש לא היה שווה את ההפרש במחיר מול הרכבים השמורים יותר.

הופתעתי מזה. משפחתיות גדולות ("מנהלים") כבר קנינו מחב' ליסינג וטריידים, ושם העסקאות היו משתלמות בזמנו. היום ציפיתי שהתחרות תהיה יותר גדולה, אבל בפועל מצאתי את עצמי אחד מאלף, מחכה בתור לאיש מכירות.

עכשיו אני אומר שוב, מתוך עניין אמיתי, אשמח אם תיתן דוגמא, שמבוססת על מקרה אמיתי שאתה מכיר, שחברת ליסינג "הורידה את המכנסיים" במכירה של רכב סופרמיני\משפחתית. יעני, קונה שעשה עסקה משתלמת במיוחד.

אני אתן לך דוגמא לעסקה סבירה+ שעשה חבר: קנה I20 עלתה לכביש כליסינג תפעולי סוף 2011, כ60K ק"מ, 60K ש"ח. קודם, הציעו לו I20 אפס קמ ב80K, אמר לא. הציעו לו גם I20 דומה עם 80K ק"מ וההפחתה ממש לא הייתה שווה את ההבדל.

ברור שאתה וותיק פה בפורום ומשקיען. כתבת אחלה מדריך קראתי אותו והחכמתי. אני בטוח שגם אתה רוצה לחשוב רגע אם מה שאמרת זה באמת תואם את המציאות, כי להגיד לך את האמת, הצהרה בסגנון "לך לחב' ליסינג עם כסף ביד תשלום אחד, השוק מוצף" זה בדיוק הדברים שאמרו לי "בחוץ" לפני שנרשמתי פה לפורום. כתוצאה מזה, בזבזתי המון המון זמן סתם.

הכל נאמר בחיוך כמובן :grin:

הסאן רוף מקורי, החור שאתה הולך לעשות בגג לא.
פורסם

לא לנגוע!

למה בכלל לשקול רכב כזה?

חבר'ה, לא חשוב מה אתם קונים, עדיף לרדת בשנה ולקנות מכונית מלוקקת ושמורה מכל הבחינות ולא לחפש מציאות.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם
כל מקום שהגעתי, התבאסו עליי שאני בא עם מזומן ורק ניסו לשכנע אותי לקחת מימון ולשדרג.

ברור שינסו לשכנע אותך לקחת מימון, איך הם ירוויחו עוד? :).

הרי הריבים היום מאוד נמוכה, הם לוקחים מהבנק הלוואה נגיד בריבית של 1.7% (סתם לצורך העיניין) ונותנים לך מימון בכל מיני מסלולים עם ריבית של 5-7 אחוז ואפילו יותר.

מה יצא? ששילמת פעמיים ריבית- גם לבנק וגם לחברת הליסינג :).

• תוכן חדש...