Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4188 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפי דעתי שום טכנאי לא יכניס את עצמו בלנסות לזהות את הרכיב ולנסות למצוא רכיב מתאים אלא אם תמצא טכנאי שמכיר את המכשיר ויודע בוודאות את סוג הרכיב ויש לא רכיב זמין וגם אז לא תשלם פחות מ-250 שקלים.

כפי שכבר כתבתי קודם לכן רכיבי SMD קשה מאוד לזהות וקשה יותר להשיג בארץ אם בכלל.

בקיצור תמשיך הלאה.

איזה כייף לי :)

• תגובות 66
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוקיי אז הרמתי ידיים ואשרוד את הפיקים הקטנים הנ״ל עד שאשתדרג..

תודה רבה על כל העזרה חברים!

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

פורסם (נערך)

מחשש שתפספס את העידכון, אני כותב הודעה חדשה.

מצאתי את חוברת הסרוויס למכשיר שלך: http://elektrotanya.com/pioneer_deh_2500ui.pdf/download.html

מפאת גודלו (6MB) איני יכול לצרפו ישירות כאן.

מתחת לתמונה המקדימה יהיה כתוב בהתחלה processing ואחרי דקה בערך זה יתחלף ל-get manual, תלחץ ויפתח חלון הורדה.

במקרה זה הרכיב מופיע בעמודים 13, 39, 40, 50, 58.

בכל אופן נראה שה-Q252 הינו טרנזיסטור תחת זיהוי RN1910, והנגד שלידו R258, הינו RS1/16SS223J ממה שאני מבין בעל ערך של 22K אוהם.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

יופי ! עכשיו נותר למצוא את הרכיב זמין לרכישה במחיר נוח וטכנאי שיהייה מוכן להלחים את הרכיב שמידותיו 1.25 מילימטר ומרחק בין כול רגל הוא 0.65 מילימטר.

כפי שכתבתי קודם לכן חבל על המאמץ.

איזה כייף לי :)

פורסם

ויש כאן עוד ענין: למה הרכיב נשרף. לפעמים הרכיב ששרוף הוא לא הגורם הראשוני לתקלה.

בקיצור, אם המכשיר עולה 400 ש"ח, לא כדאי לתקן.

דני

פורסם

אכן לא משתלם לתקן את המכשיר לאחר בירורים שערכתי המחיר לתיקון לא יפול מ250₪.

אני שולל בעיה אחרת שגורמת לשריפת הרכיב הנ״ל מכיוון שלפני התקנת ה-hu הנוכחי

היה מותקן מכשיר מסוג פליפיס דגם cem210 והכול עבד כשורה.

אני אשתדרג כבר למכשיר חדש ואחר בהמשך....

תודה רבה על העזרה חברים!

>>>Fiat Punto Spice Dynamic v16 2005<<<

• תוכן חדש...