Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4275 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לגבי הqd הבנתי ויש שפריצר מוכן.

תקבל את מסקנותיי בשאיפה מחר.

יפה שאתה יודע שבביף בורגניון יש עלי דפנה, זה באמת חלק מהמתכון [emoji1]

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

צ'יפופו, תודה על ההסברים המקיפים.:-)

אם תוכל עוד קצת לפרט על התהליך.(ותקן אותי אם אני טועה):

ריסוס פנל ב ONR QD (זמן המתנה?)

מעבר עם הכפפה (בצורת "נחש"? בצורת "ONE DIRECTION?)

איך אתה מייבש אם בכלל?

האם הכפפה נוטפת או סחוטה?

מתי אתה טובל אותה שוב בדלי?לאחר מעבר אחד?מעבר על כל הפנל?,לפי כמות הליכלוך עליה(לפי ה"רגש")?

כנראה בסופ"ש אנסה את השיטה שלך רק מתוך סקרנות.

אגב 2 כפפות=אחת לחלק התחתון של הרכב?

מתכוון להשתמש באחד הדליים בתמונה.

כפפה לבנה של מגס וירוקה של קארפלאן

מגבות לבאפינג או הירוקות או הצהובות (570GSMׂ) של הקוריאני.

20140802_121027[1].jpg

פורסם

אפרט:

קודם כל מרסס פאנל, לצורך העניין דלת, ממתין כשלושים שניות (או יותר), לוקח את הכפפה מהדלי וסוחט אותה עד שלא נוזלות ממנה טיפות, כך יותר קל לייבש לאחר מכן.

מעביר את הכפפה ב-snake pattern כמו שתיארת, את החלק שמתחת לפס הגנה שעל הדלת שומר לסוף (ובכלל, חלקים תחתונים משאיר לסוף הנקיון כדי להבטיח שהמים יהיו נקיים כמה שיותר לחלקים ה"חשובים" ברכב).

לאחר המעבר הראשון, סוחט מעט את הכפפה, הופך אותה, ועובר שוב עם הצד הנקי כדי להבטיח שלא השארתי איזור מלוכלך.

לאחר מכן, זה השלב שבו מנקה את הכפפה במים המדוללים.

טיפ קטן ומועיל: שהדלת נקייה, עוד לפני הייבוש, מרסס את הפאנל הצמוד אליו (במקרה שלי כנף אחורית, רכב 2 דלתות, במקרה שלך דלת הבאה).

הטיפ הזה יחסוך לך 2 דברים: המתנה לonr ש"יעשה את שלו" לאחר הריסוס כי בזמן הזה אתה מבצע פעולה במקום לעמוד כמו גולם :), ושאריות של ריסוס על פאנל נקי לאחר ייבוש, ברוח קשה לשלוט.

לאחר הריסוס של הפאנל הצמוד, מייבש עם מגבת אובר, מידי פעם משתמש בbsd כ-drying aid, לא תמיד.

כשסיימת, ממשיך לנקות את הפאנל הבא בדיוק באותה השיטה.

פאנל גדול כמו גג מחלק ל-2.

אגב 2 הכפפות שלי הן ירוקות של קארפלאן, דיי מכור אליהן ולפי דעתי אין טוב יותר מכפפת נודל בנקיון עם onr.

"יאללה בירי".

פורסם

איף צ'יפופו אחרי כל פוסט שלך אני מרגיש נודניק עם מלא שאלות, אז יאללה:

1. אתה סוחט את הכפפה מהתמיסה עד שזה לח?, אתה לא מאבד אפקטיביות? מספיק שהכפפה תיהיה קצת לחה מהמרינדה? :)

2. אם אני שוטף בשעות הערב/לילה יש סיבה שאני לא אתפור את כל הרכב במכה?, זאת אומרת qd על הכל, שטיפת פאנל בתורו ואז ייבוש של הכל בסוף.

3. מה דעתך עך שיטת גרי דין? לא יהיה הכי בטוח לזרוק סט מגבות קוריאני לדלי ולעשות כל פאנל עם מגבת נקייה לגמרי?

פורסם

בכיף, המטרה היא להפוך לשף בסופו של דבר.

1. מספיק שהכפפה תהיה לחה, לא חייבת להיות ספוגה ומטפטפת, מיותר ומאריך את העבודה.

2. את הרכב שלי מנקה ב50 דקות כולל ג׳אנטים, ואני ממש לוקח את הזמן.

את הרכב שלך אתה תנקה משמעותית מהר יותר, לאחר שתתפוס את השיטה.

3. לא אוהב את השיטה של גרי דין, היא לא מתאימה לרכב מלוכלך, אלא לכזה שמצריך נקיון ברמת הקוויק דיטיילינג, ובשביל זה יש את שיטת המטליות.

"יאללה בירי".

פורסם

לא הבנת אותי.. לא התכוונתי לשיטת גרי דין אחד לאחד אלא פשוט לשיטה שהצעת , אותו תהליך לגמרי, רק במקום כפפה ושטיפה שלה בין הפאנלים להשתמש במטלית טבולה לכל פאנל.

יש הבדל בין מטלית מושרית בחומר לכפפה?

פורסם

עם כפפה יהיה פחות חיכוך ולחץ כנגד הפח, אתה לא רוצה להריץ מגבת על פח לא נקי (לא נקי במקרה שלנו, הכוונה לרכב שמצריך יותר מריסוס וניגוב). אתה יכול לנסות גם את מה שהצעת, לטעמי פחות בטוח משמעותית.

"יאללה בירי".

פורסם

גיל וירון עשיתם אותי רעב, באמצע הלילה...

וגיל כמה שאלות:

snake pattern הכוונה זיגזג כמו צורה של האות S או Z ?

אני צריך לקנות כפפה חדשה עכשיו, לדעתך הקארפלאן (זאת ?) עדיפה מהמגס?

ואתה משרה את הכפפה לילה בתוך הדלי.?

פורסם

זה s קטנה עם שווא נח בלי דגש בגד כפת בראש מילה.

הרגת אותי עם השאלה הזאת [emoji23]

אני עונה במקום גיל אבל כן את הכפפה אתה משרה בדלי.

זה קצת נראה כמו תה ירוק שהשאירו את התיון בפנים.

פורסם

אתם הארד קור! יצא מצב שלא שטפתי את הרכב שבועיים וכרגע הוא מטונף מאוד. כולל גריז והרבה חול על הטמבון מהאופניים.

צ'יפופו מאיפה אפשר לרכוש דלי גדול כזה שמתאים לרשת בתחתית?

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם
זה s קטנה עם שווא נח בלי דגש בגד כפת בראש מילה.

הרגת אותי עם השאלה הזאת [emoji23]

אני עונה במקום גיל אבל כן את הכפפה אתה משרה בדלי.

זה קצת נראה כמו תה ירוק שהשאירו את התיון בפנים.

קמת מבסוט הבוקר, אה..

ולא הבנתי את התשובה של snake pattern. [=

סבבה, אהבתי את התה הירוק.

• תוכן חדש...