Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי...אם כך, כנראה באמת תקלה שמבודדת לענין ה-RCA.

זה לא יהיה אידיאלי, אבל אפשר לעשות דאונגרייד לחיבור Hi Level ולראות מה קורה אז (במידה ולא מחליפים HU).

אין לי רעיונות חכמים מעבר.

פורסם (נערך)

מה זה אומר? תפרט?

נשמע שזה פוגע באיכות...

עריכה אחרונה על ידי shai0705

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

כמו מנחת. וזה אכן יפגע באיכות.

יש למגבר שלך כניסות היי-לבל. לשם יחוברו כבלי הרמקולים (במקום RCA).

אולי רק לשם הנסיון, תחבר רק את הסאב בתצורה כזו.

שים לב שיש לכוון את הגיין מחדש בחיבור כזה.

פורסם (נערך)

לאור הנסיונות שלי עדיף לי להישאר במצב הנוכחי עד שאחליף את ה-HU באיזה מציאה טובה.

הרי זה לא ניראה כפריקת dc של המגבר.

לכן עדיף להישאר עם האיכות והפיקים הקטנים בכיבוי לא?

כמו כן, בעת הניסויים שלי שמתי לב שהפיק הקטנים קיימים לא רק בקומפוננט אלא גם בסאב, רק שבסאב זה היה פחות שמיע ומורגש משום מה.. כך ששוולל פריקת dc.

פריקת dc ידוע בפאק מורגש מהסאב בד״כ לפי הבנתי.

עריכה אחרונה על ידי shai0705

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם

מאחר ואני לא בעל מקצוע בתחום ואפילו לא אלקטרונאי/חשמלאי וכיוצב' - אין לי תשובה חד משמעית עבורך.

קווה לטוב, או לתגובות מועילות יותר ממשתמשים אחרים.

פורסם

לא ממזמן ראיתי מדריך של מישהו כאן בפורום,

הוא למעשה יצר וו מחוט חשמל חשוף ביציאת מינוס של הRCA ואת אותו החוט חיבר לאחד הברגים בגוף המערכת עצמה שלמעשה יצר הארקה ולפי טענותיו הרעש אמור להפסיק.

8)
  • שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

רעש של פיק כמו שאתה מתאר מגיע בד"כ שהמגבר נדלק עוד לפני הרדיודיסק. יכול להיות שחיברת את המגברים ישיירות למתח דרך הסוויץ' ולא דרך הרימואוט של הרדיודיסק (החוט הכחול).

הרדיודיסק בנוי בצורה כזו שהוא קודם נדלק ובהשהייה קצרה מפעיל את המגברים, בכיבוי קודם כל מכבה את המגברים ונכבה הוא בהשהייה קצרה אחריהם ככה שאתה לא אמור לשמוע את רעש ההדלקה והכיבוי (פריקת קבלים פנימיים).

לכן...במידה והמגברים לא מחוברים דרך הרימואוט חבר אותם אך ורק דרך הרימואוט.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תוכן חדש...