Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4216 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למישהו יש ניסיון עם הגנה לציפוי וניל? בשבועות הראשונים החומר היה הידורופובי בטירוף, אבל עכשיו הבידינג חסר צורה (אם כי עדין קיים)

תמונה גרועה מצורפת:

[ATTACH=CONFIG]401891[/ATTACH]

JETSEAL MATTE של CG

יש להם גם קוויקדיטיילר למדבקות/גימור מט וכו'

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שום דבר , רכב פשוט חדש ונשטף רק ידני עם חומרים איכותיים וייבוש רק עם מטלית מיקרופייבר , קשור בכלל?

Seat Leon FR 2014 Stage 2 Veloster Turbo 2014 Black - sold Polo GTI 2012 BLACK Stage 2 - sold White Pontiac Solstice 2007 - sold

• חברי המעגל הראשון
פורסם

דיטיילינג מפסח האחרון ועדיין יש!

20141031_105159.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אז אחרי היום מישהו צריך להעלות תמונות

אגב גם אצלי מהיום נראה כך, רק מה אין לי מושג מדוע יש לי סימנים כמו של אבקה לבנה על כל הרכב, כאילו הגשם הותיר אחריו לכלוך רציני, משום מה רק על הרכב שלי מבין כל מי שחנה לידי.

נגעתי בזה עם האצבע, יורד בלי להשאיר סימן אבל עדיין מוזר.

IMAG0735.jpg

IMAG0734.jpg

Opel Adam S 2017

פורסם
אז אחרי היום מישהו צריך להעלות תמונות

אגב גם אצלי מהיום נראה כך, רק מה אין לי מושג מדוע יש לי סימנים כמו של אבקה לבנה על כל הרכב, כאילו הגשם הותיר אחריו לכלוך רציני, משום מה רק על הרכב שלי מבין כל מי שחנה לידי.

נגעתי בזה עם האצבע, יורד בלי להשאיר סימן אבל עדיין מוזר.

יש לך פוסו על הרכב ?

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

• תוכן חדש...