Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב לא מיני עד 35k

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תוסיף לרשימה שלך גם מגאן דור שני, 2008-9. תמצא אחת מלוקקת מכל הכיוונים ועוד תקבל עודף. תצא עם רכב נוח, בטוח, מרווח וסופר חסכוני (תודה, AL4!)

אל תקנה את הסיפורים על הגיר הזה - הוא מאוד חכם, ולכן תורם לחיסכון משמעותי בדלק ובבלמים, ואם לא ננהג בפראות, מחזיק יופי (אצלי עשה 215,000 ק"מ ועוד היד נטויה).

מצטרף לאזהרות של כולם כאן - יותר חשוב לשם יד על רכב שמור ומטופל לפי הספר, מאשר להתעמק ביצרן - כולם לפחות בסדר גמור.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

ממה שאני מבין מההודעה שלך למגאן ולc4 בשנים הללו היה אותו סוג מנוע? האם להחזיר את המחשבה על הסיטרואן? מבחינה חיצונית אני מעדיף אותו על הרנו, ומה בנוגע לבעיות חשמל, זוהי לא מחלה נפוצה?

כמובן שכרגע החיפוש שלי הוא לפי ק״מ נמוך וטיפול לפי הספר..

פורסם

דייהטסו סריון תתאים

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מה שמשותף למגאן ול C4 זה הגיר ונפח המנוע. שני המנועים אמינים אולי אפילו מאוד אמינים (זה של הרנו בוודאי).

במגאן מהשנתונים האלו אני לא יודע על בעיות חשמל, אני חושב שגם בסיטרואן אין בעיה מיוחדת... תמשיך לשאול. לדעתי זו תהיה קניה טובה מאוד.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

פורסם

תודה דב, מה פיאט גרנדה ירדתי כי ראיתי שהיא חלשה, וזו הסיבה המרכזית שאני מחליף את האלטו, אבדוק את האופציה של הסיטרואן, נראה לי זה יהיה שדרוג מהנה.

נרא כמה קל/קשה יהיה למכור את האלטו

פורסם
מה שמשותף למגאן ול C4 זה הגיר ונפח המנוע. שני המנועים אמינים אולי אפילו מאוד אמינים (זה של הרנו בוודאי).

מנוע המגאן אכן אמין - אך כשהתקלות מגיעות הן יקרות מ-א-ד לתיקון. כמו"כ החלפת רצועת טיימינג תעלה כ3K ש"ח לפחות.

לא סתם אפשר לרכוש רנו מגאן משנת 2008 ולקבל עודף מ-20K...

בין מגאן ל-C4 הייתי בוחר ב-C4 בלי לחשוב פעמיים.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

טוב החלטתי שהc4 יכולה להיות בעייתית, ויש סיכוי שאשלם הרבה על הבחירה, בנוסף קיבלתי המלצה מגורר עם וותק של 20 שנה, לא ללכת עליה.

אז אני מחזיר שוב את השאלה בנסיון למצוא רכב מתאים.

דגש יותר על אמינות ונוחות וחשוב שהמנוע לא יהיה חלש, מוכן להתפשר בצריכת דלק..

פורסם

יונדאי גטס, זה רכב אמין, בנהיגה רגועה אפשר להשיג צריכת דלק סבירה, יש דגמים מאובזרים וסבירים מבחינת בטיחות, תחזוקה לא יקרה.

בתקציב שלך אפשר למצוא אחת פרטית, בלי יותר מדי ק"מ ומשנתון מאוחר.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם

מה הדעה לגבי:

סובארו B3 האצ'באק 2008,

פיג'ו 206+ 2011,

פיג'ו ,307,308 207 בשנים של 2008-200

קרוז 2009, 2010

אני בקרוב מוכר את האוטו, לכן אשמח להסגר על רכב מסוים, וכפי שאתם רואים אני מגשש באפלה..

פורסם

B3 - לא חסכונית בדלק, שוק חלש יחסית, מנוע 1.5 חלש, רכב לא מאובזר במיוחד ולא הכי בטיחותי מה שכן רכב אמין.

206+ - רכב מיושן שמבוסס על 206 המקורית, מנוע 1.4 אמין, גיר ידני, צריכת הדלק צריכה להיות טובה, אני זוכר בעיות עם המזגן ברכב הזה, כדאי לבדוק האם טופל במסגרת האחריות. אני לא בטוח כ"כ שב35K אפשר למצוא אחת מ2011 במצב טוב.

307/308/207 - יותר מודרניות, עדיין אותו גיר AL4/DP0. בכללי רכבים אמינים חוץ מהגיר.

קרוז - הדעות מאוד חלוקות לגביי הרכב הזה, ה1.6 הישנות פשוט איטיות, והיו אפילו תלונות על זה שהרכב נכבה באמצע הנסיעה, אני הייתי חושש מזה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...