Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4249 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני משתמש כמה חודשים בזה

http://www.ebay.com/itm/221279986311?_trksid=p2059210.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT

אין בו המון מקום למטבעות, אבל אפשר להכניס, כמובן שזה "מנפח" אותו. מאוד נוח לי בשימוש יומיומי אם כי אני משתדל לעבוד בעיקר עם שטרות/כרטיס אשראי.

פורסם

חפש בקסטרו, גם אני חיפשתי ארנק כמה חודשים טובים. עלה לי 60. ארנק מצויין.

ליום יום BMW M3-לסופ"ש מרצדס SLK

אבל בתאכלס נוסע על הונדה סיוויק חמש דלתות 2008-טוטאלוס:cry:

עכשיו בתאכלס נוסע על גולף 1.6 2009

פורסם

תודה על ההמלצות חברים, הארנק הזה הוא באמת בכיוון של מה שאני מחפש, אם כי אני יותר אוהב ארנקים שנפתחים ל-2 כמו בלינק שצירפתי. אם כי אני לא יודע כמה זה אפשרי יחד עם הדרישה לעובי מינימלי. השאר נראים לי קצת עבים, המטרה שלי בארנק היא שבמצב מלא העובי שלו לא יהיה יותר מ-2 ס"מ.

פורסם

כמו שכבר אמרו ארנקים של swiss, יש לך אותם בחנויות של עמנואל, יש לי ארנק כזה כבר 3 שנים והוא עדיין נראה כמו חדש מאד ממולץ.

cla 250 amg 2014 חבל שלא עם ההנאה הנכונה :roll:

פורסם

אשכרה אנשים עדיין מסתובבים עם כסף קטן?

מה אפשר לעשות עם מטבעות בימינו?

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

ואם אתה מקבל עודף במטבעות, מה אתה עושה? זורק לפח?

חלחליק לשעבר (או חיליק, תלוי את מי שואלים).

פורסם

ואיך בדיוק אתה משחרר עגלה בשביל קניות?:roll:

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

תח"צ, מכונות שתייה/חטיפים, טיפ לנערת ליווי, תרומה, עץ או פלי וכדומה.,

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

• תוכן חדש...