Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4228 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הייתי די סגור על קורולה רובוטית 2008 אבל ערערו לי את הבטחון מעט.

סה"כ אני מכיר את החלופות אבל אשמח לשמוע אתכם על משפחתית מרווחת יחסית, בטוחה, שאינה שותה דלק ואמינה בסדר גודל מחיר של עד 45K.

פורסם

שלום אלירן,

מדוע ערערו לך את הביטחון על הקורולה? הגיר הרובוטי של הקורולה 2008 אכן דורש הסתגלות מסוימת לאופי הפעולה שלו אבל מלבד זאת היא קולעת לא רע לדרישות שציינת – חסכונית בדלק ומרווחת יחסית. שים לב שמבחינת בטיחות יש בטוחות ממנה, לקורולה יש רק 4 כריות אוויר (לעומת 6 כריות אצל חלק מהמתחרות).

אפשרות טובה אחרת בתקציב שלך היא פורד פוקוס. היא אמנם קצת פחות חסכונית בדלק מהקורולה, אבל היא לא פחות מרווחת וגם קצת יותר בטיחותית (6 כריות אוויר בדגמים שנכנסים לך לתקציב).

מקווה שעזרתי, אשמח לענות על שאלות נוספות,

מיטל מאלדן.

הייתי די סגור על קורולה רובוטית 2008 אבל ערערו לי את הבטחון מעט.

סה"כ אני מכיר את החלופות אבל אשמח לשמוע אתכם על משפחתית מרווחת יחסית, בטוחה, שאינה שותה דלק ואמינה בסדר גודל מחיר של עד 45K.

פורסם

יש לי משהו נגד הפוקוס והמגאן. לא משהו מושכל או מוסבר אלא סלידה מהרכבים האלה. אפשר להגיד שהאפשרויות שכן לקחתי בחשבון למשל הן:

1. קיה פורטה

2. i30

3. רנו פלואנס

4. ניסאן טידה

אני יודע שמדובר בהמון דגמים אבל ככל שאני נובר יותר ככה אני גם לוקח בחשבון אופציות נוספות.... מכל אלה + קורולה רובוטית, מה הקניה המתאימה ביותר מבחינת מרווח, צריכת דלק, בטיחות ואמינות?

פורסם

בטיחות - מבחינת תוצאות מבחני הריסוק, הi30 היחידה מהרשימה עם 5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

מבחינת צריכת דלק - כולן אותו דבר בערך, הקורולה הרובוטית חסכונית יותר מהשאר.

אמינות - כולן כאן אמינות בסך הכול אם תחזקו אותן כמו שצריך ותמשיך לתחזק כמו שצריך.

מרווח - לדעתי הטידה פחות מוצלחת, כל השאר טובות.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

לדעתי הרנו קצת כבדה לי מדי והחלקי חילוף שלה לא הכי זולים בעולם.

מבחינת בטיחות לעומת זאת אין עליה...

אני דווקא חושב שהקיה פורטה יכולה להיות מוצלחת בשבילך.

בעיקר כי היא נעימה, זורמת ולא תזזיתית...וכמובן שצריכת הדלק טובה

פורסם

רואים שאתה חי על סטיגמות.

חלקי חילוף מניסיון - לא יקרים.

בטיחות - לא יודע אם אין או יש עליה, אבל הפלואנס לא נבחנה בשום מבחן ריסוק.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אתה מוכן לשקול פלואנס... ולא מגאן?

הרי המגאן II משנים 2008-9 עדיפה על פלואנס (בנזין) באופן חד משמעי... ועולה כמעט חצי.

נוחה, בטוחה, חסכונית אמינה... צריכת הדלק שלה הכי קרובה לצריכת הדלק של הקורולה הרובוטית.

ב -30K אתה מלך בתחום המגאן, יכול לברור לך משהו מיד ראשונה פרטית, עם היסטוריה מלאה, טיפול לפי הספר - ולהנות ממכונית מצוינת.

המגאן, נדמה לי, גם עם 5 כוכבים? 6 כריות אוויר זה בטוח.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

דב למגאן אכן 5/5 כוכבים במבחני הריסוק.

פורסם

תודה על הרבה על התגובות. אני מאמין שבסופו של יום אכן המגאן הייתה יכולה להיות עסקה יותר משתלמת אבל יש לי משהו נגדה. יותר מדי סיפורים ומכרים שהמגאן שלהם מהעבודה התחילה לעשות להם בעיות ב30K הראשונים...

בסופו של יום הלכתי על קורולה 2008 שמורה.

• תוכן חדש...