Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7870 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

השאלה שלי היא ככה אם יש לי באוטו כבר מגבר וסאב.....

ואני רוצה לחבר מגבר אחר יד שניה כדי לבדוק עם הוא טוב המגבר שבאוטו שלי הוא 4 ערוצים ואני רוצה לחבר לו מגבר של שתי ערוצים רק כדי לבדוק אם הוא טוב זה אפשרי לעשות ככה??

ועוד שאלה ואם אני רוצהב לחבר סאב אחר במקום הסאב שלי כדי לבדוק אותו אני יכול לעשות את זה.....?

ומה זה תיבת פורט בסאב?

חתימה עד שלוש שורות.

פורסם

למספר הערוצים אין תפקיד פה.. אתה יכול לחבר..

תנתק את הכבלים של המתח, פלוס ומינוס, אחר כך את הרימוט, תחבר את האלמנט שאתה מעוניין לחבר להגברה שאתה בודק... זה הכל..

(דרך אגב מומלץ לנתק את הפיוז הראשי של הכבל מתח שיושב בתא מנוע, לפני העבודה עם הכבלים..)

אותו דבר לגבי הסאב.. תחבר פלוס מינוס ליציאות של ההגברה..

כמובן שאת הניסויים האלה יש לערוך עם ווליום מאוד נמוך בפאנל, כדי שלא ייווצר מצב שאחד האלמנטים שתחבר אל ההגברות, לא יעמוד ב"עומס" אז פשוט תדאג שהווליום לא יהיה קיצוני ...

לגבי תיבת פורט בסאב.. תערוך חיפוש אני מאמין שדובר על כך פעם או פעמיים :)

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

אל תשכח תמיד לחבר את המינוס קודם למגבר

ואני לא יודע מה אתה רוצה לנסות אבל שים לב שההספק של המגבר לא יותר חזק מהסאב, שלא תהרוס בטעות את הסאב

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם
אל תשכח תמיד לחבר את המינוס קודם למגבר

ואני לא יודע מה אתה רוצה לנסות אבל שים לב שההספק של המגבר לא יותר חזק מהסאב, שלא תהרוס בטעות את הסאב

אם הוא יפעל לפי ההמלצה של שי:

(דרך אגב מומלץ לנתק את הפיוז הראשי של הכבל מתח שיושב בתא מנוע, לפני העבודה עם הכבלים..)
אין חשיבות לגבי סדר פעולות החיבור.

פורסם

נכון, אבל התכוונתי שלא תחבר את הפלוס עד שהמינוס לא מחובר לפני..... בשלב הסופי כבר

SPL @ 136.6DB!

with KICKER KX600.1 and KICKER 10" L7 @ ported 40hz box!

פורסם

כניראה דבריי לא היו מובנים .. השלב הסופי, הוא בעצם החזרת הפיוז של הבית פיוז הראשי ...

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

עד כמה שאני יודע מומלץ לקחת מגבר שהוא קצת יותר חזק מהרמקול...

כדי שלא ייצא מצב שהמגבר ייכנס לדיסטורשן אם מגביהים יותר מדיי

וככה מקבלי איכות נטו בלי עיוותים בעוצמה גבוהה.

כמובן לא לשים רוקפורד 1001BD על סאב 100 RMS זה ייתן רעש לא נעים לאוזן

וגם ריח נורא לא חביב של פלסטיק שרוף (אני חושב:))

אבל משהו בסיגנון של 20 RMS - 30 RMS יותר ממה שהסאב יכול לקבל...

מישהו חושב אחרת?

פורסם

אני חושב שכדאי להביא הגברה חזקה יותר, לפי דעתי עדיף שיהיה לך יותר כוח, וככה יהיה לך הגברה עם מוסיקה ללא קליפינג בכלל.

אבל לא לכולם יש תקציבים לשם כך, ולכן אנו צריכים להתאים את התקציב .. למה שיש ..

המשתמש עזב את הפורום.

• תוכן חדש...