Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4252 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מתכן לבצע פוליש לרכב להורדת שריטות/סווירלס/סימני מים זה חלק מההכנה לחורף שאני יעשה לרכב אחרי שאני יעבור על כל הרכב עם פלסטלינה ושטיפה נוספת לפני

אז מצאתי התקן פוליש שמתחבר למברגה/מקדחה של מגווירס(אני מתכוון להשתמש במקדחה שיכולה להגיע ל-3000 סלד)

http://www.autostore.co.il/מבצע-התקן-פוליש-למברגה-Meguiar-s-DA-Power.html

איזה פוליש גס ופיניש יכולות להביא תוצאת מושלמות לרכב?

חשבתי להשתמש בפוליש שמגיע כקיטים שמגיעים בנוסף להתקן מברגה שכולל בתוכו Ultimate compound וקיט שני של Ultimate Polish

או להתנסות בחומרים של chimical guys להתחיל עם פוליש V36 ולסיים בפיניש V38

ועוד שאלה קטנה

הצבע של הרכב במצב טוב אבל אני רוצה לעבור על כל הרכב עם פלסטלינה השחורה של chimical guys כדי שהרכב יהיה סטרילי לחלוטין ומוכן לפוליש זאת הפלסטלינה

http://www.autostore.co.il/פלסטלינה-שחורה-100-גרם-Chemical-Guys.html

האם הרמת חיתוך יותר מידי מוגזמת לצבע במצב טוב? זה לא יכול לעשות נזק?

פורסם

הוספתי תמונות של כמה סימנים בדלת האחורית צד ימין

ונקודה קטנה של צריבה מצואת יונים

חוץ מהסימנים הללו הצבע במצב מצויין

התמונות צולמו בשעות הערב מצטער על האיכות

IMG_20140921_093521.jpgIMG_20141029_185446.jpgIMG_20141029_185456.jpgIMG_20141029_185443.jpgIMG_20141029_185452.jpg

IMG_20141029_185446.jpg

פורסם

1. הייתי שוקל להשכיר מכונה טובה ואיכותית ליום- יומיים מאשר לקנות את ההתקן הזה למקדחה. התוצאות שתשיג יהיו טובות יותר ובזמן קצר יותר.

2. פוליש זה גם ככה תהליך שהשאיפה לבצעו - היא כמה שפחות (אנחנו לא רואים להשאר בלי לכה, נכון?), לכן עבודה והכנה טובה של השטח יקנו לך שקט להרבה זמן אם תשמר את התוצאה כמו שצריך.

3.עם הקומפאונד והפוליש השגתי תוצאות יפות למדי, הקומפאונד מקביל לV32 (חיתוך), וה38 לפיניש ממש עדין (אני מסופק אם בכלל יהיה ניתן לראות שיפור). כך, שצריך לראות מה מצב הרכב בטרם מחליטים באיזו דרגות חיתוך ובכמה שלבים לבחור.

4.תוכל לקנות פלסטלינה ב10 שקלים באיביי, עושה עבודה טובה (לא הייתי חושש מהסיכוי לשריטות - אני לא ראיתי כאלה במקרה שלי), רק תדאג לסיכוך טוב.

רוצה להשקיע? בכיף.

5. הכי חשוב- תשמר את התוצאה בעזרת אוטם צבע טוב (עדיף לדעתי מאשר לקנות פלסטלינה במחיר גבוהה מאוד) או כל שכבת הגנה אחרת שתבחר.

M-TECH E46

• תוכן חדש...