Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המגבר מחובר דרך הרימוט כפי שרשמתי.

והרעש שקיים הוא בכיבוי, מעבר בין תחנות רדיו, והנמכה ל-0.

שללתי את שאר הבעיות הקשורות בהתקנה, הותקן כמו שצריך לפי הספר.

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

נשמע כמו בעייה פנימית ברדיודיסק. ההמלצה שלי היא לעשות ניסיון עם אותו רדיודיסק ברכב אחר, אם הבעייה עוברת גם לרכב אחר תוכל לדעת בוודאות שהבעייה פנימית.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

גראונד לופ - הכוונה לזרימה של זרם חזק בקווי הארקה, בצורה שמעלה את המתח שלהם ומשבשת פעולות שונות (כי מצפים מקו האפס להיות במתח אפס).

לגבי חיבורי אפס, אני מציע לחבר כל מכשיר לשלדה בחיבור טוב, ולא להריץ חוטי אפס. וזה מהסיבה שהשלדה של הרכב היא הרבה יותר עבה מכל חוט שתוכל לשים, ולכן היא מוליך טוב יותר. זה גם חוסך חוטים.

לעצם העניין - גם לי זה נשמע כמו בעיה פנימית ב-HU. כדי לוודא את זה, הייתי מציע לחבר - אולי זמנית - מגבר אחר באותה צורה בדיוק ולראות אם הבעיה עדיין קיימת. אם יש לך כמה יציאות RCA אתה יכול לבדוק מה קורה אם אתה מחבר את מגבר הסאב ליציאה אחרת ולהיפך. כמו כן אפשר, עם מתאם מתאים, לחבר אוזניות ישירות ליציאת ה-RCA ללא שום מגבר; אם גם באוזניות ישמע הרעש, אז ללא ספק הבעיה ב-HU.

אפשר גם לבדוק אם המגבר של הסאב מגביר את כל התדרים עד מתח ישר - אם כן, לבטל את זה (זה מיותר במילא, ורק מזיק).

דני

פורסם

הבעיה היא לא במגבר.

המגבר הנ״ל חדש.

קניתי את המגבר והיה בו תקלה (כפתור גיין היה לחוץ בכוח) ובעיית התחממות.

החלפתי לחדש בעיית ההתחממות נפתרה אבל עדיין נשארה התקלה הנ״ל.

איך אוכל לבדוק זאת באמצעות אוזניות?

באמצע לחבר אוזניות ישירות לחיבור ה-rca?

כמובן עם מתאם rca לחיבור אוזניות.

פורסם

כמו שאמרתי לך בהתחלה - לדעתי הבעיה ביחידת ראש ולא מעבר.

למה שלא תגיע למקום שמתעסק בתחום ותבקש ממנו לבדוק את היחידה עצמה?

יחסוך לך הרבה כאב ראש.

פורסם

במטרה היא לא לחזוך כאב ראש, המטרה היא לעלות על התקלה ולחפש פתרונות לפתור אותה.

כמובן שהכי קל היה לא לפתוח שירשור ללכת למישהו מהתחום לשלם כמה שקלים ולפתור את הבעיה.

אבל מה למדתי מזה בעצם? כלום.

אני שואף תמיד ללמוד ולתקן בעצמי.

פורסם (נערך)

גם אני וגם דני הצענו לך לנסות וחבודד את הבעייה , להעביר את הרדיודיסק לרכב אחר או להחליף מגבר. אתה טוען שהמגבר תקין כי הוא חדש, למרות שלא הייתי פוסל תקלה גם במוצר חדש. אם לא תבודד את הבעייה ותדע מה המקור שלה איך תצליח לתקן אותה?כמו שזה ניראה אתה בעצם מושך לכיוון של תקלה ברדיודיסק כי ניראה לך שמיצית את הבדיקות ובודדת את הבעייה. קשה לי להאמין שתצליח לתקן בעצמך תקלה פנימית ברדיודיסק.

עריכה אחרונה על ידי asif25

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אוקיי תודה.

האם ידוע למישהו מהי עלות תיקון של תקלה כזו בערך?

והאם זה משתלם וכדאי בכלל?

פורסם

אתה רוצה לדעת כמה עולה לפני שאתה יודע מה הבעיה?

זה לא הסדר הנכון.

קודם כל תוודא בדיוק איפה הבעיה, ללא השערות. אחר כך תחשוב מה הלאה.

דני

פורסם

זאת בעיה של המינוס של הרדיו דיסק, אצלי זה היה גם כשהתקנתי את ה80prs והמכשיר היה חדש, לאחר פירוק והתקנת מינוס חדש זה הסתדר

מקווה שזה יעזור חג שמח

Hu: Pioneer Deh-80prs| Amp:Jl Audio Slash 450.4v2| Mono amp: Jl Audio Slash 500.1v2| Comp:Hertz Mille legend1650.3 active| Subwoofer: JlAudio 10w7AE2

פורסם

חברים היום החלפתי רדיו דיסק עם חבר לצורך הבדיקה.

הוחלף לרדיו דיסק pioneer deh-1450 בעל יציאה אחת למגבר.

לא החלפתי בין צמות החוטים מכיוון שזו אותה צמא.

והבעיה הייתה אותו הדבר גם עם המכשיר הנ״ל.

וכבר נבדקו מינוסים ופלוסים אחרים כך שזו לא בעיית מינוס או פלוס לוקה שמגיע לhu.

התקנתי באחד מניוסנותיי את ה-hu בבגאז׳ צמוד למגבר עם פלוס ומינוס שנלקח מהמגבר, וחיבור rca קצר ותקין.

ועדיין הייתה הבעייה.

המגבר נקנה חדש והיה בו את הבעיה הנ״ל ושכפתור גיין לחוץ בכוח והמגבר הוחלף למגבר חדש מהקרטון. כך שזו לא בעיה במגבר.

החיווט למגבר הינו 4 גייג של knu גם פלוס וגם מינוס וגם כבלי ה-rca.

בדקתי מתח שמגיע למגבר בעת שהרכב מדומם 12.65 ובמצבר 12.65, כשהרכב מונע 13.95 במגבר ובמצבר 13.95, תחת ״עומס״ (מוזיקה עם בס עמוק וארוך) המתח במצבר 13.9 ובמגבר 13.9.

יכול להיות שהבעיה היא במינוס שהמגבר מקבל?

איך לבדוק את זה?

הבעיה היא שאני מעביר בין תחנות רדיו, בין רדיו לusb, aux וכיבוי הhu, ישנו מעין פאק קטן שמגיע מהמידבסים.

אני אובד עצות כבר :(

פורסם

קיצרתי את כבל המינוס למגבר למינימום, החלפתי את חיבור המינוס לשילדה, שייפתי והורדתי את כל הצבע בחיבור המגע של במינוס.

אבל עדיין הבעיה קיימת :/

רעיונות מישהו?

• תוכן חדש...