Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הזמנת פנסי ערפל מאייבי

FiS
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

אני מעוניין להתקין ברכב שלי פנסי ערפל, לא הסטנדרטיים והמשעממים שמגיעים כסטוק בהונדה סיוויק.

הסתובבתי באייבי וראיתי זוג פנסי ערפל מתאימים בצבע צהוב.

http://www.ebay.com/itm/181537710192...%3AMEBIDX%3AIT

רציתי לשאול האם גם על פנסי ערפל צריך להיות תו תקן? התבוננתי ועל הפנסים עצמם לא מוטבע איזשהו סימן של תקן אירופאי.

בכללי, האם יכולים לעשות לי בעיות במכס\דואר עליהם? מכיוון שאלה אינם אורות דרך.

עוד דבר, המשלוח שרוצים עליהם באייבי נורא יקר, כעלות המוצר בערך. הסתכלתי באתר BUY2USA וראיתי שעל אותו גודל חבילה במשלוח ימי רוצים רק 20$ כך שסה"כ הכל יוצא לי 67.5$ הכל כלול. האם השירות הוא שירות טוב וכדאי להשתמש בו?

מוזמנים לשאול ולהתייעץ בתחום מצלמות דרך לרכב

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

תקנות התעבורה:

347.(א) בנוסף לפנסי החזית, כאמור בתקנה 334, מותר להתקין ברכב מנועי בחזיתו לא יותר משני פנסי ערפל אשר אורם לבן או צהוב ושיופעלו בנפרד מפנסי החזית.

(ב) פנס הערפל יותקן בגובה של לא פחות מ-25 ס"מ מפני הקרקע ושום נקודה המוארת באורו לא תהיה גבוהה מהנקודה הגבוהה ביותר המוארת בפנסי החזית כשהם מאירים באור נמוך.

תוספת שניה לתקנות התעבורה:

16. (5) פנסי ערפל קדמיים לפי תקנה 347 (א) יתאימו לאחד מאלה:

(א) 19 ECE REG.;

(ב) /762/76EEC.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

BUY2USA בסדר גמור, אבל הם מרובעים לגמרי ויעבירו את החבילה שלך את כל האישורים הנדרשים ואם אין להם אישור תקינה הם פשוט לא יגיעו.

דרך אגב, המחיר של המשלוח נראה לי נמוך מדי. אתה יודע שזמן המשלוח הימי זה חודשיים פלוס מינוס?

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אפילו אין מידע על התקנים האלה באינטרנט.. ובטח שלא יצוין באייבי על כך. שאלתי את המוכר.

אם הוא ירשום על החבילה שאלה בעצם זוג פנסים לדיסקו (8)) עד כמה לדעתכם זה יהיה אפקטיבי?

כי במילא החבילה עולה 45$ ולכן לא חייבת במע"מ\מכס.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

יש מידע. רק שאני לא יודע כמה זה יעזור לך. מדובר בתקנים אירופאיים שזו תכלית השאלה שלך במקור.

אגב, התעלמתי מהחוק שמתייחס למתי מותר להפעיל פנסי ערפל (ערפל, גשם שוטף, שלג).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק בגלל זה אני מעוניין בפנסי ערפל, הדרך לעבודה (באזור קיבוצי מנשה) רווית ערפלים, ויכול מאוד לעזור. פרט לכך זאת גם תוספת קוסמטית מכובדת לאוטו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עוד שאלה שצצה, רשום במוצר שהוא מתאים להונדה סיוויק משנים 09-11.

http://m.ebay.com/itm?itemId=121365620230

השאלה היא האם יש מתיחת פנים גם לפנסי הערפל כך שלא יוכלו להתאים לרכב? מכיוון שבתמונה עצמה מופיע בדיוק הדגם של הרכב אבל אני מעריך שזה פוטושופ.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יכול לספר לך על פנסי ערפל שאני קניתי מאיביי, והם הגיעו בדיוק לאחר 22 ימים ללא מכס , ללא עיקוב ומשלוח כרגיל ללא יוצא דופן.

במקרה שלי אלו הפנסים שהוזמנו: לינק

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כן אבל הקטע שאני רוצה שיתאימו להכנה של האורות ערפל

באוטו, ו האוניברסלי הזה מי יודע לאן יתאימו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אם אני לא טועה קיים הבדל עיצובי בין ההונדות האמריקאיות לאירופאיות לאורך כל השנים האחרונות.

זה בהחלט יכול לעמוד לרועץ בענין זה.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מדבר באופן כללי על המשלוח, לא נראלי שיעשו לך בעיות כלשהן.

וחפש ביוטיוב או גוגל תמונות\סרטונים של הסיויק ליפני ואחרי המתיחת פנים ותראה אם פנסי הערפל זהים, על פי מה שאני יודע הם זהים אבל מומלץ לעשות וידוא.

כל כך קר היום שראיתי פוליטיקאי מכניס את היידים רק לכיס הפרטי שלו.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

בדיוק בגלל זה אני מעוניין בפנסי ערפל, הדרך לעבודה (באזור קיבוצי מנשה) רווית ערפלים, ויכול מאוד לעזור. פרט לכך זאת גם תוספת קוסמטית מכובדת לאוטו.

גם פרוג'קטור ערפל לא יעזור בכביש הזה. ראות 0, פשוט נוסעים לאט לפי הקו של השוליים.

(יש לי פנסי ערפל וזה עוזר בעיקר בגשם כבד. לא בערפל כבד).

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

התבוננתי קצת בתמונות משנים שלפני המתיחת פנים ושל האחרי, ולא נראה הבדל כלשהו, רק בצורת פנסים שונה ומעין פס עיצובי שנוסף לאורך הפגוש.

למשל לפני המתיחת פנים (עד 2009)

0e4jwzfynwty.jpg

ואחרי (2009+)

q5mgtzyyn225.jpg

כבר ממש מבלבל כל העניין הזה, כי תכלס לא נראה איזה שינוי, אבל מצד שני גם הבדל של חצי ס"מ יעשה את המוות.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...