Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Leon 1.2tsi DSG Style, כן? לא? שחור? לבן?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4206 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מנוע הקורולה עדיף. אבל ברור שזה לא מעניין אותך. זכותך

יש הבדל ברור בגימור ועיצוב הפנים בין הלאון לאחיותיה, כולל בגודל המסך. לי זה מאד הפריע.

אני כרגע לא הייתי קונה מצמפיון dsg7 עם אחריות לשנתיים, אבל זכותך.

תבדוק את ביונדאי i30 אם סאן רוף חשוב לך ושים לב שאטימה לא מלאה היא בקיץ הישראלי - לא מלאה...

ברור שינואר עדיף.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

• תגובות 73
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

עדיף במה? בהספק מירבי?

בפועל, מנוע ה-1.2TSI ירגיש חזק יותר רב הזמן (אפילו במיאוץ הקלאסי ל-100 קמ"ש ללאון יתרון של יותר משנייה על הקורולה), ויתאמץ פחות לספק תאוצות ביניים לאור זמינות כח עדיפה משמעותית - 17.8 קג"מ הזמינים כבר ב-1400 סל"ד כל הדרך עד 4000 סל"ד לעומת 16.3 קג"מ המגיעים בקורולה ב-4400 סל"ד (שלא לדבר על האופי המעצבן של הגיר הרציף בזמן תאוצות).

ה-1.2 גם יותר חסכוני.

Subaru BRZ 2.4 6MT | Ford Focus 1.5 ST_Line  

פורסם

מכיר את השילוב הזה מאוקטבית ליסינג חדשה. לטעמי מספק במרבית תנאי הנסיעה והנהיגה, לא מורגש מחסור בכח למעט מקרי קיצון ומחנק בסיבובים גבוהים. גם הגיר הזה מתנהג נחמד למעט איזה שיתוק זמני במעבר מעמידה לנסיעה מהירה ולוחצת שדווקא אז צריך שיתוף פעולה מירבי, כנראה שבענין הזה אין באמת תחליף לגיר פלנטרי. אשר לאמינות, אני מאמין שיש סיכוי רב שהעסק הזה עבר מקצה שיפורים, אבל החשש מובן במיוחד בהתחשב בסכומים הללו שקוראים עליהם בקשר עם תיקון כשלים בתיבת ההילוכים הזו.

פורסם

אז אחרי נסיעת מבחן של 20דק' אפשר לומר שדי התרשמתי מהרכב. נכון, זו לא מכונית על, גם לא קרוב לזה. אבל מתאים לצרכים בול.

ישיבה נוחה, כוח זמין, אבזור מפנק ועשיר (רכב ההדגמה היה מאובזר גם עם ניווט WAZE שעבד לא רע בכלל על המערכת המקורית).

השליטה בפקדים מההגה היתה נוחה וברורה.

הרכב עצמו יושב טוב על הכביש, יציב, הילוכים עוברים חלק ובלי שום טלטול שאני הרגשתי. מערכת הSTART STOP גם עובדת בצורה חלקה וכמעט לא מורגשת.

אכן ישנו LEG קליל עד שהטורבו נכנס לפעולה בזמן סחיטת הדוושה עד הסוף אבל זה סביר לחלוטין. הרכב מרגיש עם הרבה כוח והמנוע בהחלט מתאים למשקל הרכב. אין תחושב שחסר משהו.

בסה"כ הייתי מאוד מרוצה, סגרתי את ההזמנה ועוד חודש וחצי אקבל את הרכב.

פורסם
כחול מטאלי, כמו בתמונה בפוסט הראשון. הרכב נראה זהה לתמונה מלבד הג׳אנטים הגדולים והמעוצבים שונה

תתחדש אחי ! גם אני הזמנתי את הסיאט לאון החדשה (רק מנוע 1.8 fr עם 5 דלתות) בצבע שגם אתה בחרת הכחול מטאלי יושב עליה בול ! הרכב לבקשתי אמור להגיע בינואר 15.

פורסם
תתחדש, כנראה שזאת הקומפקטית שנותנת את התמורה הכי טובה למחיר בקטגוריה.

אני בהחלט מסכים, אין לה מתחרה מבחינת מחיר, איכות ותמורה

פורסם
כחול מטאלי, כמו בתמונה בפוסט הראשון. הרכב נראה זהה לתמונה מלבד הג׳אנטים הגדולים והמעוצבים שונה

לפי מה שזכור לי, אלה בדיוק הגאנטים שמגיעים בלאון 1.2 סטייל (בתמונה ששמת), אלא אם עשית הזמנה לגאנט אחר ? תקן אותי אם אני טועה.

• תוכן חדש...