Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4269 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מעוניין להליף צמיגים ליונדאי I20 שלי, יש לי את המידה(14*70*175), השנתון שלי הגיע עם צמיגי HANKOOK, אבל אני מעוניין להשוות את הנתונים שלי לשאר הנתונים של הצמיגים באותה רמת מחיר, ואין את זה בשום אתר!.

מישהו מכיר אתר שיש בו את כלל הנתונים לפי דגם הצמיג?

לצורך הבהרה,בנתונים הכוונה לטבלה של התקינה האירופית, כפי שמופיע בtireclub, אך לא מופיע ברוב אתרי היצרנים ובtires4u

פורסם (נערך)

אין דבר כזה שלא מופיע באתרי היצרנים (*). אתה פשוט צריך להיכנס אל האתרים האירופאים שלהם.

לחילופין אתה יכול לחפש לפי המידה והדגם בתוספת 'EU Label'.

יש כמה אתרי מכירות בריטיים שפורסים את המידע כמו - www.mytyres.co.uk

* אתה יודע מה, אני אסייג את עצמי טיפה. נתקלתי בצמיג או שניים שלא מופיעים לפעמים. ההשערה שלי היא שמדובר בצמיגים שפותחו לפני התיוג האירופאי ואולי טרם עברו מבחן שכזה, אם הם מחוייבים לו. באתרי מכירות זרים ניתן בכל זאת לפעמים למצוא את הנתון החסר.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

תודה, משום מה שכהרצתי חיפוש בגוגל רק עם פרטי הצמיג קיבלתי רק אתרי מכירות ברוסית, ומשם הלכתי לאיבוד...

כפי שנראה, הצמיג הכי עדיף עד 300 ש"ח הוא ה GODDTYEAR EFFIGRIP COMPACT

פורסם (נערך)

מציע לבדוק גם את התמחורים של קונטיננטל EcoContact 5, מישלין Energy Saver ויוקוהמה AE-01 (נקרא לפעמים AE.Drive).

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...