Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4291 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

סוף סוף התפנה זמן ויש חופש לעשות כמה פרויקטים :)

החלטתי לצבוע חלק מהגריל של הרכב שהיה מצופה בניקל והתקלף

פעם ראשונה שיצא לי לצבוע, מקווה שתאהבו.

מהלך העבודה מתואר בתמונות:

1) פירוק הגריל מהרכב:

Untitled-3.jpg

2) עטפתי בדבק את הניקל האמיתי שלא נפגע

New.jpg

New2.jpg

3)בזמן הצביעה (לפי דעתי זאת התמונה אחרי השכבה השנייה):

New3.jpg

4) תוצאה סופית לאחר 4 שכבות והמתנה מכניסת שבת עד יציאת שבת על מנת שיתייבש בצורה טובה:

new5.jpg

56.jpg

בין כל שכבה לשכבה חיכיתי כ חצי שעה ולאחר מכן ייבוש כללי במשך כל השבת ובמוצ"ש הרכבתי חזרה.

אני אהבתי,

מקווה שאתם גם :)

פורסם

אהבתי מאוד, יצא יפה. תתחדש.

תפנק אותנו בעוד תמונות של הרכב, פנים/חוץ, קאמרי 2001 זה לא משהו שרואים כל יום על הכביש. (לפחות אני לא רואה)

פורסם
אהבתי מאוד, יצא יפה. תתחדש.

תפנק אותנו בעוד תמונות של הרכב, פנים/חוץ, קאמרי 2001 זה לא משהו שרואים כל יום על הכביש. (לפחות אני לא רואה)

תודה רבה !

בדיוק אני מכין את הרכב לחורף אני בקרוב אעלה תמונות עדכניות,

יש תמונות מלפני שנתיים בערך שנמצאות בנושא הזה:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?464670-%D7%93%D7%99%D7%98%D7%99%D7%99%D7%9C%D7%99%D7%A0%D7%92-Toyota-camary-2001

(לא השתנה יותר מדיי חוץ מהגריל חח)

פורסם
עבודה טובה יצא יפה. אבל היה עדיף כבר לצבוע בצבע קבוע ורגיל לא?

תודה

מה הכוונה צבע קבוע ורגיל ?

פורסם
תודה

מה הכוונה צבע קבוע ורגיל ?

ספריי צבע שחור רגיל.

אני גם התחלתי לצבוע את הפלסטיקה אצלי ברכב עם פלסטי דיפ והבנתי שזה לא חכם אם גם ככה זה לא משהו שנרצה להוריד באיזשהו שלב.

Renault fluence 2.0L 10

01 FIAT Punto HGT

01 FIAT Punto ELX

• תוכן חדש...