Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סופר מיני או משפחתית

illay
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3856 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

שלום

צריך עזרה דחופה לרכישת רכב עד 15k אוטומט

שישמש אותי ואת אשתי לנסיעות קצרות באמצע השבוע, ונסיעות יותר ארוכות בסופשי"ם.

יש לנו תינוק קטן, מה שלוקח מקום של כיסא תינוק פלוס עגלה מאחורה.

אני מתלבט האם לרכוש סופר מיני, בגלל הצריכה המועטת בדלק.אך מצד שני אני מעוניין ברכב חזק.

(אני יודע שזה סותר, אבל הכוונה שיוכל לעלות עליות כשהוא מלא עם מזגן. בקשה מוגזמת?)

בתחום המשפחתיות, המליצו לי על הניסאן אלמרה2000 -2003 ועל הפאביה בערך באותם שנתונים.

בסופר מיני, פונטו ספייס, יאריס....

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שלום

צריך עזרה דחופה לרכישת רכב עד 15k אוטומט

שישמש אותי ואת אשתי לנסיעות קצרות באמצע השבוע, ונסיעות יותר ארוכות בסופשי"ם.

יש לנו תינוק קטן, מה שלוקח מקום של כיסא תינוק פלוס עגלה מאחורה.

אני מתלבט האם לרכוש סופר מיני, בגלל הצריכה המועטת בדלק.אך מצד שני אני מעוניין ברכב חזק.

(אני יודע שזה סותר, אבל הכוונה שיוכל לעלות עליות כשהוא מלא עם מזגן. בקשה מוגזמת?)

בתחום המשפחתיות, המליצו לי על הניסאן אלמרה2000 -2003 ועל הפאביה בערך באותם שנתונים.

בסופר מיני, פונטו ספייס, יאריס....

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

נתחיל בכח,כמעט כל רכב בהילוך המתאים יעלה כל עליה בארצנו, אם אתה ממש רוצה כח, תצטרך לבחור במשפחתית בנפח קצת יותר גדול כדוגמת לאנטיס 1800 או אלמרה 1800 לדוגמא.

דבר שני, אני לא יודע האם ניתן להכניס עגלה לספייס או ליאריס, עליך לבדוק את זה, למרות שאני מאמין שבהכנסה הנכונה זה כן אפשרי.

הפונטו זריזה בגרסת ה 80 כוחות סוס elx גיר רציף, שים לב לא לרכוש את הרובוטית.

היאריס לא בטוח תכנס לתקציב שלך, המחירון של טויוטה תלוש מהמציאות ובתקציב שלך יכנסו רכבים שחוטים.

האלמרה מאוד אמינה וגם הלאנטיס, אם בפונטו נכנסת עגלה רכוש אותה כי היא תענה לכל הדרישות שלך, אם לא נכנסת אז חפש לאנטיס או אלמרה .

Miata NC

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

הפונטו זריזה בגרסת ה 80 כוחות סוס elx גיר רציף, שים לב לא לרכוש את הרובוטית.

מה זה אומר גיר רציף? אוטומט רגיל?

באיזה שנתונים היית ממליץ?

תודה רבה

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

אני חושב שכדאי להוסיף לרשימה אקסנט וגטס. לנסות למצוא השמורה ביותר שניתן בשנתון המתקדם ביותר. עגלה תלוי מגודל, יש עגלות שנכנסות בקלות בבגז של סופר מיני.

אם דרוש רכב משפחתי, אפשרות נוספת זה פורד פוקוס, לא הכי חזקה אומנם, אבל בטיחותית למדי יחסית לרוב אסיאתיות של אותם שנים.

הבדל בצריכת דלק בין סופר מיני למשפחתית לא גדול עד זניח. תלוי מה הנסועה.

עריכה אחרונה על ידי tzvipper

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שנתונים מומלצים 2004-2006, חפש רכב שטופל בצורה מסודרת עם היסטוריה. וודא שנוזל הקירור ברכב הוא יעודי ולא מי ברז.

מעבר לזה, כך בחשבון שהפונטו רגישה להזנחה בשונה מהרכבים היפנים שנחשבים עמידים יותר. המלצה שלי להתפשר קצת בדלק ולחפש פוקוס 5 דלתות.

היום: יונדאי טוסון 22' פרימיום 2.0 ליסינג/ טויוטה קורולה F/L GLI '16

הקודם: אאוטלנדר פרימיום 20' (ליסינג זמני) / הונדה סיוויק האצ'בק 16'

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מציע לך לשקול גם רנו מגאן דור ראשון 2003-4 5 דלתות.

לדעתי היא עונה יופי על כל הדרישות שלך (מרווחת, חסכונית, חזקה, בטוחה, אמינה...), רק חפש אחת סופר שמורה ומלוקקת (יש כאלה!), אחת שטופלה כל ימיה במוסכי רשת היבואן, שהכל עובד בה...

זה דגם מאוד מוצלח מכל הבחינות, רק צריך לוודא מתי ואיך בוצע טיפול הטיימינג ואם עשו משהו בגיר.

רנו 9 83, רנו 11 87 (5 ש'!), רנו 19 95 (5 ש'!), מגאן 2001 (5 ש'!), סניק 2007 ועכשיו סיטרואן C4 2007.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...