Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה, הקורולה הזקנה שלנו מקולפת בגג וכמסה תא מטען. התא מטען לא רציני כל כך, ואילו הגג מלא בפיצוצים וקילופים וסימני דבק, שאני חייב לומר שזה מוריד לי מהאוטו ברמה הזויה, אני כל פעם מנסה לשכנע אנשים ואת עצמי שזה לא נורא אבל זה באמת נורא, זה נראה פשוט לא נעים! זה חסרון רציני של הטויוטות האלו, אבל אין מה לעשות , אין מה להתבכיין, אם רוצים - לטפל. עכשיו אני שואל אתכם כמה שאלות:

לפני כמה חודשים הייתי במוסך מורשה של היצרן, קיבלתי הצעת מחיר של צביעת גג ב800 שקלים, בטח עם מע"מ ועבודה זה יהיה 1000-1200. לא נראה לי כל כך גרוע. אבל מה שאני רוצה לדעת במה זה כרוך צביעת גג ? האם האוטו ייראה ממש דלמתי לאחר מכן ? האם יש סיכוי לאחר מכן לפיצוצי צבע או כל דבר אחר, כשהשמש והגשם פוגשים שוב את הגג עם הצבע הטרי? ובכלל, הייתם משקיעים 1000 שקל על צביעת גג עקב התקלפות? תודה רבה ושבוע טוב !

פורסם

רכב זה מוצר מתכלה, כמובן שכמה שיותר תשמור עליו, כך הוא ישרת אותך יותר. בכל אופן, 1000 שקל זה מחיר סביר, זה כולל הורדת הצבע הישן, צביעה בצבע בסיס וכמה שכבות של צבע וכמובן לכה. אני את האמת, הייתי מעדיף לשמור את ה1000 שקל האלה למשהו אחר ומנסה לקנות צבע ונייר שיוף ולנסות לבד. כך או כך, ה1000 שקל שתשים על הרכב (שאני מבין שהוא ישן) לא יוסיף לערך שלו ומבחינתי זה כסף שילך פשוט לפח. זאת כמובן דעתי. אבל אם ממש לא בא לך לנסות לבד וזה ממש שורף לך בעיניים ואתה ממש מחובר לאוטו ואתה חושב שהכסף שתוציא עליו יתרום לך רבות, לך על זה.

:crazyeyesVRUM VRUM

פורסם

לא הייתי צובע גג בלבד אם יש עוד אזורים עם צבע מקולף.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

צבעתי בזמנו את הגג בפונטו שהייתה לי, לקח לי 600 שקל על הכל, כולל פירוק של האנטנה והכל. ויצא מצויין ברמה שלא מבחינים שזו צביעה בכזה מחיר.

וזה לא היה צבע לבן ככה שהיה צריך להתאים צבע.

המחיר שנתת לדעתי האישית מעט גבוהה

• תוכן חדש...