Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הכנת הרכב לחורף

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום,

אז הגשם הראשון כבר היה אתמול, וזה הסימן לחשוב על טיפול חורף. האם אתם עושים טיפול מסויים,הגנה מסיימת או סתם עוברים את זה כמו כל עונה.

אני מתכוון לבצע ניקוי יסודי,פלסטלינה,אטימה לרכב ולגאנטים. בגזרה הפנימית רגיל: שאיבה,ניקוי ושימור הפלסטיקה.

אשמח אם תשתפו.

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 57
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

סוף סוף מגיע החורף.

אצלי מייושם האופטיסיל (די חדש 3 שבועות בערך), ואני רוצה לקנות את הsonax bsd וליישם על האופטי.

כמובן ניקוי פנימי, ולקנות אופטי בונד לפלסטיקה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

גם הכנה טובה שנעשה באמצע הקיץ אמורה להספיק לרוב החורף. היום היה הגשם הראשון והניסיון הראשון לבדיקה רצינית של ההגנה (לא אוהב לבדוק אחרי שטיפה, אוהב לראות בידינג אחרי שהרכב לא נשטף שבועיים פלוס, בתנאים אמיתיים יותר). התוצאות בינתיים סבבה לגמרי. הפוסו ששמת על הרכב שלך יכול לשרוד את החורף בקלות, לא מבין למה צריך לעשות פלסטלינה וליישם הכל מחדש (במיוחד אם זה אותו החומר, ולא סתם בשביל לנסות חומר חדש), במיוחד אם השטיפות השבועיות שלך הם כמו שצריך וכללות סיום בדמות סונאקס למשל.. צירפתי גם לכאן את הבידינג שהופיע היום בבוקר על הרכב המלוכלך.

unnamed.jpg

עריכה אחרונה על ידי KoM

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני מחכה שיגיע carpro spotless, אוריד כמה כתמי מים שמציקים לי (מאוד), ולאחר מכן שכבה srp, שכבה mpl ו-bsd לקינוח.

למרות שעשיתי את כל הפרוצדורה הנ"ל לפני כחודשיים מינוס, מעדיף לבצע שוב עכשיו במקום עוד שלושה חודשים בשיא החורף.

נראה לי שהפעם אוותר על פלסטלינה, הפח חלק מהיישום האחרון.

kom, בידינג נמדד אחרי שטיפה.

כנראה שהרכב שלך לא היה מאוד מלוכלך ולכן התוצאה היפה, אחרת היית רואה לא מעט טיפות מים לא אחידות ומיני שלוליות.

ההגנה לא עוטפת את הלכלוך שמעליה.

עריכה: זה כבר bsd + carpro reload :)

עריכה אחרונה על ידי sciPoPo

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני יישמתי לפני חודש בערך את WOLFTANG+פלסטלינה וזהו.

autogeek_2269_9173672.jpg

היום: סיטרואן קקטוס 2016./מיצובישי ספייס סטאר 2014

פעם: פיאט דובלו 2002, רנו קליאו 2012.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

kom, בידינג נמדד אחרי שטיפה.

כנראה שהרכב שלך לא היה מאוד מלוכלך ולכן התוצאה היפה, אחרת היית רואה לא מעט טיפות מים לא אחידות ומיני שלוליות.

ההגנה לא עוטפת את הלכלוך שמעליה.

שמח שאהבת את התוצאה, הלוואי והיו לי תמונות של לפני, כי הרכב היה עטוף בשכבה משמעותית של אבק (הרכב עמד יותר משבוע עקב חופשה). מה שאולי יכול להיות זה שהיה גשם ראשוני שניקה את רוב האבק ולאחר מכן גשם נוסף שנהנה מההגנה "חשופה". בלי קשר, ובסופו של דבר מדובר כאן בתוצאה על רכב שלא נשטף יותר משבועיים והיה מלוכלך בכל אמת מידה, אני מאד מרוצה מהתוצאה, לעניות דעתי הפוסו עם חיזוקי סונאקס יכול להחזיק יותר מחצי שנה בלי למצמץ יותר מדיי. הייתי מאד מעוניין לנסות את ה-SRP, אבל אין זמן..

פסיכו פאסאט 1.8T

פסיכו ג'טה 2.0 FSI

ו-205 1.4i שנת 98 :)

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

לגבי עמידות הפוסו אני בטוח שהוא יחזיק על הרכב גם אחרי החורף. בכל זאת יש כמה מקומות שהם מחוספסים וגם הרמת זוהמה שם מאוד גבוה,למשל על החלק התחתון של הדלת. בנוסף בחורף אני לא נוהג לשטוף את האוטו כל שבוע כמו בקיץ ולכן הזוהמה נשארת וזה מקשה על השטיפה,כאשר האוטם "טרי" על הרכב זה בהחלט צעד שמקל על השטיפה וגם הופעת סווירלס חדשים.

הייתי רוצה משהו הידרופובי על שמשות הרכב,צ'יפופו אתה מכיר משהו?

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

עשיתי פוליש לפני כמה חודשים, אבל אני אקח את זה צעד אחד קדימה עם הV38, לאחר מכן PL , ולגבי ווקס? הצעות יתקבלו בברכה.

בפנים? יש לי תכשיר חדש של CG לעור, וסוף סוף את הנאטורל שיין. נשאר לי רק להשיג LITTLE TREE בריח BLACK ICE ואני מסודר (איפה קונים בזול?)

M-TECH E46

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

איזה תכשירים מומלצים להגנת גומיות וחלקי פלסטיק בחורף, כאלה שבאמת מגנים ועמידים?

Leon 2014: HU: OEM | TW: MT23|MID: PROFI PHASE | AMP: Genesis Profile 4 | MONO: JL :

|Audio 250\1 | SUB: DLS Kw10|ALPINE PXE H650

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

צ'יפופו,הרכב יכול להגיע, הנהג לא..

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

האמת שאני רק עם onr ומים מזוקקים, עושה אחלה עבודה כבר כמה חורפים ברצף.

כנראה שהOnr משאיר שכבה כלשהי על השמשה שגורמת ליכולות הידרופוביות.

עריכה:

שכחתי שאחת הסיבות שאני משתמש ב-onr היא הסיבה הפשוטה שהוא לא "משאיר" כלום מאחוריו.

אז ההנחה שלי שגויה כנראה.

"יאללה בירי".

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...