Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוקוס 2007 - חיווי "acceleration reduce" במחשב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4220 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום לאחר נסיעה ארוכה תקינה, עצירה של כ 5 דקות בדימום מנוע,

והנעה מחודשת - הופיע חיווי 'בדוק מנוע', לאחר כיבוי והנעה מיידית נוספת הופיע החיווי accreleration reduce.

לאחר כיבוי, המתנה של 2 דקות - הנעה מחדש, נסיעה חלקה, ללא זכר לתקלה כלשהי.

מאז הרכב הונע ונסע שוב ללא כל חיווי חריג, תחושה תקינה.

חיפוש קל בפורום הניב את התוצאות הבאות:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?359749-%D7%91%D7%A2%D7%99%D7%94-%D7%91%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-2007-%D7%9C%D7%90%D7%97%D7%A8-%D7%98%D7%99%D7%A4%D7%95%D7%9C-%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9E%D7%99%D7%A0%D7%92

מ 2011 - ללא תגובות

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?452346-%D7%AA%D7%A7%D7%9C%D7%94-%D7%A4%D7%95%D7%A8%D7%93-%D7%A4%D7%95%D7%A7%D7%95%D7%A1-2006-acceleration-reduced

מ 2012, עם הפניה לדף שלא קיים יותר.

מציין כי הרכב עבר החלפת סליל הצתה לפני שנה בדיוק, וכן בולמי זעזועים.

מצב הרכב הכללי מעולה, והוא שמור ומטופל בקפדנות.

השאלות -

1. מכירים/נתקלתם בחיווי הזה? יש לכם מושג מה המשמעות שלו?

2. האם לדעתכם ניתן להתעלם, וסתם כך המחשב התחרפן רגעית? משהו שקשור להנעה מהירה / לא תקינה וכו' - ולקוות שחיווי התקלה לא יחזור? מדגיש שלא הרגשנו שום בעיה

3. האם מישהו יודע האם מוסך אוו בבית אלפא [שהומלץ בשרשור בקישור השני] עדיין קיים?

תודה רבה

פורסם

הקישור שאינו תקין בשרשור השני שמצאת מוביל לשאלה-תשובה שמופיעה כאן:

http://ad-raanana.co.il/qna/?search=acceleration

וגם היא וגם השרשור מדברים על כך שהבעיה כנראה בלוח השעונים.

חיפוש קצר בגוגל גם מעלה זאת כבעיה הסבירה או לחילופין קצר כלשהו בצמת חוטים.

פורסם

היום החיווי הופיע שוב, לאחר שכמעט שבוע לא הופיע.

מבקש המלצה/שאלה -

האם כדאי ללכת למוסך מורשה 'דוד' שיבדוק את חיווי התקלה, יציע פיתרון + הצעת מחיר,

ואז ללכת למוסך אחר, לא מורשה, לבקש הצעת מחיר נוספת

או שמראש כדאי לוותר על הביקור במוסך מורשה,

וללכת למוסך שאני סומך עליו?

כמו כן - כמה אמור לעלות חיישן חמצן לפוקוס ?

אני חושש שאיפיון התקלה לא יהיה מדוייק, ושאגרר להוצאות מיותרות.

פורסם

מניסיון אצלי, הבעיה הייתה בלוח שעונים. ברכב הופיע רצף הודעות בנוסף לחיווי של מנורות, הבנתי שזו בעיה שכיחה בפורד פוקוס.

ייתכן ויש סדק באחד ההלחמות במעגל האלקטרוני שבלוח שעונים. אצלי חידוש להלחמה פתרה את זה סופית.

פורסם

TOGI,

האם ללכת ישר למכון ספידומטרים או שבכל מקרה עדיף לעצור קודם במוסך מורשה, להתחבר לסורק תקלות ולראות מה הוא אומר?

פורסם

רצוי להתחבר לסורק כדי לשלול בעיה אמיתית, כמו שציינת מקודם גם אצלי היתה תחושה שהכול תקין ברכב מלבד למחשב לוח השעונים

וגם אחרי האיפוס התופעה חזרה (בדרך כלל בימים חמים זה משפיע יותר על הלחמה בלוח אלקטרוני)

לא לקחו לי כסף על חיבור לסורק.. ואחרי מחקר קטן באינטרנט די הייתי בטוח שהבעיה היא בלוח שעונים.

פורסם

לא הבנתי

אתה אומר שאם זה אכן בעייה בלוח השעונים אזי בחיבור לסורק לא יראו כלום?

או שאכן בסריקה היה מצויין שם שמדובר בתקלה מלוח השעונים?

פורסם

קבלו עדכון -

הייתי במוסך מורשה יבואן, סרק תקלות ולא נמצאו.

עלה לבדו על מקור התקלה - לוח שעונים - נקודה לזכותו.

הצעת מחיר - 1,250 ש"ח לפני מע"מ - 10 נקודות לחובתו....

הלכתי לסיגל מאוו ספידומטרים [קישור בהתחלת השרשור], 600 ש"ח+מע"מ והתקלה תוקנה + 3 חודשי אחריות.

תודה למסייעים, ותודה לשרשורים הישנים שעזרו.

• תוכן חדש...