Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4236 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אני מעוניין לקנות רכב מסוג Audi A4

http://audi.co.il/wp-content/uploads/2014/11/31909_presentor_45_A4.pdf

הדגם ה2000 Executive עם חבילת S-Line

עכשיו השאלה שלי היא כזאת, המחיר יוצא 372 אלף שקל.

לא יצא לי להיכנס ולבדוק על הניידות, כמה אחוזים ירד לי מהמחיר,רק המיסים שהמדינה לוקחת?

הבנתי שהם לוקחים בסביבות ה40% האם זה הגיוני??

פורסם

ביטוח לאומי בדרך כלל נותן הנחה על המיסים על הרכב. הוא נותן את זה באחוזים, ומגביל את זה בשקלים.

למשל, 100% הנחה על המיסים (משמע הרוכש לא ישלם מיסים כלל) אבל עד לסכום, לדוגמה, של 65 אלף ש"ח.

אתן 2 דוגמאות.

1. רכב שמחירו 125 אלף ש"ח, ללא מיסים מחירו יהיה 77,500 ש"ח. משמע מרכיב המיסים ברכב הזה הינו 47,500 ש"ח. במקרה כזה, בגלל שהפטור שנתתי בדוגמה הוא 100%, והגבלת הסכום אינה עוברת את סך המיסים של הרכב, תקבל פטור מלא מהמיסים, ותשלם רק 77,500 ש"ח. ההפרש בין סכום הפטור לבין עלות המיסים של הרכב, לא עוברת בנוסף בתור הנחה.

2. רכב שמחירו 219 אלף ש"ח, ללא מיסים מחירו יהיה 123,700 ש"ח. משמע מרכיב המיסים ברכב הזה הינו 95,300 ש"ח. במקרה כזה, אם הפטור הוא כאמור בדוגמה שנתתי, שוב תקבל את מלוא סכום הפטור, אבל את ההפרש בין סכום הפטור לסכום המיסים, תצטרך להשלים. אם האוטו עולה 219 אלף ש"ח, והפטור מוגבל עד 65 אלף ש"ח, אז אתה תשלם 154 אלף ש"ח.

ברכב שאתה ציינת, שעולה 372 אלף ש"ח, ללא מיסים מחירו יהיה בערך 212 אלף ש"ח. משמע מרכיב המיסים ברכב הזה הינו כ160 אלף ש"ח.

עכשיו רק תבדוק מה הפטור שלך נותן לך ואיזה הנחה במיסים תקבל בזכותו.

מקווה שההסבר היה ברור ועזר לך.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

דבר מוסף תבדוק לאיזה מנוע אתה מוגבל

אני גם מקבל ניידות ומוגבל עד למנוע 1800

לכן הבחירה הכי טובה זה סיאט לאון fr בשבילי

תבדוק הכל לפני ביצוע הזמנה/רכישה

• תוכן חדש...