Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

העברת בעלות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4267 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב

אני במשך חודש מנסה להעביר בעלות על רכב שלי.

התחיל מזה שבדואר הופיע שיעבוד (על בעל הקודם), אז רצתי אליו הוא הלך לבנק והוציא את ביטול שעבוד(שכבר היה מבוטל לפני כמה חודשים, אך כנראה לא היגיע לרשם המשכון). בשביל לוודא שלא תהיה לי בעייה להעביר בעלות , נסעתי למשרד המשכון והוצאתי מסמך המאשר שלרכב אין שיעבוד.

כעבור שבוע הלכתי לדואר, בדיקת שעבוד עברה תקין, אך עדיין לא הצליחה העברה של משרד רישוי, אז נשלחתי לשם ע״י פקיד הדואר, בגלל החגים הם לא עבדו!

שלשום עשיתי סדר בכל המסמכים שיש לי לגביי האוטו ומצאתי דו״ח חניה שלא שולם, אז שילמתי בטלפון.

היום הלכתי להעביר בעלות עם ייפוי כוח ושוב קיבלתי סירוב.

אני כבר על סף .. מה לעזלזל נסגר עם הרשויות האלה ??!!

ביום ראשון אני אלך למשרד רישוי לקבל הסבר , ומקווה שעל המקום אוכל לעשות את ההעברה.

ושוב כל הסופ״ש אני לא אהיה רגוע בגלל העניין..

האם מישהו יודע מה עוד יכולה להיות סיבה שלא הצלחתי להעביר ?

תודה.

סופ״ש מהנה לכולם

פורסם (נערך)

שעבוד של רכב נרשם בשני מקומות, במשרד הרישוי ורשם המשכונות. כשהדואר עושה בדיקת שעבוד הוא עושה זאת מול משרד הרישוי, הם לא בודקים ברשם המשכונות. מה שאומר שאם אין שעבוד במשרד הרישוי ויש שעבוד ברשם המשכונות, עדיין אפשר לעשות העברת בעלות.

במקרה שלך, כנראה שעדיין רשום במשרד הרישוי שיש שעבוד על הרכב. לפעמים לוקח למחשבים שלהם זמן להתעדכן בהסרת השעבוד. כמו שאמרת, צריך ללכת למשרד הרישוי ולהסיר את השעבוד.

תיקון קטן, הדואר עושה בדיקת שעבוד מול רשם המשכונות אם הלקוח מבקש, זה עולה כ 80 ש"ח. ניתן לעשות את אותה בדיקה באינטרנט בעלות של 11 ש"ח.

עריכה אחרונה על ידי adidas1

פורסם

אם זה קשור לדו"ח שלא שולם יכול להיות שיש עיקול על האוטו? אם כן, לאחר התשלום של החוב לוקח כמה ימים עד שזה מוסר.

mx-5, audi a4, alfa 159.

פורסם

תודה רבה על התשובות!

מה שהכי מוזר בסיפור - שהשעבוד היה על הבעל הקודם ולפני 3 חודשים שקניתי את האוטו כן הצלחנו לעשות העברת בעלות, רק לא עשיתי בדיקת משכון..

אבל הוא הראה לי מסמך מבנק ששעבוד הוסר..

כשאני באתי למכור השעבוד צץ מאיפשהו - הוא אכן היה קיים ברשם משכון ולכתי להסירו, אבל איך פתאום הוא קיים במשרד רישוי , אם אני הצלחתי לקבל בעלות על האוטו מהמוכר הקודם?

ושאלה אחרונה - כשאגיע למשרד הרישוי , האם אוכל על המקום להעביר בעלות , אם יש לי ביד את האישורים מרשם משכון?

• תוכן חדש...