Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא מיני עד 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

טוב אז בהתחלה חשבתי להשקיע יותר כסף ברכישת רכב, ולאחר מחשבה החלטתי שכרגע זה לא הכרחי,

אני רוצה להחליף את האלטו שלי לרכב, שהוא יותר רכב, ושיהיה גם נוח, מינימום 1200 סמק, רצוי יותר.

צריכת דלק הגיוני, מינימום 1 ל12

עדיף אוטומטי, אבל אם יש המלצה ספציפית על ידני זה גם הולך...

שיהיה בבעלות פרטית עם קמ יחסית נמוך, ואם אפשר יד ראשונה

אני לא באמת צריך אוטו גדול, כי אני רווק, אבל שלא יהיה קופסת גפרורים

מבחינת תקציב 35-40k

כרגע ראיתי c4 שעונות על הקריטריונים, 2008-2009, אבל לא סגור ומאוד פתוח להצעות,

כמו כן הלחיצו אותי טיפה על בעיות חשמל,

אשמח להשכיל מתגובותכם, אם שכחתי משהו תגידו ואוסיף

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

לא קופסת גפרורים אבל יותר גדול משלך = סופר מיני.

חשבת על סופר מיני ?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

תרים קצת את התקציב שלך ותתפשר על גיר ידני ותקבל סופר מיני בת שנתיים שלוש, שלא תצרוך הרבה יותר דלק מהאלטו שלך.

היפניות דווקא לא רלוונטיות כל כך לתקציב שלך.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

פורסם

אם אתה מרים את התקציב שלך לאיזור ה45-50 אלף ש"ח, אתה יכול למצוא יונדאי i20, פורד פיאסטה, רנו קליאו ועוד רכבים ידניים בני שנתיים - 3 שנים. כמובן רכב מתחת ל3 שנים הוא עם אחריות עדיין (למעט פולקסווגן, סיאט או סקודה שלהן רק שנתיים אחריות)

פורסם

הק"מ מצוין לשנתון, אתה עולה בשתי קטגוריות, אך אתה עולה גם מהותית בצריכת הדלק ומקבל רכב ישן יותר שמתקרב לגיל 7.

האוטו עצמו לא גרוע, אבל קח בחשבון שתצטרך לחפש אחת שתוחזקה כראוי עם היסטורית טיפולים מסודרת. בנוסף הגיר האוטומטי לא הכי אמין. הרץ בחיפוש את הצירוף AL4 או DP0 ותבין.

פורסם

מי שללא תאונות ותצא טוב יותר בבדיקה.

פורסם
הק"מ מצוין לשנתון, אתה עולה בשתי קטגוריות, אך אתה עולה גם מהותית בצריכת הדלק ומקבל רכב ישן יותר שמתקרב לגיל 7.

האוטו עצמו לא גרוע, אבל קח בחשבון שתצטרך לחפש אחת שתוחזקה כראוי עם היסטורית טיפולים מסודרת. בנוסף הגיר האוטומטי לא הכי אמין. הרץ בחיפוש את הצירוף AL4 או DP0 ותבין.

מסכים לגבי הבעיות בגיר, ברכב של אחי, כמדומני מודל 2008, היו המון בעיות בגיר, מוסך היבואן לא הצליח להתמודד, לאחר מספר סשנים שלחו אותו למוסך המרכזי, שם נמצא ה "מומחה" שפתר לו את הבעיה, מזל שזה היה רכב ליסינג, מפחיד אותי לחשוב כמה היה עולה הסיפור הארוך הזה אם זה היה רכב שלו ולא בתקופת האחריות.

נוסע בפריוס 2008

פורסם

מה עם יונדאי I20 יוצאת ליסינג/השכרה? בתקציב שלך אני מאמין שתוכל למצוא אחת שהיתה בחברת ליסינג גדולה עם אחריות ולהיות בראש שקט.

לי יש I20 שנת 2009 מנוע 1.4 100 כ"ס אוטומטית שנוסעת כל יום מעל 100 ק"מ, אמנם 70-80 אחוז מהנסיעה מחוץ לעיר אבל עם מזגן דלוק+נסיעה באזורים הרריים ומפותלים וצריכת הדלק עומדת על 15 ק"מ/ל',הרכב מאוד מרווח יחסית לסופר מיני, נוח, מאובזר מאוד, בטיחותי (5 כוכבי בטיחות ושלל מערכות בטיחות, 6 כריות אויר).

לדעתי, שווה לך לבדוק את האופציה הזו.

• תוכן חדש...