Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ייעוץ בנוגע לC4 מנוע 2000.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4250 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש C4, יש שני מנועים - 1600 ו2000.

ה2000 מרגישה הרבה יותר טוב ונמרצת, שילוב לא רע בכלל של מנוע וגיר.

הבעיה שבקושי יש כאלה. ביד 2 יש בדיוק 9 שהמחיר עבורן מוגזם, ובמגרשים מצאתי רק אחת, אצל לובינסקי טרייד.

שנת 2006 עם 140K ק"מ, האוטו עבר כמה תאונות אבל כנראה ללא שילדה(קורות נקיות, ספי דלתות ורצפת תא מטען - בדקתי בעיניים ועם מד עובי צבע). מצב הצבע החיצוני לא משהו, יש קילופי לכה בכמה מקומות ובגדול נראה שהצבע עייף(צבע אדום אגב).

יש לכם מושג כמה יעלה לסדר את הלכה? או שזה מצריך צביעה חדשה לחלוטין?

מבחינה מכנית - יש נורית כרית אוויר דולקת והמזגן לא מוציא אוויר מפתחי איוורור מרכזיים. איש המכירות הכניס את הרכב למורשה סיטרואן וטען שהתיקונים הנ"ל יעלו 1000 ש"ח, והתיקון עליהם. המחיר המבוקש הוא 22K.

כמו כן לא ברור מה היסטוריית הטיפולים של הרכב - במורשה נאמר לי שהוא טופל כל שנה בזמן, אבל כשבדקתי את מערכת הקירור ראיתי שהנוזל הוא שקוף ושומני. ככה נראה נוזל הקירור ביסטרואן?

מה דעתכם? האם להתקדם עם הרכב הנל לבדיקה או להמתין שיעלה רכב נורמלי בלוחות הפרטיים?

אגב אני חושב לבצע בדיקת שילדה בלבד, איזה מכון באיזור חיפה מציע שירות של שילדה בלבד?

פורסם

פשוט בושה שבטרייד אין של חברה גדולה כמו לובינסקי מחזיקים רכב מבלי שתיקנו ליקויים כמו שפירטת. ועוד נורית כרית אוויר דולקת. פשוט חובבנות של מגרש.

במידה ויש לך עוד זמן (חודשיים ככה) אני ממליץ לך להיעזר בסבלות ולחפש עוד רכבים. יש הרבה סיטרואנים C4 ומחירי השוק בריצפה. לא משנה כמה "נדיר" הרכב-תמיד תמצא משהו יותר טוב, השאלה מה ומה התקציב שלך.

חשבת על עוד דגם?

כעת: יונדאי i10 שנת 2015, 1.0, ידנית.

בעבר: יונדאי אקסנט שנת 2005, 1.5, אוטומט.

פורסם (נערך)

בתקציב שלי, עד 30K - אני די ננעלתי על הC4 מנוע 2000. הכי בטיחותי, הכי נח, הכי חזק. לפחות ממה שאני ראיתי. אבל אני לא נעול עליו ולא מוכן לשמוע על רכבים אחרים, תמיד פתוח להצעות נוספות.

הכי חשוב שיהיה בטיחותי ואוטומט.

אני עובר עכשיו על היסטוריית הרכב- הוא כל חייו טופל במורשה. ואכן אני רואה שהוא חטף כמה מכות בדלתות וכו', וכנראה לא משהו רציני.

אני מצרף את ההיסטוריה, אם מישהו מוכן לעבור ולהעיר אם הוא רואה משהו חריג אני אשמח.

אני רואה שנורת כרית האוויר מצריכה החלפת מחשב כרית אוויר, ושבעיית המיזוג קיימת כבר 3 שנים.

החליפו לרכב הזה 3 פעמים רידאטור או שאני טועה?

https://drive.google.com/file/d/0B6_BbNrrnWiwLWxkb3M2RHhSUlpIcW9wYkVmSnlzSFhtT25r/view?usp=sharing

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

עברתי על ההיסטוריה של הרכב.

הרכב הזה עבר המון תיקונים והחלפות-רדיאטור, נורות שדלקו, ניקיון של חיישנים. אני הייתי אומר לך תעבור לרכב הבא. לא יהיו חסרים רכבים שמורים.

במידה ותחליט כן לעבור לשלב הבדיקה של הרכב הזה אני ממליץ לך לקחת אותו לבדיקה במוסך שמתמחה ברכב-אורן שירותי רכב, שאפט, גבע שמומלצים כאן בפורום על מנת שיבדקו את הרכב.

יונדאי אקסנט/יונדאי גטס/יונדאי אלנטרה/פיאט פונטו/פיג'ו 206 נכנסים לך בתקציב חות מהC4...

פורסם

אני חייב להוסיף שכל התלונות שלך כבר דווחו בשנת 2012!!! במגרש כבר ידעו על התקלות!

פורסם

אכן. אני אוותר על הרכב.

בקשר לרכבים שהצעת - אני לא חושב שהם משתווים לC4 מבחינת נוחות ובטיחות. אני אמשיך לחפש..

פורסם

אני ממליץ לך לקרוא את השרשור הבא:http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?423498-%D7%93%D7%95-quot-%D7%97-%D7%9E%D7%A9%D7%95%D7%9E%D7%A9%D7%AA-%D7%A4%D7%92-%D7%95-206-%D7%9E%D7%95%D7%93%D7%9C-2004-1-4-%D7%99%D7%93%D7%A0%D7%99%D7%AA

למרות שמדובר על גיר ידני תוכל לקבל חוות דעת על עוד רכב.

פורסם

בתקציב שלך אתה יכול לקנות רנו מגאן 2008-9 מלוקקת. אז נכון, היא לא "חזקה", אבל היא נוסעת יופי, חסכונית מאוד, בטיחותית ונוחה מאוד.

לא עדיף, מאשר לחפש רכב נדיר יחסית, ושבכל זאת יותר מתוחכם?

אל תשכח, שכל רכבי המנהלים וצפונה יקרים הרבה יותר לתחזוקה שוטפת ותיקונים...

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם (נערך)

תיכנס לאתר של קרטר,יש שם C4 מנוע 2000 משנת 2007 עם 100K קילומטר בסביבות המחיר שאתה רוצה...

בנוסף לזה סתם ליידע כללי למגאן 2 יש ESP בכל הגרסאות....לC4 עד שנת 2008 היה ESP רק בגרסה במפוארת שלו(PK) והחל משנת 2008 היה בC4 ESP בכל הגרסאות

המשך יום טוב

זיו

עריכה אחרונה על ידי Jeka88

Peugeot 5008 1.6T Active 2020

פורסם

הרכב בקרטר נראה טוב.

השאלה אם הם עוד מגרש כמו השאר, או שהם באמת עומדים מאחורי הפרסום- נחזרה תוך 5 ימים?

אחריות לחצי שנה?

נבדוק את זה מחר.

תודה.

פורסם

באותה מידה 307 מנוע 2000 אמין בטוח ונח כמו C4. זה כמעט אותו רכב רק עם קצת פחות אלקטרוניקה בקונסולה המרכזית.(אותו מנוע וגיר).

אני בטוח שאחד כזה יהיה לך יותר קל למוצא, היו לי 2 כאלה משנתונים שונים, כיף של רכבים.

השני נקנה מיד ראשונה אחרי שאת כל הרג'קטים הוא ספג (בין היתר הוחלפה משאבת הגה), והבדיקה שעשיתי במבדק הרצליה יצאה חלקה שאפילו אני לא האמנתי.

באופן כללי, אם זה לא מכלול כבד שהוחלף (מנוע או גיר) לא נראה לי שאמור לעניין אותך כל עוד הכל בוצע במקצועיות. אתה קונה רכב במצב נתון.

אם הוא טוב , אז הוא טוב.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם (נערך)

התכוונת אולי ל407? כי חיפוש 307 מנוע 2000 ביד 2 מעל שנת 2007 הניב בדיוק 2 תוצאות. נראה שהוא אפילו יותר נדיר מהC4 מנוע 2000.

גם דיברתי עם קרטר - המחיר באתר ההוא סופי, לא ניתן לקחת את הרכב לבדיקה. מוזר מאוד.

עריכה אחרונה על ידי אספ
פורסם

וואלה, לי היו 2002 ו 2005. איפה שזרקת אבן פגעת באחת כזו. לא היו כאלה נדירות. אבל גם 407 זה המנוע והגיר של c4. יש גם מנוע 2200 וגיר zf. לא יודע איך האלקטרוניקה שם , בעייתית או לא. לדעתי ה 407 נמכרת במחירי שחיטה.

Casper כתב: "היום יום שני בשבוע. זהו יום הרביעי במספרו שלא נגעתי באוטו.ורק מהמחשבה הזאת עולה אצלי לחץ דם.נראה לי שאלך להחליף ריחן." :roflmao: 30.1.2006 פורום VAG

פורסם

השנים הללו ישנות לי מדי, אני לא רוצה רכב בן יותר מ8.

הבעיה עם ה407 שהוא נראה לי רכב מכוער. אם אני הולך לשפוך עשרות אלפי ש"ח על רכב אני מעדיף שהוא ייראה לטעמי.

בכל מקרה אני מתכוון לראות את הרכב של קרטר בשישי הבא(או לפני אם אצליח לצאת מהעבודה מוקדם יותר באחד מהימים), אם אני אצליח להוציא מהם טסט(כי הוא נגמר בדצמבר) אני אקנה את הרכב.

32K זה ממש הטופ של התקציב שלי ולא נשאר עם מה ליישר קו. לפחות לא בחודש וחצי הקרובים.

הבחור שם טוען שיש היסטוריית טיפולים מלאה, ככה שאם לא צפוי טיימינג בקרוב אני אמור להיות בסדר.

או שזו טעות לדעתכם לקנות רכב מבחינת תקציב על הקשקש?

• תוכן חדש...