Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4215 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

של Tdean נראה טוב :D

לגבי יוחאי הבידינג האמת לא נראה משהו בוידיאו ובתמונה, אשמח לצלם בידינג בוידיאו ברגע הראשון שירד גשם.

הגשם האחרון שירד אחרי נסיעה קצרה לא הותיר אחריו זכר :)

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יוחאי האמת שזה לא נראה כאילו יש ווקס על הרכב, אחרי שהפסיק הגשם נשארו טיפות כמו בתמונות למעלה אחידות או שלוליות?

אצלי למשל אין ווקס וזה נראה בדיוק כמו אצלך

Opel Adam S 2017

פורסם

^

לאחר הגשם לא נותרו שלוליות אלא טיפות לא-הכי אחידות. השכבה האחרונה על הרכב היא ultimate quik wax של מגווירס שיישמתי בשבוע שעבר (צריך ליישם שכבת מגן רצינית יותר, הווקס האחרון שיישמתי היה לפני יותר מחודש).

בקיצור, אני עצלן.

:-(

פורסם

למישהו יש ניסיון עם הגנה לציפוי וניל? בשבועות הראשונים החומר היה הידורופובי בטירוף, אבל עכשיו הבידינג חסר צורה (אם כי עדין קיים)

תמונה גרועה מצורפת:

IMG_20141030_222000.jpg

פורסם

היי sciPoPo,

שאלה שלא קשורה לטרד הזה; נראה כאילו השחרת את בית הפנס, עשית זאת לבד? האם יש השפעה על עוצמת האלומה? אני חושב שבאור נמוך תהיה פחות השפעה בגלל שזה סוג של הקרנה ישירה דרך העדשה, אבל אור גבוה מנצל ריפלקציה של הכרום- זה נכון?

תודה

פורסם

לא רק שלא עשיתי זאת לבד, לא עשיתי זאת בכלל :)

פנס סטנדרטי, סתם נראה ככה בתמונה.

לא אשחיר פנס קדמי לעולם, זה הכי ערס שזורק ז' מבחינתי.

מי שיגיד לך שהשחרה של הפנסים לא פוגעת באלומה, משקר, אור נמוך או אור גבוה, לא משנה.

יצא לי לשבת באיביזה שהפנסים שלה הושחרו עם lamin-x, אפילו שהרמה של ההשחרה הייתה עדינה יחסית (לא זוכר בידיוק את האחוז), אותי זה הפחיד ולא הייתי נוהג ככה.

"יאללה בירי".

פורסם

תשמע, You could've fooled me...:shock:

הפנס שקוף ברמות. כנראה במידה והעצם\רקע המשתקף היה טורקיז אז הייתי שואל אם טיקזת' אותו :wink:

ובקשר לפילים משחיר, כזה שמדביקים, אני יודע בוודאות שזה פוגע קשה בעוצמת ההארה, אבל יש כל מיני אנשים בפורומים בחו"ל שמפרקים את הפנסים, פותחים אותם לגמרי ואז צובעים את השטח הרפלקטיבי בפלסטידיפ שחור, הם טוענים שאין פגיעה בכלל ברמת האור הרגיל ואולי יש פגיעה מינימלית באור הגבוה. זה לא משהו שהייתי מנסה על הרכב שלי, אבל בכל זאת מעניין אם מישהו בפורום הזה עשה זאת.

פורסם

אוקי, האשה חזרה מקניות עם הרכב השני וזה כבר נראה טוב יותר (אם כי התמונות פחות):

20141031_114614.jpg

20141031_114627.jpg

20141031_114642.jpg

יש עדיין כברת דרך להשתפר, אבל אני בדרך...

פורסם (נערך)
אפשר גם להצטרף? [ATTACH=CONFIG]401923[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]401924[/ATTACH]

איזה הגנה יישמת? ומתי?

רנדום - זה ממש, ממש ממש יפה!!

הבעיה היא שברגע שפתחת את האטימה של בית הפנים, זה מתכון לצרות.

אבל אין ספק שזה נראה פשוט מצויין.

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

• תוכן חדש...