Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מסך 50" טושיבה במחיר 2700 ש"ח

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4273 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקר טוב,

ראיתי בעיתונים פרסומים על מבצע של ניופאן / אולסייל -

טלויזיה טושיבה HD בגודל 50" במחיר 2700 ש"ח.

הם לא כותבים על איזה דגם מדובר.

מה דעתכם בנידון?

פורסם

יש לך גם LG בגודל 50" (פלזמה) ב 1999 ש"ח ב GETIT

http://www.getit.co.il/Prod/74170/

יש להם מבצעים מעולים על טלויזיות, אם אתה מחפש דיל טוב - שווה לבדוק מידי פעם.

בעיקרון, החיסרון של פלזמות נעוץ ב: פליטת חום מפגרת מהמסך, משקל (טון ורבע) וצריבת מסך (שבאה עם הזיקנה\שימוש).

בתור אחד שיש לו פלזמה בבית, לא הייתי קונה שוב (גם בגלל העובי\גודל\משקל). יש היום טלויזיות LED באיכות מצויינות למשתמש הממוצע, אין צורך ביותר מזה.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
יש לך גם LG בגודל 50" (פלזמה) ב 1999 ש"ח ב GETIT

http://www.getit.co.il/Prod/74170/

יש להם מבצעים מעולים על טלויזיות, אם אתה מחפש דיל טוב - שווה לבדוק מידי פעם.

בעיקרון, החיסרון של פלזמות נעוץ ב: פליטת חום מפגרת מהמסך, משקל (טון ורבע) וצריבת מסך (שבאה עם הזיקנה\שימוש).

בתור אחד שיש לו פלזמה בבית, לא הייתי קונה שוב (גם בגלל העובי\גודל\משקל). יש היום טלויזיות LED באיכות מצויינות למשתמש הממוצע, אין צורך ביותר מזה.

איציק

שיחקת אותה.

יש לי LG דומה בגודל 42" והיא טובה מאוד אבל מפריע לי שהיא רק 1024 על 768, כי אצלי היא מחוברת למחשב וזה לא כיף לגלוש ככה וכו'.

הלינק שנתת לי מתייחס למסך שהוא HD Ready לפי זה שכתוב 1366 על 768 נכון?

השאלה רק אם זה מספיק טוב לכזה גודל של מסך. או שכדאי לחפש משהו שהוא ממש HD Full.

פורסם

הפרסומים האלה של אולסייל \ ניופאן בדרך כלל למכשירים "מתצוגה"

אני מניח שזה יכול להיות מכשיר שהיה בחנות, מכשיר שנקנה והוחזר מסיבה כלשהי, מכשיר שהיה במכון התקנים, או כל סיפור דומה אחר.

פורסם
הפרסומים האלה של אולסייל \ ניופאן בדרך כלל למכשירים "מתצוגה"

אני מניח שזה יכול להיות מכשיר שהיה בחנות, מכשיר שנקנה והוחזר מסיבה כלשהי, מכשיר שהיה במכון התקנים, או כל סיפור דומה אחר.

GETIT מוכרים ערימות של טלויזות מעודפים (חדשות, לא תצוגה) ואם זה תצוגה אז רשום באופן ברור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם (נערך)

בתחילת השנה קניתי LED LCD טושיבה 40 תומכת FHD והכל, ב1990 ש"ח במחסני חשמל (אני לא יודע עד כמה אפשר להאמין להם, אבל הבנתי מהמוכר שהסטוק של הדגם הזה עף להם די מהר), כך שאם זה דגם דומה, המחיר נשמע מאוד הגיוני, ואפילו קצת גבוה.

אתה לא חייב לשלם 6-7 אש"ח על טלוויזיה טובה.

למי שאמר פלזמה, היום כמעט ואין פלזמה, יש מבחר עצום של LED LCD זולות, שדי דחק את הפלזמות מהמדפים.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...