Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה יופי לגלות שיש פורום כזה של אנשים שמוכנים לייעץ לכאלה שמבינים פחות. תודה!!

אני במזל טוב מתכוונת למכור את הג'סטי 91 שלי (המאד חמודה אבל שכבר מיצתה את עצמה ולהשתדרג.(זאת בהנחה כמובן שאני אצליח למכור את הג'סטי. אוי השסי השסי, איך נפגעת ככה סתם?!)

אני יכולה לגרד מפה לשם כ-40,000 ש"ח לטובת העניין. אני מחפשת רכב קטן ואמין, נעים, ידני שיכול לעלות את העליות לירושלים ושלא אצטרך לבלות איתו יותר מדי זמן במוסך או על לשלם תיקונים יקרים.

חשתי על מזדה 121 או סוזוקי סוויפט, אבל יש לי תחושה אלה רכבים מובקשים יחסית שיהיה קושי למצוא בשוק.

מה אתם אומרים על פורד פיאסטה? סיאט איביזה? או סיטרואן סקסו? או שמא לקנות אירופאית זה פשוט לא שווה את זה?

תודה מראש!!

פורסם

קודם כל ברוכה הבאה.

ג'סטי 91 ע םשסי בטח שווה כמו מסטיק בזוקה בערך, כך שאפילו אם תצטרכי להוריד הרבה במחיר מבחינת אחוזים, עדיין הסכום שתורידי לא יהיה גבוה מכמה אלפים.

ב-40K ניתן למצוא הרבה מאוד רכבים קטנים ידניים, אפילו משנתונים חדשים יחסית. כמעט כל רכב מהשנים האחרונות יכול לעלות את העליות לירושלים בלי בעיה על 90-100 קמ"ש כך שגם כאן אין בעיה, אפילו עם מנוע קטן יחסית.

מזדה 121 מכונית טובה למדי אבל המחירון שלה גבוה מאוד ביחס לשנתון שלה והיא נדירה יחסית. סוזוקי סוויפט זה גועל נפש של אוטו ועדיף להתרחק ממנו.

פורד פיאסטה מכונית מצוינת. ב-40K ניתן למצוא אחת שנת 2000-2001 אם אני זוכר נכון. היא נעימה, נוחה למדי, בעלת מרווח טוב יותר מבג'סטי, בטיחות גבוהה יותר, מחירי טיפולים זולים יחסית וה"בעיה" היחידה שלה היא המנוע המיושן (1.3 עם 60 כ"ס בלבד). יש לחבר שלי כזאת, צריכת הדלק 1:13 בממוצע והוא מטפס איתה לירושלים כל שבוע. דאגי לחפש את דגם ה-CLX מהצורה החדשה (פנסים "שמחים") או הדינמיק מהצורה הישנה (פנסים "עצובים").

הייתי ממליץ גם על רנו קליאו B משנת 99 ומעלה. מנוע 1.2 או עדיף 1.4 (ידני בלבד). מכונית נעימה, בטוחה וחסכונית.

הסקסו בסדר, אבל מיושנת ולא בטוחה. יש הרבה דיזל ו-1.1 שהן עם אבזור מינימלי בלבד. מצד שני הן זולות מאוד ואפשר למצוא שנת 2002 בפחות מ-40K, אני משוכנע.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

גם הפיאט פונטו היא אופציה ראויה בהחלט.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

תודה רבה לכל המייעצים על כל העצות!

אצא לי לחפש פיאסטה (תודה על רעיון הפונטו, אבל שמעתי כאלה סיפורים... עדיף לוותר)

חן חן, רחל

דרך אגב, משהוא מעוניין בג'סטי עם פגיעת שסי במחיר של בזוקה?:wink:

פורסם
תודה רבה לכל המייעצים על כל העצות!

אצא לי לחפש פיאסטה (תודה על רעיון הפונטו, אבל שמעתי כאלה סיפורים... עדיף לוותר)

חן חן, רחל

דרך אגב, משהוא מעוניין בג'סטי עם פגיעת שסי במחיר של בזוקה?:wink:

אני מוכן לתת תמורתה בזוקה + מסטיק עגול.

בנוסף אני מצטרף להמלצה על הפיאסטה שגם קלה יחסית למציאה והמחיר שלה נמוך יחסית לשנתון כך שבמקרים מסויימים אפשר לקנות 2002-2001

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...